Pluspunten
- op maandagmiddag besteld, dinsdag in huis - goed/degelijk verpakt
Verbeterpunten- ik ben benieuwd naar de aanbevolen port van Churchill's - de chip dry van Taylor's viel erg tegen. Ik heb deze afgelopen zomer bij Taylor's in Nova de Gaia (Porto) geproefd, maar herkende de smaak niet terug. Was wat zurig, 2 dagen geproefd. Ik denk zelfs dat ik de fles niet ga opdrinken.
Pluspunten
vlotte levering overzichtelijke website geen opmerkingen
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, lage verzendkosten
VerbeterpuntenMis de Ramos Pinto bij de port.
Pluspunten
Goede informatieve site! 1e kennismaking met dit bedrijf is een positieve ervaring!
VerbeterpuntenGeen. Nog te weinig ervaring met dit bedrijf.
Pluspunten
Zeer vriendelijke verkoper, zou er zo weer bestellen!
MvT Nvt
Geachte heer van der Sluijs, U geeft ons een 10 voor snelheid/levertijd, maar een 5 algemeen. Wellicht is dit bij het invullen verkeerd gegaan, mocht u ontevreden zijn dan horen wij dat ook graag. Zou u de beoordeling kunnen aanpassen? Met vriendelijke groet, Team Vinho do Porto
Pluspunten
Snelle levering en prijs
VerbeterpuntenStijlvollere verpakking gewenst voor 1964 port van €175.
Pluspunten
Toppers
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenIk bestel 4 st port uit 2009, en krijg er 3 uit 2009, en 1 uit 2007. Op de site staat een foto van een fles uit 2007, maar in de tekst staat 2009! Wel verwarrend allemaal. De port is heerlijk, maar ik weet niet zeker of ik weer bij jullie ga bestellen als het bij de eerste keer al niet lekker loopt.
Geachte heer Koenen, U had 4 flesjes 2007 Kopke LBV besteld. De laatste hiervan hebben wij te samen met 3 2009 LBV naar u gestuurd. U zat net op het omslagpunt van 2007 naar 2009 Sindsdien is het product ook aangepast naar 2009 op de website. De kwaliteit is absoluut even goed, u zult daar geen verschil in proeven! Gelukkig bevalt de port u ook goed. Wellicht kunt u uw beoordeling heroverwegen. Proost! Vinho do Porto
Pluspunten
Goede communicatie naar de klant
Geachte heer Froberg, Vervelend dat u de service niet als optimaal heeft ervaren. IDEAL betalingen kan via onze webshop voor Nederlandse Banken, voor de Belgische Banken hebben wij Sofort. Helaas duurt het even voordat een overboeking van Belgie naar Nederland komt, hier hebben wij geen invloed op. Hopelijk kunt u uw beoordeling heroverwegen. Vinho do Porto
Pluspunten
Via email is duidelijk gemaakt dat de bestelling niet direct compleet geleverd kon worden.
Verbeterpunten- als je afspreekt om eerst de flessen te leveren die wel al beschikbaar zijn en dit alsnog niet doet, vind ik dit een verbeterpunt - als ik niet op tijd lever of niet alles loopt naar behoren met klanten, dan zorg ik via een extraatje dat klant alsnog tevreden is.
Beste Niels, we zijn het met uw stellingen eens, daarom bieden wij u graag een extra fles port aan ter compensatie. Wij versturen u vandaag 1 x een flesje port op, hopelijk bent u daarmee tevreden en zult u uw volgende bestelling weer bij ons plaatsen.
Pluspunten
gebruikersvriendelijke site. Diverse betaalmogelijkheden Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk website
Pluspunten
snel en correct
Verbeterpunten0
Pluspunten
correcte informatie en levering
Verbeterpuntenmogelijkheid voor bedrijven om factuurgegevens incl Intra communautaire leveringen standaard voorzien.
Het Lentfert 44
7547 SR Enschede
Port stroomt door de familie aderen! Vinho do Porto is dé portspecialist van Nederland en België. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarin Mieke, Jasper en Jan-Willem Allersma de passie voor een goed glas port met u delen! Wij verkopen de betere ports voor een aantrekkelijke prijs. Wij adviseren u graag over port en eventuele combinaties ervan met gerechten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.