prima service, goede prijs en snelle levering

Ik heb de levering op zondag middag besteld en is dinsdag op de vooraf aangegeven tijd geleverd. Goede service , de chauffeur was een prettig persoon

Goed, maar wel minpuntje

Mijn ervaring met Vinho do Porto is goed. Veel portproducten en redelijke prijs. Minpuntje is dat je bij bestelling geen idee hebt op welke dag en welk tijdstip de bestelling wordt geleverd. Bij een vraag hierover kreeg ik als reactie: regel dat met de bezorgdienst. Dit minpunt ken ik bij andere aanbieders niet. De volgende vraag gaat over wel of niet aanbevelen. Aangezien ik nooit een aanbieder aanbeveel wordt mijn antwoord bij Aanbevelen? Nee

Altijd goed

Ruim aanbod, snelle levering, goede service

Goed assortiment, snel verzonden

Top service en super snel

Top service en super snel

Snelle en zorgvuldige levering

Flessen waren goed verpakt. Wel jammer dat de ontvangen korting uit de mail, niet meer klopte.

Geen levering

Na problemen met levering door DHL is de bezorging door vinhodoporto.nl prima geregeld. Nu nog proeven, maar dat is vast geen straf ;-)

Goede service en snelle levering, goed en stevig pakket

Goede ervaring

Snel en goede prijs

Wederom bestelling gedaan, prima aanbieding, volgende dag al geleverd

goede service en goede communicatie

Bestelling is prima en snel afgehandeld

Keurig op tijd geleverd

Goede prijs en snel geleverd

weer simpel en snel

Wat mij betreft heeft Vinho Do Porto de beste selectie port in Nederland. Deze keer 4 flessen besteld, perfect verpakt en de volgende dag in huis.

Goede aanbiedingen, snelle levering, goed verpakt

Goede aanbiedingen, snelle bezorging en alles heel goed verpakt in stevige dozen.

Delicious Port, Great service

I was recommended delicious port as a anniversary present. It was delivered very quickly. Thank you for your services.

Mooi assortiment !!

Mooi assortiment aan lekkere port’s, regelmatig acties, en vlotte verzending (ook naar België).

Prima levering

Makkelijk te bestellen en snel geleverd! Maar het belangrijkste is natuurlijk de heerlijke Port

Snelle levering en fijne klantenservice

Mijn bestelling werd snel geleverd en er werd met dezelfde snelheid gereageerd op mijn vraag. De voorgestelde oplossing was ook prettig en ook die werd direct in gang gezet. Ik zou er zo weer bestellen.

Bestelling snel geleverd!

Fijne zaak

De combinatie van een duidelijke website, een heel breed asortiment prettig telefonisch contact en stipte levering maakt dat het heel prettig kopen was bij VinhoDoPorto.nl

Perfect!

Vlotte aankoop online, netjes op de hoogte gehouden en zéér snelle levering. In 1 woord: perfect!

Goede uitleg en snelle levering, netjes verpakt

Ruim en kwaliteitsvol aanbod

Ik ken geen enkele site waar het aanbod van portwijnen zo uitgebreid is. Bovendien gebeurt de levering uiterst snel.

Goede prijs en snelle levering

Op maandagavond een mooie vintage 2015 besteld tegen een zeer schappelijke prijs, en de dag erna al meteen in huis! Top gedaan. Het enige minpuntje wat ik zou kunnen bedenken, is dat de fles los in het houten kistje verpakt was, waardoor deze tijdens de verzending toch niet optimaal beschermd is geweest naar mijn gevoel. Het is allemaal goed gegaan, dus geen probleem verder, maar het lijkt me toch een klein risico... Verder niets dan lof over VinhoDoPorto!

Top assortiment voor een goede prijs

Prima keus, snel geleverd

VinhoDoPorto is prima, maar de bezorging laat te wensen over

De bestelling werd heel vlot verwerkt, maar de levering door DHL laat te wensen over.

Het Lentfert 44

7547 SR Enschede

Over VinhoDoPorto.nl

Port stroomt door de familie aderen! Vinho do Porto is dé portspecialist van Nederland en België. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarin Mieke, Jasper en Jan-Willem Allersma de passie voor een goed glas port met u delen! Wij verkopen de betere ports voor een aantrekkelijke prijs. Wij adviseren u graag over port en eventuele combinaties ervan met gerechten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.