Verbazingwekkend snel

Vrijdagmiddag in het zonnetje 15:30 uur bestelling gezet en kwartier later een track&trace nummer. Zaterdagochtend pakket in huis. Super.

snel

De wijnen heb ik nog niet gedronken maar na bestellen waren ze binnen 24 uur hier...

Service gericht

Makkelijk te bestellen, mijn gekozen wijn was helaas niet op voorraad. Er is netjes contact met mij gelegd via de email met de vraag of ik mijn aankoopbedrag terug wilde hebben of dat ik een weekje wilde wachten totdat mijn wijn op voorraad was. Weekje later, mijn flesjes binnen! Top!

Zeer goed en snel

Zeer goed! En snelle levering. Goedkoop.

Geheel volgens planning hebben we ons favoriete wijntje binnen gekregen.

Eerste keer en tot nu toe goed

Zocht e n vond Casa Silva mijn favoriete wijn

zeer positief

Snel, goede prijs en een foutje van mij werd razend snel hersteld. Zeer tevreden.

goede service

Als ik wijn online bestel dan krijg ik binnen een uur een mailtje terug met de stand van zaken betreffende de voorraad en de levertijd. Ik heb nog nooit meegemaakt dat dit niet klopte. fantastisch prima service

Kwaliteit, toegankelijk, snel.

Kwaliteit, toegankelijk en snel.

Casa Silva cabernet sauvignon carmenere

Meestal zijn de cammenere's wat scherp. Deze Casa Silva heeft een zachte, aangename toon. Een aanrader dus

Goed verpakt, snel bezorgd en heerlijke wijn!

Prijs goed

Goede prijs, heerlijke wijn, snelle levering, goed verzorgd.

Altijd vriendelijk en deskundig

Altijd goede ervaringen, nu voor het eerst besteld. Ook dat weer prima bevallen

Heerlijke wijnen , snelle service!

Mijn favo wijn voor een hele goede prijs,

Zocht specifiek naar deze wijn. Kwam Flesjewijn.com tegen en heb direct account aangemaakt en besteld. Vergeten welkoms korting in te vullen maar na contact kreeg ik gelijk antwoord dat dat ook later nog mogelijk is. Supersnelle levering. Mijn 1e kennismaking is Top. Wordt vervolgd.

Voortreffelijk

Snelle en adequate levering

Snelle bezorging / goede prijs

Wij zochten gericht op een bepaalde wijn en vonden die hier tegen een goede prijs. Besteld en de volgende dag in huis. Degelijke verpakking. Voor herhaling vatbaar.

Fijne winkel, ook telefonsich goed bereikbaar.

Goede site en telefonisch prettig geholpen. Product goed verpakt.

Eerste bestelling ging vlekkeloos en heel snel ,nu genieten van de wijn.

Nu ik mijn eerste bestelling heb gedaan zeer tevreden over de gang van zaken besteld en snel verzonden . De verpakking ook goed en degelijk een aanrader om hier meer te bestellen.

Heerlijke wijn, snelle levering en attente mensen!

Super service en snelle levering!

Flesjewijn.com heeft een onwijs fijne klantenservice en kan perfect advies geven! Ik had van tevoren even gebeld om e.e.a te vragen. Ze hebben mij echt perfect geholpen en hadden mijn cadeau prachtig ingepakt. Dank jullie wel! Ik ga hier zeker nog vaker bestellen!

bestelling verliep makkelijk, communicatie was goed, levering netjes volgens aangegeven tijdsblok, keurig verpakt zonder beschadigingen afgeleverd. nu nog proeven:-)

Snel bezorgt. Perfect verpakt

Heel blij met de mooie wijn

Positief netjes op tijd geleverd .En lekkere wijn

Makkelijke website en duidelijk fijn dat je achteraf kunt betalen .

‘S middags besteld en de volgende dag al in huis! Heerlijke wijntjes voor een mooie prijs, veel goedkoper dan in de winkel en nog gratis thuis bezorgd ook. Een aanrader!

Over Flesjewijn.com

Wijn online bestellen is leuk en makkelijk bij Flesjewijn.com. U kunt eenvoudig wijn kiezen, zelf het aantal flessen bepalen en uw wijn wordt goed verpakt en netjes bezorgd. Ook een wijn cadeau kan je online bestellen met daarbij een leuke kaart voor de ontvanger. Bezorgen is al vanaf € 60 gratis. Wijn online bestellen bij Flesjewijn.com heeft nog een extra voordeel: met een (gratis) account ontvangt u voor elke uitgegeven Euro WijnSpaarpunten. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel sparen voor extra korting op uw online wijn bestelling. Ook profiteert u bij geselecteerde wijnen van ons inkoop voordeel en krijgt u de beste prijs!