Top product met vriendelijke medewerkers!

Meerdere artikelen zoals de sprinkels,drups en stroop geprobeerd...wat n fijn product met goede smaak!mooie webshop en zeer klantvriendelijk,zowel in de shop als op fb...wat n mooie verantwoorde vervangers...gr Diana

Fijne producten!

Steviala biedt een ruim assortiment en winkelen op de website van Steviala is erg prettig! De zoekfunctie is heel handig en de artikelen worden duidelijk beschreven.

Heerlijke producten met minder koolhydraten

Het aanbod van producten is echt fijn. Ook achter de schermen wordt er steeds gewerkt aan nieuwe producten. Klanten wordt gevraagd naar tevredenheid. En zonodig worden producten aangepast. Onlangs de smaakintensiteit van de druppels. Heb je vragen wordt je ook netjes geholpen. En vergeet de ideen voor heerlijke recepten niet die op hun website te vinden zijn.

GEWELDIG

Geweldige producten die beloftes waar maken, zijn van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk. Klantvriendelijkheid is top, service verdiend een dikke tien!

Super service en heerlijke producten

De site van @steviala is handig en overzichtelijk. Ook buiten de site, via sociale media krijg je bij vragen super snel een reactie. Onwijs tof en klantvriendelijk. De producten zijn onwijs lekker en hebben geen bittere nasmaak.

Top mens & Top bedrijf

Melissa is echt geweldig, werkt hard om alles klaar te krijgen, maar luistert ook naar haar gebruikers. Melissa verkoopt alleen goede producten, daar waar ze achter staat. Ik ben helemaal om met de producten van steviala! Geen rare nasmaak met bak producten en een goede prijs/kwaliteit verhouding. En echt een super snelle top levering. Gister rond 17.00 besteld en vanmorgen om 10.00 al in huis!!

heerlijke verantwoorde produckten

vanaf dag 1 ben ik fan van alle ja echt alle Steviala producten,om mee te bakken,in het ontbijt(granola),lunch,)pannenkoeken),de amandelmeel ,drops,enz enz.in het verleden was ik nooit blij met suiker vervangers,maar sinds ik Steviala ontdekt heb mmm,echt heel blij mee,bak veel kha taarten-koekjes enz.dus een 10+ van mij Carla

Kwaliteit

Van Steviala heb ik alleen nog producten ontvangen van hoge kwaliteit. Bij vele suikervervangers krijg ik buikpijn maar bij Steviala nog nooit gehad. De site is fijn te gebruiken en de recepten zijn heerlijk en geven veel inspiratie. Ook heel top dat je punten kan sparen met bestellen✨

Meer dan fantastisch

Als ik 10 sterren kon geven, dan deed ik dat!! Nog niet zo heel lang geleden heb ik kennis gemaakt met Melissa en haar fantastische Steviala producten! Voordat ik mijn bestelling deed heb ik eerst wat vragen gesteld en had binnen notime antwoord! Melissa is super snel met reageren, ontzettend aardig en een hele harde werkster!! De vernieuwde website ziet er fantastisch uit! Hele fijne recepten staan erop! Bestellingen worden ook heel snel verzonden, een grote pluspunt! Ik zou zeggen; wacht niet langer om een kijkje te nemen op de website en je bestelling te plaatsen! Gegarandeerd succes!

Top service klantvriendelijk en heerlijke producten

Bovenstaande zegt genoeg.. Melissa van Steviala is een topper. Erg klantvriendelijk, producten heel snel in huis en goede service. Website is erg overzichtelijk en er staan ook een hoop leuke recepten. Ik koop nooit meer ergens anders. Ik ben verslaafd!!

lekkerste kha producten die ik ken

Ik eet al bijna 4 jaar koolhydraatarm en heb al vele kha producten geprobeerd vsn allerlei merken, tot ik steviala leerde kennen, wat een topproducten! Of het nou de suikervervangers zijn de smaakdruppels of de stroopvervangers ik vind ze allemaal heerlijk en kan het iedereen aanbevelen.

Ik ben fan!

Begin 2019 ben ik op zoek gegaan naar gezonde suiker vervangers zonder troep en ik heb het gevonden bij steviala! Hele fijne producten, fantastisch van smaak en textuur, zonder bij- en/of nasmaak! Ik wil niet meer anders! Naast dat de producten top zijn ook goede en snelle services! Ik ben verkocht ;-)

Dik tevreden!

Mooie producten (geweldige recepten!), eenvoudig te bestellen en snelle verzending.

Gewoon fantastisch

Ik heb bij men begin dat ik wist dat ik diabetes heb steviala mogen leren kennen En wat zijn de producten zo lekker dat maakt eten met diabetes toch nog fijn! Zelf is melissa een hele lieve dame die haat ook echt met haar klantjes bezighoud! Voor mensen met diabetes is zij zo een groot voorbeeld en ik denk voor nog vele andere mensen ook

Ik word er happy van!!

