Goed product en snelle bezorging

In 1e instantie was ik niet zo blij met de bezorging. In het verleden vervelende ervaringen mee gehad. Het ging zelfs zover dat ik niet bestelde, als ik zag dat het om deze bezorging ging. Maar , ik kon zelfs de dag van bezorging veranderen en dat werkte. Deze beoordeling gaat dan wel niet over het product, dat is prima, maar de bezorging was voor mij ook altijd n groot punt. Vandaar dat deze beoordeling voor mij deze keer gaat over de afhandeling, de bezorging. Dus nu is alles PRIMA !

super service

fijne producten mooi service alleen behoorlijk prijzig.

Dikke prima!

Heb de producten ontvangen en er was iets kapot. Na mailtje werd dit gelijk opgelost.

Top service, super product

Heerlijke producten en snel geleverd!

Goede productkeuze

Snelle levering, smaak van het gekochte product is prima. Geen chemische nasmaak

Tevreden over de service en producten

Ik ben .tevreden over de service en producten

Livraison rapide

Site spécialisé sur quelques produits (produits à base de Stevia, erythritol, farine d'amandes et de coco) proposés en conditionnements de différentes tailles et à des prix intéressants. Livraison très rapide. Seul petit bémol le site n'est pas traduit en français mais si vous savez ce que vous cherchez ce n'est pas un obstacle pour passer commande (il y a les noms et les images).

goede kwaliteit bij redelijke prijs

Snelle levering goede prijs en kwaliteit . goede keuze van producten

Goede producten en een uitstekende service!

De verschillende producten smaken lekker. Ook de bestelservice is vlot en snel!

Aanbeveling

Goede producten Snelle levering Prima

Super !! Snelle levering & topprodukten !!

Uiterst vriendelijk personeel, bestelling werd snel geleverd. Blij verrast dat de ijscreme en baksels met stevia lekker waren ! Een super alternatief om toch tijdens een andere levensstijl te kunnen snoepen.

Prima website

veel keus, snelle levering en heb geen klachten.

Goede producten,

Tijd geleden gezocht achter een vervangingsproduct voor suiker aangezien mijn man diabeet is. Dit is een uitstekend alternatief, lekker van smaak. Top

Snel, vriendelijk en goed

Een product dat aan mijn verwachtingen, die best wel zeer kritisch waren, voldoet en de snelle levering resulteren in een flinke 5 sterren.

Hele snelle verzending,

De bestelde producten op zondag besteld en dinsdag al in huis, goede producten en overzichtelijke website.

zeer snel mijn pakje ontvangen

ECHTE STEVIA_PRODUCTEN

Ruime keuze,snelle verzending

Goede producten

Lekkere smaak, en veel variateit!

Gewoon goed product.

Super goede service!!

Heel snelle levering en vriendelijke mensen. Verder zijn het TOP producten, dus daar ben ik nog het meest tevreden mee!

Prima, snelle service.

Prima.

TOP😄😄😄

Levering snel en professioneel. Producten voldoen 100% aan beloofde verwachtingen! TOP😄!

Vlugge afhandeling van de bestelling, snel geleverd en keurig verpakt. Producten precies naar wens

prima service

snelle levering overzichtelijke website Grote keuze

Steviala zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen

Ertbrandstraat 39

2950 Kapellen