Goede kwaliteit snelle afhandeling

Voor mij een nieuw adres waar ik in de toekomst zeker meer zal bestellen!

Perfect, supersnel geleverd op vooraf afgesproken tijdstip.

Voor eerste keer hier besteld. Communicatie verliep duidelijk en afspraak voor aflevering was zo gemaakt. Dag na bestelling al geleverd.

Keurig verpakt en snel geleverd

Goede service.Verpakking stevig.Bovendien een verrassende prijs.

Goed geregeld mooie voorraad

Ik heb ooit de orthopaedic gedronken en Italië Gedronken en verliefd geworden op t land en deze wijn. Binnen enkele muis klikken op mn stoep. Wat een helden daad

Excellente service

Herman weet de klant uitstekend te behandelen. Excellente service ( zelfs op zondag ). Aanrader !

Goede wijn en netjes verpakt

Veel keuze van wijn goedkoper is een euro per fles wijn goedkoper .snel bezorgd

ervaring is redelijk positief

prima uitgevoerd, doen wat je zegt

Goed assortiment en snelle levering

Enige minpuntje was de redelijk omslachtige manier van bestellen de eerste keer I.v.m. Accountaanmaak; kortingsvoucher en assrtimentsdoos keuze. Rest top.

Volop smaak

Een van de betere wijnen die we graag drinken. En een acceptabele prijs.

lekker

en snel...

Geweldig snelle service

Super service, binnen 1 dag geleverd en prima verpakt. Ga vaker hier bestellen.

Mooie wijnen, snelle levering

Mooie wijnen voor een mooie prijs. Snelle levering en een leuk kaartje wat je bestelling persoonlijk maakt.

Heerlijke wijn en ‘n snelle service !

Verschillende keren nu besteld en er volgt ‘n snelle verwerking. Wordt keurig via Post nl verzonden.

Snelle reactie snelheid, super!

Via mail goed bereikbaar en ook snelle follow up. Prettig dus

Zeer positief!

Via google kwam ik op jullie website terecht en heb ik een kijkje genomen naar de mogelijkheden. Al gauw las ik dat Flesjewijn.com alles uit handen kon nemen, ideaal natuurlijk! Met een mailtje waarin we de adressen, een begeleidend schrijven en onze (wijn)keuze hadden vermeld werd de volledige verzorging door Flesjewijn.com direct en goed opgepakt, wij zijn heel tevreden!

Super persoonlijk en meedenkend!

Leuk contact en meegedacht om wijn bij ons te krijgen op een snellere en alternatieve manier

Attent

Fijn dat jullie zo snel reageren... En de levering is snel... Top bedrijf

Volgende dag geleverd

Doosje wijn besteld, volgende dag binnen. Top

Mooie producten voor een hele mooie prijs.

Snelle levering, goed contact via e-mail word je op de hoogte gehouden. Mooie producten voor een hele mooie prijs.

Snel en mooie prijs!

Hele snelle verwerking en levering, daarnaast scherp geprijsd!

Top, snel en veel keuze!

Bollinger PN VZ16 gekocht en erg blij met de service! :)

Vrij last-minute ongeveer 100 flessen als kerstcadeautje verstuurd naar individuele adressen. Ik werd goed geholpen, snel geholpen en alles zag er mooi uit. En werd op tijd verstuurd. Helemaal top!

Lange levertijd maar fijne service

In de bezorging is het niet goed gegaan. Er kwam een bevestiging van bezorging terwijl er geen wijn was geleverd. Na contact met de klantenservice is de wijn alsnog verzonden. De klantenservice is erg behulpzaam en vriendelijk en heeft het heel netjes opgelost. Uiteindelijk dus een lange levertijd maar een vriendelijke en fijne service.

Snelle levering en heerlijke wijn.

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!