Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke website, prijzen goed aangegeven. Mailcommunicatie is goed. Snelle levering
Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling!
Pluspunten
de levering was er de volgende dag en deftig ingepakt zodat schade ten allentijde niet kon voorvallen
Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling!
Pluspunten
1 minuut voor 21 uur besteld, volgende dag geleverd. Goed verpakt en precies volgens verwachting.
Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling!
Pluspunten
Goede e-mail communicatie voor wat betreft de a.s. levering. Bestelling was snel binnen.
Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling!
Pluspunten
Aangezien je niet kunt proeven via de site vind ik de uitgebreide smaakomschrijving erg mooi, en ook leuk de achtergrondinformatie over de wijnen en porten. Snelle klantenservice, meteen gehoor bij een telefonische vraag over mijn bestelling.
VerbeterpuntenMisschien moet er ergens bij de bestelling gemeld worden dat de mails afkomstig van uw bedrijf bij sommige systemen belanden in de "ongewenste mail" map.
Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling! Het probleem is idd niet te tackelen via de mail, maar zouden we kunnen doorgeven aan het eind van de bestelling op het scherm. Dank u voor deze tip!
Pluspunten
Prima product, op tijd geleverd.
Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling! Helaas komt de 6 van u niet overeen met ons gemiddelde en ook niet uw beoordeling. Kunt u kijken of u uw beoordeling van een 6 wilt herzien?
Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling!
Beste J van Driel. Helaas ontvangen wij slechts een 6. 3 Punten lager dan ons gemiddelde. Kunt u aangeven wat er fout is gegaan dat wij deze 6 ontvangen? Hartelijk dank voor de moeite.
Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling!
Pluspunten
Snelle en nette levering. Alle flessen apart verpakt. Ruime keuze. Ik ben zeer tevreden en zal zeker volgende keer weer bij Vinho do Porto bestellen
Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Pluspunten
Snelle levering. Begreep echter uit mail, dat het bij tnt punt geleverd zou worden en toen werd het thuis geleverd. Dat was raar, want je moest het dichtstbijzijnde tnt punt opgeven. Vond ik niet duidelijk.
VerbeterpuntenDuidelijk aangeven, waar de levering plaatsvindt.
Hartelijk dank voor deze beoordeling!! Wij hebben helaas met Postnl geen sturing op de leveringen. Wij verwachten dat bij het invoeren iets niet helemaal goed is gegaan. Hopelijk gaat het de volgende keer wel zo als gewenst.
Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Pluspunten
Snelle levering, ruim assortiment
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Pluspunten
Onze bestelling was deels defect aangekomen ( geen verzendschade). Na een telefoontje is zonder problemen een nieuw artikel geleverd. Helemaal top
Het Lentfert 44
7547 SR Enschede
Port stroomt door de familie aderen! Vinho do Porto is dé portspecialist van Nederland en België. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarin Mieke, Jasper en Jan-Willem Allersma de passie voor een goed glas port met u delen! Wij verkopen de betere ports voor een aantrekkelijke prijs. Wij adviseren u graag over port en eventuele combinaties ervan met gerechten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.