Snelle bezorging, goed verpakt.

Mooi assortiment en vlotte afhandeling

Uitgebreid aanbod Taylor's porto, scherpe prijzen en vlotte afhandeling

Ik zocht een bijzondere port voor een afscheid. Gevonden en besteld. Daarna even geen reactie meer, bleek door een foutje. Werd direct actie op ondernomen. Eind goed, al goed, fles werd dezelfde middag nog geleverd.

Alles prima volgens afspraak

Alles prima

Prima assortiment, snelle levering.

Prima assortiment, regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Snelle levering. Stevige verpakking.

Jammer dat ze samenwwrkwn met DHL

Mooie prijs voor één goede port. Jammer dat DHL deze gewoon voor mijn deur zet en hem niet later op de dag nogmaals bezorgd.

Hier hadden ze wel portglaasjes! Snelle levering.

Zeer vlotte en efficiënte dienstverlening!

Prima dienstverlening met enorm korte leveringstermijnen.

Snel, goed en correct.

Heel goede service en snelle levering

Een heel geslaagde ervaring

Pijlsnelle topservice

Bestelling geplaatst en twee dagen later thuis geleverd. Super!

Heerlijke port tegen goede prijzen

UItstekend port aanbod, van laag tot hoog geprijsd. Ook enkele heel lekkere Portugese rode en witte wijnen. Razendsnelle en goed verpakte levering. Tip top!

Super snel en vriendelijk

Prachtige port ontvangen na even telefonisch overleg. Einde middag besteld, volgende dag geleverd met DHL en dat voor nog geen €3,00 aan verzendkosten voor doosje van 6 flessen. Complimenten!!

Mijn eerste ervaring kan niet beter.

Voor de eerste maal iets besteld. Alles naar wens verlopen.

wacht nog op een deellevering

Een prima advies van Jan-willem op productniveau. De uitvoering van logistiek is nog pending. Houten verpakking (zonder houtwol) apart geleverd. Wacht nog op levering van de port. Ik hoop dat daar dan de restverpakking bij zit. Prima opvolging wederom van JW met goede communicatie en klantbegrip

Snelle verzending en zeer goed verpakt

Leuke site met goede informatie. Bestelling wordt snel verzonden en is zeer goed verpakt.

Goede informatie Juiste en snelle afhandeling Prima, Zeer tevreden

Zeer snelle levering en hemels produkt

Top prijzen en service

Snel en goede service met top kwaliteit wijnen en Port.

Uitstekend!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd!

Vlot geleverd, stevig verpakt

Vlot geleverd, stevig verpakt

Prima, correcte service

Een aanrader!

Mooi bedrijf met mooie port

Een mooi bedrijf, met mooie flessen port, waar de liefde voor port vanaf straalt. Net als bij de vorige bestelling was alles goed verpakt. Daar is niets op aan te merken. Ik heb nog wel een tip: Na bestelling krijg ik eerst een mail "Je bestelling bij Vinho do Porto is nu verzonden". Dat klopt niet. De bestelling is klaar voor verzending en staat te wachten tot de bezorgdienst hem op komt halen. Daarna komt de mail "Uw bestelling bij Vinho Do Porto is overgedragen aan onze vervoerder". Normaalgesproken zit daar niet zo heel veel tijd tussen. In deze drukke tijden zitten daar twee dagen tussen. Als ik dan in mijn bestelhistorie zie staan dat de bestelling is afgerond, schrik ik een beetje en ga ik mij afvragen of het pakket zoekgeraakt is. Ook de menging van "je" in de eerste mail en "u" in de tweede is vreemd. Kies daarin en doe het consequent. Mijn tip is om de titel en de inhoud van die eerste mail iets aan te passen. Dat voorkomt schrikreacties en onnodige telefoontjes.

Kundig en snel advies

Ben erg goed en snel geholpen. Goed advies gekregen over mijn aankoop.

Goede service. Netjes ingepakt.

Het Lentfert 44

7547 SR Enschede

Over VinhoDoPorto.nl

Port stroomt door de familie aderen! Vinho do Porto is dé portspecialist van Nederland en België. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarin Mieke, Jasper en Jan-Willem Allersma de passie voor een goed glas port met u delen! Wij verkopen de betere ports voor een aantrekkelijke prijs. Wij adviseren u graag over port en eventuele combinaties ervan met gerechten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.