eenvoudige bestelling, vlotte levering en zeer zorgvuldig en degelijk verpakt

100% positief

Zeer snelle levering

Op Vrijdag besteld, op zaterdagmiddag in huis! Goed verpakt en netjes bezorgd.

Vlotte afhandeling en alles zoals afgesproken

Gunstige prijs en supersnel geleverd (bezorgd). Voortreffelijk!

Zie boven!

Top kwaliteit-prijs

Zeer snelle levering, zeer correcte prijzen voor zeer goede kwaliteit.

Erg tevreden.

Zeer snelle levering en op het toegezegde tijdstip.

Supersnel geleverd. Heerlijke port.

Naast port was ik ook op zoek naar een lekkere rose. Die was ook te bestellen, betaalbaar en prima. Misschien nog een Portugese toprose toevoegen?

Makkelijk, snel en goed verpakt!

buitengewoon goed

Mijn bestelling is snel en goed verwerkt. Zeer zorgvuldig ingepakt en geleverd.

No nonsense snel en goed

Als boven. Betrouwbare bezorg partij. Ook belangrijk voor de gehele ervaring!

Goede snelle levering en vriendelijke telefonische service

Super blij met de snelle levering, enig minpuntje was het ontbreken van track en trace code van DHL, waardoor ik even in onzekerheid was of de levering tijdig bij me zou zijn. Dit bleek achteraf wel het geval, wellicht dat dit bij DHL fout was gegaan.

Beetje gedoe maar alles nu in orde

Vintage port besteld volgens site bij 6 flessen geleverd in originele houten kist. Arriveerde in doos. Na telefoontje en mail is de kist alsnog nagesuurd. Met enig getimmer is het cadeau nu compleet

Mooi bedrijf

Goed verpakt en netjes geleverd.

Mooi assortiment, vriendelijk & goede levering

Gebeld of port op voorraad was en voor gewenste dag geleverd kon worden en werd op wenken bediend. Daarnaast uitstekend en informatieve website!

Goede klantenservice

Ik had twee flessen vintage port gekocht en ook een set portglazen. Het pakket werd snel en goed verpakt toegezonden. Helaas was er van een van de portglazen een chip af en enkele andere hadden te duidelijk zichtbare luchtbelletjes in het glas van de kelk. Ik heb een mail gestuurd met het bericht dat ik niet tevreden was over de glazen. Binnen een dag kreeg ik een mail met de vraag of ik graag een nieuwe set glazen wilde ontvangen. De nieuwe set werd ook snel en goed verpakt verzonden. Helaas zijn er ook in deze glazen onregelmatigheden te zien in de kelk, maar deze zijn wel veel minder storend dan de eerste lichting. Voor 25 euro verkoopadviesprijs per 6 glazen mag je ook geen glazen verwachten die geheel foutloos zijn. De reden dat ik een 8 geef en geen 9 of 10 is vooral dat ik eigenlijk vind dat de glazen van te voren door de verzender gecontroleerd hadden kunnen worden.

‘S middags besteld en de dag erna ‘s morgens al in huis

super service

website werkten niet volledig, gebelt, binnen 2 uur alles opgelost en besteld en de dag erop was het al binnen.

Secuur en snel

Viel tegen.

Jullie schrijven voor zo laat besteld morgen in huis, en dan verwacht ik dat ook en niet de dag daarna.

Het was mijn eerste bestelling

De fles met de beschrijving van de fles zijn in perfecte conditie aangekomen super blij mee

Uitstekende service

Ik had gebeld of ze nog een bepaalde fles port hadden liggen, en ze zeiden dat ik de fles kon bestellen en ze het in het magazijn zouden klaarhebben. Binnen een uur lag de fles al klaar en kon ik 'm ophalen. Perfect.

uitstekende kwaliteit en service

Ik bestel vaak bij VinhoDoPorto en ze hebben me nog nooit teleurgesteld. Dat gaat over de kwaliteit van hun port, maar ook over de bezorging, de snelheid daarvan en de website en de afhandeling.

Op de bezorging is niets op aan te merken. Maar de extra verpakking vind ik overdreven. Vooral de hoeveelheid niet eetbare chips en nog een extra doos om 1 kistje port is wel erg overdreven. Waarschijnlijk om breuk te voorkomen Ik weet niet hoe ze met deze producten omgaan maar ja het zijn toch geen takkenbossen . Ik denk ook verantwoordelijkheid voor de bezorgers. Extra kosten en extra rommel voor het milieu. IK ben wel heel blij met jullie port aanbiedingen. Groetjes Peter Reedijk.

Fles had beter in het kistje vast kunnen liggen/zitten.

Het Lentfert 44

7547 SR Enschede

Over VinhoDoPorto.nl

Port stroomt door de familie aderen! Vinho do Porto is dé portspecialist van Nederland en België. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarin Mieke, Jasper en Jan-Willem Allersma de passie voor een goed glas port met u delen! Wij verkopen de betere ports voor een aantrekkelijke prijs. Wij adviseren u graag over port en eventuele combinaties ervan met gerechten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.