Snel geleverd.

Gemakklijk te bestellen en een vlotte en juiste levering.

Super zowel de wijn als service kan niet beter

Ik woon in Duitsland, doch was in Nederland ( ben overigens zelf ook nederlands, maar woon al 5 jaar in Duitsland) Toen had ik de Noble Vines 337 gedronken en was gelijk verkocht! Deze Cabernet Sauvignon is zeer aan te bevelen! Ik heb op internet gezocht voor een verkoop adres en kwam bij Flesjewein Oudenbosch terecht! Gebeld en eea gevraagd of levering naar Duitsland ook kon, dit was geen probleem. Ik heb toen 1 doos besteld en dat was snel ter plaatse. Nu gaan we genieten

Makkelijker kan niet

Wijn besteld, volgende dag in huis, makkelijker kan niet. Voldoende keus en vanaf 50 euro gratis verzending.

Goede service, prima prijs-kwaliteitverhouding

Vooropgesteld, heerlijke wijn! Mijn bestelling liep ietsje vertraging op vanwege een tekort in voorraad. Eindelijk eens een bedrijf die communiceert zodat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast werd de wijn die ik bestelde duurder aangeboden bij andere leveranciers.

Goede verzorging en bezorging

Ben benieuwd naar mijn bestelde wijntjes , levering was netjes op tijd en de communicatie was helder. Proost !

Uitstekende service en een goede collectie

Prima service en snel

Prima service !

De service en de kwaliteit van de wijnen is uitstekend, snel en goed verpakt!

Goede service, verstand van zaken.

kwaliteits wijn, goede prijs, gratis thuis bezorgd. snelle service.

Topservice

Ruim assortiment met goede wijnen. Stevig verpakt en snel geleverd! Top!

Goede wijnen, snelle levering

In restaurant lekker wijntje geproefd en dit was voordelig te bestellen via Flesjewijn.com. Ga ik vaker doen.

Beter kan niet!

Super snelle bezorging, uitstekend verpakt, duidelijke website en een top wijn. Een aanrader voor iedereen.

Keurig volgens afspraak geleverd!

Toegankelijke website, voldoende aanbod, keurig op tijd afgeleverd. Prima!

Goede service, snelle levering

Goede service, netjes verpakt, mooi prijs

geweldige website

Alle info die je wilt vinden over een bepaalde wijn, inclusief wijn-spijs suggesties, zijn aanwezig. Overzichtelijke wijnlijst met proefnotities.

Top klantenservice en snelle levering!

om zeker te weten dat mijn cadeau op tijd aan zou komen, even contact gezocht. Super vriendelijk te woord gestaan en toezegging dat bestellen voor 16.00 betekent dat het nog die dag bij PostNL is. PostNL werkte ook mee - dus bezorging op tijd!

Perfecte service en persoonlijk contact indien nodig

Flesjewijn heeft een mooie uitgebreide collectie, goede omschrijvingen, niet teveel van "fleugje kaneel" of een "touch of berry" wat ik werkelijk haat. En verder een makkelijke online shopping website! Hgr Peter Marttin

Snelle bezorging

Maar ieder flesje zat dik in bubbel plastic, dat kan vast duurzamer?

Zoals het hoort

Overzichtelijke webshop,scherp geprijsd en accurate levering. Niet te vergeten heerlijke wijn.

Perfect bestel en levering proces

Nu nog de wijn proeven die ons door vrienden werd aanbevolen.

Goede wijn en vlotte levering

Top! Wat we vroegen, kwam als een speer.

Goede prijsstelling en prima service.

Voor het eerst besteld bij Flesjewijn.com. Zal vaker gebeuren. Duidelijke website, fraaie wijnen voor een redelijke prijs, snelle levering en gemak bij bestellen.

Zeer snel geleverd

Site zeer overzichtelijk en vandaag bestel morgen geleverd . De flessen liggen al in de koeling en de eerste is als op !!!!! Proost !!

Snelle en goede response

Heb een goed gevoel bij dit bedrijf gezien de response en de duidelijkheid in communiceren. De wijnen zelf nog niet geproefd maar hetgeen geleverd is komt overeen met het bestelde en ziet er veel belovend uit.

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!