Door een operatie zijn er vele allergieën naar voren gekomen. Help mijn wereld storte een beetje in want.... wat nu???? ik kan niks meer eten/bakken waren mijn eerste gedachten.. na een tijdje sikkepitten kwam steviala op mijn pad!! Er ging een nieuwe wereld voor mij open!! Lactose, gluten, keto, vegan!!! Er staan ook super fijne en lekkere recepten op de site. Wat wil je nogmeer??? Lieve groet

Fijne duidelijke en uitgebreide website

Hele fijne producten! Zoetstoffen zonder alle nadelen van suikers, kokos en amandelmeel van hoge kwaliteit en top macros! En hele leuke, makkelijk te maken en uitgebreide recepten! Mega fan hier ;-))

FANTASTISCH!!!!

De webshop ervaring, gewoonweg top! Klantenservice is GEWELDIG!! En uiteraard waar het om draait, de verschille'de producten van STEVIALA zijn makkelijk in gebruik, zijn een feestje op de tong en ook voor het oog. Ware smaaksensaties... In handige verpakkingen Bedankt Melissa&co Wij zijn FAN...

Geweldig met een gouden randje

Als je van je passie je werk maakt dan doe je je werk met je hart. Dit is wat mij het meest opvalt bij de mens achter Steviala en de aangeboden producten. Eerlijke producten die zeer geschikt zijn voor een grote verscheidenheid aan wensen. Uitstekend te gebruiken bij intolerantie van gluten; de producten zijn suikervrij, gezoet met natuurlijke grondstoffen, laag in calorieën en dus ook geschikt als je een dieet volgt... Ik gebruik diverse producten en ben tot nu toe over alles zeer positief. Opvallend is de persoonlijke service en snelle levering. Elke bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en kennelijk gelijk verzonden. Een geweldige winkel met een gouden randje door de persoonlijke touch.

Beste suikervervanger die er is

Ik ben sinds ik suiker vrij eet een groot fan van alle producten van steviala. Ik kan me geen betere suiker vervanger voorstellen. De smaak is fantastisch van elk product en er is geen vieze nasmaak zoals met vele andere suiker vervangers. Daarbij is de service vanuit steviala ook gewoon perfect en doet melissa haar uiterste best om voor elke klant het beste te gunnen! Een top product met top service! Dus wat wens je nog meer?

Klanten zijn blij verrast

Ik gebruik Steviala al een tijdje. Ik heb een bedrijfje in huisgemaakte lekkernijen en sinds enige tijd ook suikervrij. Ik gebruik stevia kristal voor oa mijn Tokkelroom Ook in de workshops en de ery bronse voor mijn suikervrije Koffielikeur. Klanten die deze lekkernijen normaal niet kunnen/mogen eten/drinken kunnen nu ook heerlijk genieten van een “borreltje” zonder rare bijsmaak.

Top Producten en super levering

Voordat ik begon met Koolhydraatarm eten kende ik de producten van Steviala minimaal, maar had ik er geen ervaring mee. Nu zijn de producten niet meer weg te denken uit mijn keukenkastje! één favoriet heb ik niet, alle druppels zijn lekker door de yoghurt, maar ook door mijn water. De siropen gebruik ik (bijna) overal bij! Geen rare smaakjes, en een top aankoop voor in een koolhydraat arm/beperkte levensstijl of gewoon als goede suikervervanger! Daarnaast is het contact met Melissa top, geeft eerlijk en adviserend antwoord

De meest geweldige producten voor in je recepten!

Steviala is iets wat ik altijd in huis heb en wat ook door elk recept gaat!! Het meeste fan ben ik van de steviala sweet bee, en van de steviala kristal sweet kaneel en niet vergeten de aller belangrijkste steviala ery-pure!! De smaken zijn allemaal erg lekker en niet overheersend! Mij zien jullie nog vaak terug!! Tevens zie je mijn recepten met steviala op: https://www.instagram.com/healthy.thermomix/

Top Shop

Via Instagram kwam ik op de website van steviala terecht en er ging een hele nieuwe veganistische koolhydraatarme wereld voor me open. Het contact met Melissa verliep super vlot en mijn bestelling had ik zeer snel binnen& alles keurig verpakt. Ben ook zeer tevreden over de producten én heb recentelijk nog een bestelling geplaatst zodat ik nog meer heerlijke kh arme veganistische baksels kan maken

Topproducten en goede service

Heerlijke en eerlijke producten en een altijd goed, snelle en vriendelijke service. Steviala doet waar het voor staat!

Geweldige producten en heerlijke recepten

De producten van Steviala zijn echt geweldig. Ik heb in het verleden een andere suikervervanger gebruikt en die gaf voor mij een bittere nasmaak! Toen ik Steviala tegenkwam was ik nog een beetje sceptisch of deze niet ook een vieze bijsmaak zouden hebben. Maar de reviews waren goed, so I gave it a go! En sindsdien ben ik om! De producten zijn zo lekker en zonder bijsmaak! Ik wil niet anders meer! En er is ook gewoon een ruim assortiment aan producten. Dat vind ik ook echt heel fijn!! Ik ben fan en ik raad het dan ook echt iedereen aan!

Ertbrandstraat 39

2950 Kapellen