Geachte hr. Huylenbroeck, Een 10! Wauw, fantastisch. We gaan het vast houden. Hopelijk tot snel!
Pluspunten
Ik bestelde portglazen bij dit bedrijf om 18:00 uur. Had kort daarvoor een medewerker van dit bedrijf aan de lijn om te informeren of het op voorraad was. Keurig telefonisch te woord gestaan. De volgende dag werd mijn bestelling afgeleverd. Helaas was er één glaasje kapot maar dit werd de volgende dag nagezonden. Super Service!
Beste Miranda, wij zijn erg blij om te lezen dat het 2e pakket goed is ontvangen. Wij wensen jou veel plezier van de portglaasjes.
Pluspunten
snel en zorgvuldig
Beste Marije, bedankt voor je beoordeling! Geweldig. Hopelijk tot ziens.
Beste Lee, Super! Bedankt voor deze 10. We hopen je snel weer te terug te zien op onze site.
Pluspunten
mooie collectie
Bedankt voor uw perfecte score! Wij blijven het assortiment verder uitbreiden.
Bedankt voor deze 10! Wij hopen tot een volgende keer
Beste mevr. Calem, Dank voor uw 10! Gelukkig zijn de nieuwe glaasjes in goede staat ontvangen
Beste Ralph, Bedankt voor uw 10! Daar zijn we trotst op.
Pluspunten
De bestelling meteen de volgende dag al in huis!
Verbeterpuntengeen
Roos, super bedankt voor deze positieve reactie! Wij gaan de volgende keer weer voor een 10!
Pluspunten
Betrouwbaar, snelle levering!
Beste Denise, Fijn om te horen dat de levering zo snel bij je binnen was. Hopelijk tot een volgende keer.
Beste Olivier, Bedankt voor je 9! Geweldig
Pluspunten
1e keer iets besteld. Snelle afwikkeling Bedankt hiervoor.
Nico, wij zijn super trots op onze 8! Bedankt en hopelijk tot snel.
Bedankt voor uw hartelijke aanbeveling.
Pluspunten
Flessen waren netjes liggend verpakt voor verzending.
Bedankt voor uw reactie en fijn om te horen dat de goederen in zo'n goede staat zijn ontvangen.
Bedankt voor uw reactie!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, perfecte en snelle levering, helemaal tevreden
Top reactie! bedankt
Pluspunten
Hele snelle levering van het juiste product. Makkelijk te bestellen. Ontzettend veel keuze in speciale wijnen en minder speciale wijnen. Op de site staat veel informatie over de wijn die je aan klikt.
VerbeterpuntenGeen. Ik heb pas een keer besteld en ben hartstikke tevreden.
Bedankt voor uw toelichting en reactie. Wij gaan zo verder!
Pluspunten
Snelle levering, solide verpakking
VerbeterpuntenDirect vermelden van het aantal ml in een fles op de site, nu moest ik door klikken om te achterhalen dat het om b.v. een 1/2 fles ging terwijl de foto's identiek waren (kopke 10 jaar tawny).
De levering door Post.nl in niet handig voor Belgische klanten. Als je niet aanwezig bent, kan je niet kiezen voor een tweede aanbieding op een bepaalde dag/uur. Men komt gewoon een tweede keer langs, ben je er niet , dien je naar een oppikpunt te gaan. Zou handiger zijn als Post.nl dat beter aanpakt.
Pluspunten
Goede klantenservice met passie voor hun producten. Uitstekende producten Snelle levertijd.
VerbeterpuntenWebsite beveiligen met https voor inloggen, registreren en account beheren. Product iets beter verpakken zodat de fles niet uit de geschenkdoos kan schuiven. Geplaatste bestelling koppelen aan account die pas na een eerste bestelling aangemaakt is.
Het Lentfert 44
7547 SR Enschede
Port stroomt door de familie aderen! Vinho do Porto is dé portspecialist van Nederland en België. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarin Mieke, Jasper en Jan-Willem Allersma de passie voor een goed glas port met u delen! Wij verkopen de betere ports voor een aantrekkelijke prijs. Wij adviseren u graag over port en eventuele combinaties ervan met gerechten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.