Geweldig.producten

Ik ben nu zo 2 jaar koolydraatarm.aan het eten . Mijn insuline werkt niet goed. Dus.als ik suiker eet voel ik mij direct heel beroerd. Toen ik steviala leerde kennen ging er een wereld voor mij open. Ik kon gewoon suiker eten zonder dat Ik mij beroerd voel. Ik gebruik zelf vaak de amandel en kokosmeel om mee te bakken En de kristal sweet en eyr bronze om mee te zorgen. De steviala.druppels kers en framboos zijn mijn favorieten deze gebruik ik elke dag door mijn water heen. Ook de stropen toffee is super fijn door de kwark . Heb ik je genoeg overtuigd neem snel een kijkje in de webshop

Fantastische producten en goede service!

Deze producten beginnen gebruiken in een koolhydraatarm dieet en werkelijk verzot op. Als zoetekauw is het de ideale vervanger van suiker, waarbij je gezond kan genieten. Je kan eindeloos variëren in gerechten met het uitgebreide gamma aan producten. Je moet er maar weinig van gebruiken, wat een groot voordeel is. Onmisbaar in de keuken, goede vlotte service en aangename contacten.

De lekkerste zoetstof die ik ken.

Na veel verschillende merken zoetstof te hebben geprobeerd, blijk ik Steviala de allerlekkerste te vinden. Geen bittere nasmaak, wat je vaak wel hebt met andere merken waarin Stevia is verwerkt. Ik volg een koolhydraatarme eetwijze en de producten van Steviala passen hier goed in. Ze vervullen mijn behoefte naar zoetigheid, en ik val nog steeds af! Ook de heerlijke recepten van Steviala zijn een aanrader. Deze kun je vinden op de vernieuwde website!

Absoluut de beste in zijn soort!!!

Ik gebruik nu bijna een jaar de producten van Steviala en blij toe! Groot assortiment en variatie in productkeuze. Voor veel (suiker)producten heeft Steviala wel een vervanger. Geen gekke nasmaakjes of iets dergelijks. Ook Melissa is een echt vriendelijke en servicegerichte top vrouw!

Ik maak graag receptjes die wat ‘gezonder’ zijn en steviala helpt hierbij!! Mijn moeder is altijd een beetje sceptisch met gezondere baksels, maar met deze suikervervangers maak ik mijn moeder ook heeel erg blij!! We genieten allebei van de lekkerste baksels met dank aan de producten van steviala. De service is geweldig en Melissa helpt je graag als je twijfelt wat je moet bestellen en geeft je de nodige informatie als je een vraag hebt. over de producten. Top producten en top service dat maakt het een top shop!!

Perfecte verzending en ideale producten; top!

De verzending was om t beginnen mega vlot én de producten waren zorgvuldig verpakt, super dus! Ben zeer te te spreken over de hoge kwaliteit van de producten, geen gekke nasmaak én gaat lang mee doordat je maar weinig van hoeft te gebruiken om op smaak te brengen!

Bij veel suikervrije producten krijg ik last van mijn darmen, bij Steviala producten heb ik nog geen last gehad en ik heb al veel druppels en syrups geprobeerd. Daarnaast is het super geconcentreerd waardoor je weinig nodig hebt en je er lang mee kan doen. De Sweet Bee is gewoon net honing, nog nooit zo'n precieze vergelijking op. Ik ben Fan!!!

Betrokken met de koper

Ik vind dat steviala heel erg betrokken is bij de kopers. Steviala Probeert te begrijpen wat de behoeftes zijn en de wensen van de klant. Dat is alleen mogelijk door het product en de klant dichter bij elkaar te brengen. Dit kan doormiddel van verschillende recepten en ideetjes die door steviala en door de gebruikers zelf verspreid worden maar ook door te begrijpen waarom mensen dit aanschaffen en sommige dit zelfs nodig hebben. Steviala is heel innovatief bezig en is constant met nieuwe producten bezig! Steeds worden we weer verrast met verschillende smaakjes en combinaties. Ik ben zeer te vreden over dit product en ik raad het andere ook zeer aan! Lekker kan ook gezond zijn en daar heeft steviala een steentje aan bijgedragen. Bedankt en lekker smullen.

Prima!!

