Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Pluspunten
Uitstekende service. Er werd weliswaar 1 verkeerde fles geleverd, echter dat werd op zeer goede wijze opgelost. Zo hoort dat!
VerbeterpuntenIn 1 keer al het juiste leveren (maw beter de bestelling checken voordat er geleverd wordt)
Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Pluspunten
Snelle en goede levering. En zeer adequaat gereageerd op de aa gevraagde garantie. Zonder problemen en volledig in overleg direct eem alternatief verzonden. Ik weet in ieder geval waar ik in het vervolg mijn inkopen doe!
Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Pluspunten
Op tijd geleverd
VerbeterpuntenNvt
Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Pluspunten
ik had het al binnen bijna voordat ik besteld had, snel hoor....
Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Pluspunten
super snelle levering, ben zeer tevreden
Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Pluspunten
Supersnel en keurig verpakt ontvangen.
Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Pluspunten
Snelle levering in goede stevige doos. We wisten welke wijn we wilden dus hoefden niet verder te informeren.
Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Pluspunten
Grote voorraad en goede prijzen. Levering bij een afhaalpunt is prettig. Geen kosten bij grotere bestelling
VerbeterpuntenHet zou leuk zijn om ook per jaar aan te geven wat d kwaliteit is.
Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Pluspunten
Snelle levering!
Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Pluspunten
Al vaker besteld van deze Port specialist. Wat mij betreft verreweg de beste in Nederland. Goede informatieve website, goede selectie ports en eerlijke prijzen. Afhandeling snel en efficient.
VerbeterpuntenNiet echt, misschien een leuke nieuwsbrief of wat meer algemene informatie voor nieuwe port liefhebbers.
Hartelijk dank voor deze beoordeling! Wij hebben op onze blog er veel info staan over de port en haar geschiedenis. Wellicht dat u daar ook wat meer info kunt vinden?
Pluspunten
Snel en zeker.
VerbeterpuntenGa zo voort!
Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Hartelijk dank voor deze top beoordeling!!
Hartelijk dank voor deze beoordeling!!
Pluspunten
Mooi assortiment en goede informatie.
Hartelijk dank voor deze top beoordeling!!
Het Lentfert 44
7547 SR Enschede
Port stroomt door de familie aderen! Vinho do Porto is dé portspecialist van Nederland en België. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarin Mieke, Jasper en Jan-Willem Allersma de passie voor een goed glas port met u delen! Wij verkopen de betere ports voor een aantrekkelijke prijs. Wij adviseren u graag over port en eventuele combinaties ervan met gerechten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.