Pluspunten
Afspraak wordt exact nagekomen en klant wordt zeer goed geïnformeerd.
Pluspunten
Goede en duidelijke site. Snelle levering. Producten netjes en goed verpakt.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan!
Pluspunten
de port smaakt wel lekker, maar .......
Verbeterpuntenhij is helaas een beetje troebel, niet echt helder. hoe komt dat ?
Pluspunten
Na een foutieve levering had ik een dag later toch de goede bestelling in huis.
VerbeterpuntenFout had natuurlijk helemaal niet gemaakt hoeven worden. Verschil tussen rode tawny en witte droge port is nogal manifest.
Pluspunten
Zoals bij eerdere (eerste) bestelling: perfecte communicatie, persoonlijke assistentie en efficiënte afhandeling van levering en rekening: erg professioneel. Die paar halve puntjes op een volle tien na, zijn alleen omdat ik de flessen nog niet persoonlijk heb kunnen controleren. ☺
Pluspunten
Alles correct verlopen, het kleine doosje met miniatuur flesjes zat zeer goed ingepakt.
VerbeterpuntenVerzendingskosten aan de hoge kant.
Pluspunten
gewoon goed en eerlijk
Pluspunten
Mooie (port) wijnen, supersnelle levering en prima service
VerbeterpuntenNiet nodig
Pluspunten
Nette overzichtelijke website met goede en duidelijke informatie over de producten. Je krijgt tussentijds updates van je bestelling. Het pakket is goed verpakt.
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Informatief en snel
Pluspunten
Perfecte communicatie en super snelle levering!
Pluspunten
Na de bestelling kwamen de berichten van ontvangst etc snel binnen. Uitstekende kwaliteit Port. Goed verpakte en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen.
Pluspunten
Goede port!
Pluspunten
Snelle, zorgvuldige levering van bestelling!
Het Lentfert 44
7547 SR Enschede
Port stroomt door de familie aderen! Vinho do Porto is dé portspecialist van Nederland en België. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarin Mieke, Jasper en Jan-Willem Allersma de passie voor een goed glas port met u delen! Wij verkopen de betere ports voor een aantrekkelijke prijs. Wij adviseren u graag over port en eventuele combinaties ervan met gerechten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.