3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afleveringen van de bestelling

De website is zeker niet gemakkelijk , ik heb wel wat moeten zoeken voor ik de verschillende producten vond .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, keurig verpakt

de prijzen zijn aan de hoge kant

Pluspunten

Goeie producten, redelijke prijs, en snelle levering

Pluspunten

Duidelijk kennis van zaken en zeer goede service! Makkelijk en aangename communicatie. Vlotte levering! De bestellingen zijn keurig verpakt. Top producten!

Pluspunten

Vlotte levering, goede berichtgeving omtrent de bestelling en superproducten. De nieuwe producten: sweet pink, vanille kristal sweet en kaneel kristal sweet zijn super aanvullingen in het assortiment en heerlijk om van te smullen bij een suikervrije levenstijl!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Misschien een andere koeriersbedrijf gebruiken voor de bezorging? Ik kreeg een bericht dat het pakket zou bezorgd worden, echter dat was op een dag dat ik zelf niet thuis was. Dus kon ik het aanpassen en heb ik het bezorgmoment 2 dagen verplaatst. Vervolgens kreeg ik een mail dat de bezorging niet kon plaatsvinden omdat de koeriersdienst het pakket nog niet had ontvangen van u. Kom ik thuis op de dag van het originele bezorgmoment (waarvan ik dus had aangegeven dat het niet kon), was de koerier aan de deur geweest en was het pakketje afgegeven bij de buren. Niet volgens afspraak en ik vind het ook vervelend om mijn buren lastig te vallen met dit soort dingen. GLS is geen goed bedrijf voor dit soort dingen.

Pluspunten

Goede producten, correcte verwerking

geen

Pluspunten

Steeds weer correcte afhandeling en levering. Producten van uitstekende kwaliteit. Ten zeerste aan te bevelen

Pluspunten

Goed klantencontact, zeer snel antwoord en super snelle afhandeling en verzending! Eerlijke en goede producten. Een aanrader!

Pluspunten

De allerbeste stevia voor een betaalbare prijs!!!

Pluspunten

Snelle verzending, goed verpakt Goed product, uitstekende kwaliteit Duidelijke website Duidelijke prijzen en korting Leuk extra'tje : flesje steviasmaakstof

Levering door bv Bpost in afhaalpunt mogelijk maken, want bij GLS kan ik mijn pakket niet traceren. Meer smaken voor confituur De bessenjam was wel erg lopend

Pluspunten

Zeer snelle levering. Altijd een leuke attentie bij de bestelling. Echt heerlijke vervang suike Goed product voor een goede prijs. Echt een aanrader!

Nope

Pluspunten

Goede producten , snelle en correcte leveringen

Pluspunten

Pure producten, snelle levering. Ik ben zeer tevreden en heb geen verbeterpunten te melden!

Pluspunten

snelle en correcte levering. Uitstekende STEVIA producten.

GEEN

Pluspunten

Snelle levering mooi aktie en goede service

Pluspunten

Snel verzonden, mooie producten, goede prijs

de verpakking van de zoetjes was open gegaan en de zoetjes waren eruit. Deze gelukkig wel in een zakje, maar een hoop daardoor wel beschadigd/poederig geworden. Doosje dus niet goed dicht gezeten.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en snelle bezorging. Ik kan voorlopig weer vooruit. (2000st)

Hoop dat jullie met n goed werkende dispenser komen, niet zo'n plastic ding die t al snel niet meer doet. N groter voor thuis en 1 voor in je zak of tas.

Pluspunten

Zoetjes zijn zoveel veel beter dan Steviahouse.. Snelle levering en goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Pluspunten

Prima levering. Kwalitatieve producten. Vriendelijke communicatie.

Pluspunten

2 dagen later in huis, dus prima!

Pluspunten

Correct

Meer producten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede levering

Stevia cola smaak besteld. Er stond in de tekst vd firma: u hebt enkele druppels nodig. Nou m.i. is dat niet waar. In een glas moet je zeker 10 tot 15 druppels toevoegen. En dan nog is de smaak niet lekker. Nee prijs en kwaliteit staan echt haaks op elkaar.

Ertbrandstraat 39

2950 Kapellen