na 14 dagen nog steeds niks ontvangen...

Mijn bestelling, gedaan op 16/07/20 nog steeds niet ontvangen. Vorige bestellingen wel steeds na een paar dagen gekregen. Na een mislukte zending snel geholpen geweest met een correcte en snelle afhandeling. Dank je wel, Nicole

Bijzonder snelle levering (vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag in huis). Na afloop nog wat vragen gesteld over de port en uitgebreide, snelle en deskundig antwoorden gekregen.

De bestelling werd keurig op tijd bezorg . Over smaak en kwaliteit kan ik op dit moment niets zeggen Maar ik twijfel echt niet dat Port niet hogedrukgebied zal smaken

Snel, betrouwbaar en niet te duur.

Snel, betrouwbaar en niet te duur.

Zeer snelle levering, prima assortiment

Net als de vorige keer een zeer snelle levering. Prima. Helaas wederom meerdere piepschuim vlokken in de verpakking , een milieuvriendelijk alternatief is wenselijk.

Simpel, duidelijk en snel.

zowel het bestellen, de klantenservice als de info op de site is helemaal duidelijk. Ik bestel graag vaker via deze site.

Leverancier positief, pakketdienst negatief

Geschenkverpakking vgl afspraak aan pakketdienst afgeleverd, Bij pakketdienst ging het fout door sorteerfout, zegt men, waardoor pakket pas 3 later geleverd werd

Zeer snelle en goede verzending.

....

Goed, zoals t moet zijn met webwinkels.

Nette aflevering en goed verpakt. Ga ik vaker doen. Bedankt fam. Allersma

Zoals verwacht.

Snelle en voortreffelijke verwerking en levering van de bestelling. Was mijn eerste keer, er zullen er nog volgen. Aanrader!

Jammer

De fles zou op vrijdag geleverd worden, is uiteindelijk pas op maandag afgeleverd.

Ik kwam lalleen voor glaasjes, maar konhet toen natuurlijk niet laten iets voor in de glaasjes te kopen. Twee dagen later alles in goed orde ontvangen. De glaasjes heb ik nog, de port is helaas alweer op.

perfect geregeld

ik werd van tevoren netjes geinformeerd over de levering, ook waar mijn bestelling was,helemaal toppie

Uma boa garrafa de vinho bem disposto

Een goede fles port kopen om cadeau te doen in tijden dat je moeilijk persoonlijk langs kunt gaan, een goede afloop en uitkomst leken mij bij VinhoDoPorto wel gegarandeerd. En ik ben niet teleurgesteld; de ontvanger van de fles al helemaal niet. 100% tevreden dus.

snelle en correcte levering

Duidelijke site en snelle en correcte levering.

Bestelling super snel geleverd

Bestelling was supersnel geleverd. Ook in goed stevige verpakking. Had klein puntje maar dat werd direct netjes afgehandeld. . Qua producten, voor de Port liefhebbers, ik had een versterkte rode wijn, Coulisse Cabertin Barrique uit NL (Nederlandse 'port'). Zeker aanrader om eens een keer te proberen, licht gekoeld bij n hollands kaasplateau.

Helemaal oke

De juiste producten zijn geleverd, goed ingepakt en zeer snel bezorgd. Top.

Uitstekende service, snelle en correcte levering!

Plezierig contact, prima service en betrouwbare en snelle levering.

Uitstekende prijzen, moeiteloze afhandeling

Zo hoort het!

doen wat ze beloven

Adequaat, snel en vakkundig. Bluij met onze bestelling. Dank je Jasper!

Heerlijke port, vlotte bezorging

Heerlijke port, goede prijs, vlotte en degelijk verpakte bezorging

Fijn meegedacht met voorbereiding Portproeverij

Ik had op zaterdagavond een mail gestuurd met de hulpvraag om mee te denken over een portproeverij en zondagavond al een voorstel incl door kunnen klikken op de site om te bestellen. Absoluut een goede voorzet en ook mooie tips en beschrijvingen erbij. Gewoon super goed en zeer snel geleverd. (Met een dag thuisbezorgd.) Aanrader!

Snelle service en een overzichtelijke website

Ik had mijn bestelling snel in huis en deze was met veel zorg ingepakt. Vinho do Porto heeft een gevarieerd assortiment, wij gaan zeker vaker bij jullie bestellen.

Goede service!

Goede service en snelle levering.

Overtrof mijn verwachtingen

leuk kado besteld voor vaderdag, site werkte makkelijk, direct bevestiging en op de hoogte gehouden over de voortgang . Het pakje werd fantastisch op tijd bezorgd. Het enige dat ik miste/niet gevonden heb, is de mogelijkheid om een briefje en kadoverpakking toe te voegen. Maar ondanks dat zou ik toch terugkomen voor een volgende bestelling.

Het Lentfert 44

7547 SR Enschede

Over VinhoDoPorto.nl

Port stroomt door de familie aderen! Vinho do Porto is dé portspecialist van Nederland en België. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarin Mieke, Jasper en Jan-Willem Allersma de passie voor een goed glas port met u delen! Wij verkopen de betere ports voor een aantrekkelijke prijs. Wij adviseren u graag over port en eventuele combinaties ervan met gerechten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.