Prachtige Port!

Snelle en correcte levering

Nette website, verwarrende bevestigingsmail

Website is netjes en bestellen gaat makkelijk. Hebben een flink assortiment en veel dingen die ik moeilijk elders kan vonden/krijgen. Prijzen zijn goed. De bevestigingsmail was verwarrend: ik heb gekozen voor afhalen en de mail begint met de aankondiging dat mijn bestelling wordt verzonden. Zou netter zijn als er voor bezorgen en afhalen 2 separate emails zouden worden gemaakt/verstuurd. Afhaalproces mag ook wel iets duidelijker worden beschreven (tijden ontbraken bijvoorbeeld in de bevestigingsmail).

Goed en snel

Perfect en netjes verpakt

makkelijk te bestellen en vlotte levering

Een mooie set portglazen besteld. Ging echt easy en de levering vervolgens ook snel en goed.

Snelle levering, mooi verpakt, goeie hulp gekregen van medewerker

De mogelijkheid inbouwen om het zelf afhalen is eeb briljant idee!

Ik zocht voor de verjaardag van een vriend een niet te dure maar wel goede port met een zachte afdronk. Ik kwam bij diverse sites met een top 5 of een top 10 oa de merknaam Graham tegen én daarbij de melding dat The Tawny uitvoering van € 16,95 door de Wine Spectator was beoordeeld met 93 van de 100 punten. Da's niet niks! Die bestelt/betaalt en binnen 25 minuten kreeg ik al bericht dat ik mijn bestelling in Deventer 2 uur later al kon ophalen. Helaas weet ik nog niet hoe de port smaakte want gisteren heeft hij het cadeau pas gekregen. Dat hoor ik dan nog wel.

Een aanbieding was het niet

Een aanbieding als advertentie waarbij er werkelijk een 6% korting wordt gegeven vindt ik geen aanbieding.

Supersnel en correct.

Hele snelle levering

gaat vlotjes

Snelle levering tegen nette prijzen. Nu meerdere malen port gekocht en altijd prima verlopen.

Uitstekende keuze en zeer concurrentiële prijzen

Mooi aanbod van porto wijnen aan scherpe prijzen. Snel geleverd, dus alles samen top service!

een klassebedrijf!!!

zeer goede website, zeer goede opvolging vd bestelling, op tijd geleverd, verpakking = top. Kortom : primus

Correcte afhandeling, snelle levering.

Een mispuntje: ik heb 6 vintage port van 2015 besteld omdat er op de site stond vermeld dat die per 6 in een houten kistje worden geleverd, maar dat was niet het geval. Ik zou anders 3 x 2 of 2 x 3 en dus een bredere selectie hebben gekozen.

Geweldige webshop met gedetailleerde beschrijvingen. Enorm goede transport verpakking

Prima aanbod

Prima aanbid, goede aanbiedingen, snelle levering, heel goed verpakt

Goed verzorgd

Het lukte niet via de website portoglazen te bestellen, maar dit is goed opgelost.

Zeer correcte en snelle levering!

Goede overzichtelijke website.

Mooi assortiment tegen de juiste prijzen

Prettig contact, ook probleemoplossend. Bij 12 flessen, kreeg ik 3 verschillende bezorgers aan de deur. Dit zijn er twee teveel.

Heel eenvoudig telefonisch contact en behulpzaamheid alom!

Prima service!

Werd direct teruggebeld.

Vlekkeloze levering!

Quinta do Vesuvio Vintage Port '19 besteld (2 flessen), de volgende dag geleverd, uitstekend verpakt. De prijs was alleszins redelijk, zeker in vergelijking met leveranciers elders!

Ben er zeer tevreden over

Niets op aan te merken, uitstekend!

Niets op aan te merken, uitstekend!

Betere levering voorzien

Onze dure fles werd geleverd in een zwaar gedeukte verpakking. Bij openen bleek ook het houten kistje stuk waardoor de fles bijna door het kistje viel. Gelukkig hadden we dit op tijd door

Het Lentfert 44

7547 SR Enschede

Over VinhoDoPorto.nl

Port stroomt door de familie aderen! Vinho do Porto is dé portspecialist van Nederland en België. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarin Mieke, Jasper en Jan-Willem Allersma de passie voor een goed glas port met u delen! Wij verkopen de betere ports voor een aantrekkelijke prijs. Wij adviseren u graag over port en eventuele combinaties ervan met gerechten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.