Pluspunten
Supersnelle service, op tijd, zorgvuldig en netjes.
hangkleding graag in kledingboxen.
Beste Mariette,<br /> <br /> Bedankt voor de beoordeling. Je kleding is in onze garderobekisten vervoerd. Deze staan standaard bij ons in de wagen.
Pluspunten
Hele aardige, snelle en vakkundige mensen
Pluspunten
Gewoon goeie prijs en doen wat we hebben afgesproken. Top
Pluspunten
Very good service, efficient in their work and nice team. Recommended!
Pluspunten
Alles was super geregeld! Vlot en netjes gedaan! Over anderhalf jaar verhuizen we weer, ook dan makem we graag gebruik vam de diensten van M&M
Pluspunten
Afspraken zijn goed nagekomen bij een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het zijn plezierige personen die hard hebben gewerkt.
VerbeterpuntenIn het huis waren nog een aantal behoorlijk aanatl spullen aanwezig nadat de verhuizers weg waren. Laatste check kan daarom iets beter.
Pluspunten
Alle personeel waren zeer vriendelijk, geduldig en efficiënt.
VerbeterpuntenEen dure boekenkast was beschadigd
Pluspunten
prima verhuizing, netje en met zorg omgegaan het onze spullen
Pluspunten
Verhuizing liep uitstekend. Flexibel en accuraat.
Pluspunten
Verhuiswagen was optimaal ingepakt, waardoor vrijwel alles mee kon met de verhuizing.
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen. Dozen vooraf afgeleverd. Vakkundige en snel afgewerkte verhuizing. Zorgvuldigheid wordt geboden. Goede hulpmiddelen die ook goed worden toegepast.
Pluspunten
Aardige mensen, die hard werken en niet beroert zijn om iets extra's te doen. Wij raden dit bedrijf aan wanneer u wilt verhuizen.
Pluspunten
snelle service en met zorg alles uitgevoerd
Verbeterpuntenheel veel kapotte dozen aangeboden waardoor nodig was extra dozen aan te vragen
Pluspunten
Professioneel, klantgericht, behulpzaam naar klant
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel fijn persoonlijk en flexibel
Pluspunten
Dit lijkt allemaal wat overdreven positief, maar dat is het niet! Deze mensen hebben mij van a tot z verhuist, alles ingepakt en weer uitgepakt en zelfs aangesloten. Ik was gewoon in een dag helemaal over. Met 3 kleine kinderen is dat een godsgeschenk. Geen schade, geen gedoe, dozen te leen die later werden opgehaald, relaxte sfeer... En voor de prijs had ik het niet zelf kunnen doen. ik weet wie ik bel als ik ga verhuizen!
Izaak Enschedeweg 50
2031CS Haarlem