Pluspunten
snelle en correcte aflevering van het bestelde
Verbeterpuntentrack&trace invoeren of de mogelijkheid van expresse bezorging aanbieden
Pluspunten
Snel telefonisch contact waarbij ik vriendelijk te woord werd gestaan.
VerbeterpuntenIk belde met de vraag of het zeker op tijd geleverd kon worden --> namelijk zoals op de website staat voor 17u besteld de volgende dag in huis, expres nog voor gebeld. Was geen probleem, product was op voorraad dus zeker de dag erop in huis. Nou, niet dus! Ook jammer dat er geen cadeauverpakking mogelijk is.
Pluspunten
Heldere site, snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Snelle reacties, goede service, eerlijk verhaal. Ik beveel dit bedrijf zeker aan !!
VerbeterpuntenVerbreding en verdieping van assortiment.
niks te klagen!
Pluspunten
Verstand van zaken en kwaliteit
Pluspunten
snelle en secure levering. Kwetsbare/breekbare spullen prima en veilig verpakt
Pluspunten
veel info,snelle levering,fantastisch verpakt
Verbeterpuntenindien mogelijk nog een groter assortiment aanbieden
Pluspunten
Binnen 2 dagen geleverd. Bestelling was prima verpakt. Goeie website. Houden zo ! Groeten uit Belgie.
VerbeterpuntenAssortiment kan nog uitgebreid worden :) Tip : De leverancier (bezorger) bv een half uurtje voor de levering telefonisch kontakt laten opnemen met klant. (We stonden net klaar om te vertrekken). Sommige online-winkels doen dit en werkt heel bevredigend voor de klant.
Pluspunten
Binnen 2 dagen keurig afgeleverd.
Pluspunten
Snel gevonden, snel geleverd.
niet vergeten bestellingen te versturen! maar na mailtje keurig hersteld
Bedankt voor uw reactie. Dit was ivm onze vakantie door een andere collega opgepakt en mede hierdoor vergeten. Natuurlijk moet dit niet kunnen en daarvoor ook onze excuses. Hopelijk smaakt de meegeleverde LBV u uitstekend :)!
Bedankt voor uw reactie en hopelijk tot ziens!
Pluspunten
Snel en betrouwbaar!
Super blij met onze perfecte score!! Wij zien u natuurlijk ook graag weer terug op www.vinhodoporto.nl
We zijn blij met onze 9. Bedankt voor uw reactie en hopelijk tot ziens.
Bedankt voor uw moeite om ons te beoordelen. Dit wordt zeer gewaardeerd, ook door andere klanten.
Pluspunten
Telefonisch vriendelijke service, top!
Het Lentfert 44
7547 SR Enschede
Port stroomt door de familie aderen! Vinho do Porto is dé portspecialist van Nederland en België. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarin Mieke, Jasper en Jan-Willem Allersma de passie voor een goed glas port met u delen! Wij verkopen de betere ports voor een aantrekkelijke prijs. Wij adviseren u graag over port en eventuele combinaties ervan met gerechten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.