Bedankt voor deze beoordeling! Top Groet, Team Vinhodoporto
Dank voor deze bijna perfecte score. Wij hopen dat u een volgende keer weer zo tevreden bent.
Pluspunten
Snel gevonden en ontvangen wat ik nodig had.
Bedankt voor het delen van uw ervaring. We gaan voor de 10, dus mocht u nog tips hebben, dan horen wij dat graag! Groet, Team Vinhodoporto.nl
Pluspunten
vriendelijk en bestelling ging snel.
VerbeterpuntenHad een proefpakket Tawny, dat viel wat tegen.
Beste mevr. Bakker, We vinden het jammer dat u het proefpakket wat is tegengevallen. Zou u kunnen aangeven wat wij kunnen doen om dit te verbeteren? Wellicht kunt u aangeven wat de verwachting was? Wij hopen van u nog iets te vernemen. Bedankt alvast hiervoor. Groet, Team Vinhodoporto.nl
Pluspunten
Leuke verjaardagsboodschap op de verpakking. Heel attent!
Pluspunten
Geweldige service!
Bedankt voor dit positieve geluid. Wij doen ons best, ook in de toekomst. Groet, Team Vinhodoporto.nl
Een 10! Geweldig. Dank hiervoor. Groet, Team Vinhodoporto.nl
Bedankt voor deze perfecte score! Wij hopen dat de port bevalt. Groet, Team Vinhodoporto.nl
Bedankt voor uw positieve review. Groet, Team Vinhodoporto.nl
Heel erg blij met uw beoordeling! Wij gaan zo door. Tot een volgende keer
Communicatie bij vertraging leverancier proactief oppakken.
Beste Sander, De levertijd van de chipdry was enkele werkdagen. Wij excuseren ons voor de langere levertijd. Wij verwachten dat dit in de toekomst geen probleem meer zal geven. Bedankt voor de tip en de moeite uw mening te delen.
Bedankt voor uw beoordeling. In welke manier had volgende u de communicatie beter gekund? Wij horen het graag van u. Bedankt voor de moeite om deze beoordeling in te vullen.
Zo trots als een pauw!! Bedankt voor uw 10
Pluspunten
Bestel- en leverproces verliep naar wens. Scherpe prijs.
VerbeterpuntenIk vond de manier waarop je bij bezorgdienst dpd een nieuw afleveradres kon kiezen niet erg gebruiksvriendelijk en en het aantal afhaalpunten in mijn buurt in Amsterdam was nogal beperkt.
Wij gaan per 1 december overstappen naar PostNL! Daar zult u als klant kunnen gaan kiezen voor avond levering, en 3000 pakketshops. Wel zo makkelijk. Bedankt voor de tip
Pluspunten
ik heb een maal een bestelling geplaatst en ben zeer te vreden over de nette zorgvuldig verpakte bezorging.
Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan blij te zijn met de levering, echter ontvangen wij 'slechts' een 6 als score. Kunnen wij volgende u iets verbeteren om aan een 8 of hoger te geraken?
Pluspunten
Goede producten/ Mooie website
VerbeterpuntenNiet na iedere bestelling een beoordelingsenquête sturen.
Beste heer/mevrouw van Nieuwaal, We zijn blij om te horen dat u onze website mooi vindt. We hebben in ons beoordelingssysteem niet de mogelijkheid dit automatisch bij bestaande klanten uit te zetten. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Alles loopt zoals het lopen moet, complimenten.
Beste Robert, bedankt voor je reactie. Wij hopen dat je succes hebt met de producten op je proeverijen en tastings. Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Ruud & Jasper
Pluspunten
prima product, het paar, 25 jaar getrouwd, was er erg blij mee, het product was een fles port uit 1990.
Beste heer/mevrouw de Vrijer, bedankt voor uw reactie, het is altijd fijn om te weten dat de ontvangers van het cadeau er blij mee zijn. Hopelijk tot een volgende keer. Team Vinhodoporto
Beste Nautar, bedankt voor uw score! We zijn hier erg trotst op en blijven werken aan een optimale shop ervaring. Hopelijk tot snel.
Pluspunten
tja, afgaande op 1 bestelling. Nogal lastig om een heel bedrijf daarop te beoordelen. Maar goed, dit was prima in orde!
Beste Douwe, dank u voor deze beoordeling. Hopelijk mogen wij u vaker begroeten zodat u een nog beter beeld krijgt van ons bedrijf en ons assortiment. Groet Team Vinhodoporto
Pluspunten
- leuk assortiment - duidelijke omschrijvingen - goede website
Verbeterpunten- levering was erg matig (dpd), afleverpunt open tm 1700 wat niet te doen is voor fulltime werkenden - verplichte kadoverpakking bij een van de flessen
Beste Jasper, bedankt voor deze positieve beoordeling en tips. Wij zullen in november overstappen naar PostNL in de hoop dat dit dan beter wordt en waar u ook kunt kiezen voor een postkantoor. De kado verpakking doen wij in de vorm van een kistje. Hiervoor kunt u wellicht een volgende keer kiezen bij het afrekenen. Groet Team Vinhodoporto.nl
Beste Remco, bedankt voor uw reactie en de moeite om deze beoordeling te plaatsen! Hopelijk tot snel. Groet team Vinhodoporto.nl
Beste I Baart, bedankt voor uw reactie en de moeite om deze beoordeling te plaatsen! Hopelijk tot snel. Groet team Vinhodoporto.nl
Pluspunten
Tevreden!!! Netjes verpakt.
Beste Els, kijk aan! een dikke 10. Super trots op, bedankt voor deze mooie perfecte score. Wij gaan zo door. Groet team Vinhodoporto.nl
Beste Justin Bedankt voor deze 9! Zijn we erg blij mee. Hopelijk een volgende keer weer zo. Groet Vinhodoporto.nl
Het Lentfert 44
7547 SR Enschede
Port stroomt door de familie aderen! Vinho do Porto is dé portspecialist van Nederland en België. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarin Mieke, Jasper en Jan-Willem Allersma de passie voor een goed glas port met u delen! Wij verkopen de betere ports voor een aantrekkelijke prijs. Wij adviseren u graag over port en eventuele combinaties ervan met gerechten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.