Bestelling was suoer snel vanuit België in 2 dagen bezorgd! Heb verschillende producten besteld, ging mij vooral om dat ik weer eens iets zoets kon eten. Daar heb je dan toch wel trek in na 6 weken. Nog niet alles geprobeerd maar tot nog toe... verrukkelijk!! Ik weet nu waar ik moet zijn voor goede producten

Had nog nooit iets besteld , vorige week een bestelling gedaan , zeer snel in huis en produkten zijn top. Ga zeker vaker bestellen.

Een eerlijk product tegen een eerlijke prijs.

Wij hebben niets dan goede ervaringen met de producten die we afnemen en gebruiken. De bestelling wordt bij ons altijd binnen een dag geleverd. Melissa is bijzonder vriendelijk, ze heeft hart voor het bedrijf en voor de klanten. Met vriendelijke groetjes.

Topprodukten

Ik heb nog niet alle producten geproefd die ik heb gekocht dus ik kan ze nog niet allemaal beoordelen maar voorlopig is de kristal sweet vanille mijn favoriet, deze is echt zalig!!! De Stevia sweet poeder moet ik nog wat leren doseren :)

Geweldige producten

Na een negatieve ervaring van een honingvervanger bij een andere webshop, hier na veel twijfel een flesje honingvervanger besteld (en nog andere producten). Maar wat een goed product! Smaakt echt naar honing en totaal niet chemisch. Ook erg snelle levering ondanks het van België naar Nederland moest

Heerlijke producten en super snelle service

Super blij met mijn bestelling alles is heerlijk!

Topwebwinkel!

Snelle levering, vriendelijke en duidelijke communicatie. Goede producten.

Waow wat zijn jullie snel met leveren. Ik heb van jullie een kado gewonnen en mijn ervaring met jullie produkten zijn top en smaakvol.

Topperdetop

Ik ben gek op caramel en alles wat er op lijkt. Maar hoe meer je daarvan eet, hoe dikker je wordt. Haha, het is gewoon suiker... Dus op zoek naar vervangers. Ooit heel aarzelend een flesje stroop van Steviala besteld. En nu kan ik er niet meer zonder. Klasse hoe goed de smaak is. Inmiddels veel meer en diverse producten dagelijks in gebruik. Heerlijk! En totaal geen schuldgevoel. ;)

Top kwaliteit en persoonlijk touch

Ik was al langer enthousiast, maar nu de sweet drups nog meer zijn verbeterd is er geen bittere nasmaak meer. Ook de nieuwe smaken vallen goed in de smaak. Ik heb nog niet alle producten uitgeprobeerd, maar ook de ery bronze is heel goed. Oh, en de kaneelsuiker. Kortom. Het bestellen waard

Super snelle en goede service

Ik ben erg tevreden over de service en de snelle bezorging Kort maar krachtig ik ben een zeer tevreden klant

Heerlijke producten. Altijd goede service en snelle levering. Ook is Melissa altijd bereidt om je te helpen bij vragen. Super!

De beste suikervervanger dat er bestaat

Als trouwe fan van de steviala producten kan ik niet meer zonder! De producten zijn stuk voor stuk goed van smaak en zorgen ervoor dat ik makkelijk “gewone” suiker houdende producten kan laten staan. Perfect te gebruiken in bak recepten, Kwark of in je koffie en of thee.

TOP PRODUCTEN!

Deze producten zijn top. Een keto dieet volgen maakt het zo makkelijk met deze producten. Als zoetekauw zijn deze producten een uitstekende vervanger in al je gerechten. Ook uitstekende service en leuke acties. Steviala moet standaard in je keuken staan voor een gezond leven.

Top producten!

Sinds kort doe ik keto. En ben dól op bakken. Dus bestelling gedaan bij Steviala en ben heel tevreden. Vind de zoetstof veel lekkerder en niet chemisch. Ben erg tevreden!

Super blij met mijn pakket, echt top producten. goede smaak, geen nasmaak. Snelle levering + track en Trace en netjes verpakt.

Tevreden klant

De zoetstof is goed te verwerken, smaakt lekker en geeft lekkete resultaten bij het maken van koolhydraatarm gebak.

Ertbrandstraat 39

2950 Kapellen