Pluspunten
correcte informatie en levering
Verbeterpuntenmogelijkheid voor bedrijven om factuurgegevens incl Intra communautaire leveringen standaard voorzien.
Pluspunten
Prima en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering.binnen 2 dagen in huis..
Pluspunten
Goede feedback ontvangen, prettige webinterface. Blijf zo doorgaan. De fles port die ik heb besteld had ik bij een andere leverancier voordeliger kunnen bestellen: maar door jullie uitstraling heb ik toch voor jullie bedrijf gekozen. Het was voor zo'n belangrijk evenement dat ik geen mogelijke problemen met de levering kon permitteren. Helemaal terrecht: jullie hebben de order fantastisch afgeleverd: mijn complimenten. Jullie webwinkel staat onder mijn favorieten: tot de volgende bestelling ;-)
betaling met VISA/Mastercard/paypall
Pluspunten
Goed advies, snelle levering!
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Pluspunten
Snelle reactie op vragen.
Pluspunten
Goed bereikbaar, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenHet ging goed mis met de bezorging. Ten eerste kwam de bestelling een dag later dan aangegeven; ten tweede werd er op een verkeerd adres afgeleverd. Uiteindelijk was het op tijd, maar dat kostte veel moeite en meerdere telefoontjes (heb denk ik 3 of 4 verschillende partijen aan de lijn gehad ivm de bezorging)...
Pluspunten
Wat een heerlijke port, die 1999 Kopke Colheita. Goed beschreven op de site ook. Het is inderdaad van hoge klasse.
Pluspunten
Was een aankoop om cadeau te geven. Duidelijk advies gekregen over de verschillende mogelijkheden en geschenkverpakkingen. Erg tevreden! Aanrader!
Pluspunten
snelle levering groot assortiment
Pluspunten
Snelle communicatie, goede levering
VerbeterpuntenKado verpakkingen aanbieden
Pluspunten
zeer snelle levertijd
Pluspunten
Pluspunten
Goed verpakt.snel verwerkt
VerbeterpuntenDat je een ander aflever adres kunt invullen.
Het Lentfert 44
7547 SR Enschede
Port stroomt door de familie aderen! Vinho do Porto is dé portspecialist van Nederland en België. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarin Mieke, Jasper en Jan-Willem Allersma de passie voor een goed glas port met u delen! Wij verkopen de betere ports voor een aantrekkelijke prijs. Wij adviseren u graag over port en eventuele combinaties ervan met gerechten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.