Nog aan het ervaren

Ik vind een hoop zoetstoffen erg kunstmatig smaken. Ik ken nog niet alles van Steviala, maar wat ik tot nu toe heb getest is goed. Vooral de drops vind ik lekker en gemakkelijk

Ik ben al jaren klant en gebruik Stevia van Steviala omdat er geen andere beter is.

Heerlijke producten en snelle levering

Het zijn heerlijke producten en de levering is goed en snel. Wat heel fijn is dat je steeds op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling. Zeker aan te raden!

Aangenaam

Bestelling werd uitgebreid beschreven en kreeg meermaals een mail. Daarnaast kan je pakket goed natrekken.

Uitstekende producten

Ik heb nog niet alles geprobeerd maar wat ik heb is heerlijk zoetjes op een verantwoorde manier! Love for Steviala! Groetjes Jessica

Top producten!!!

Ik word zo blij van de producten van Stevia! Een heerlijke zoete smaak, en weinig calorieën. Ik verwerk het in mijn baksels, maar gooi het ook over fruit, salades, door mijn kwark.

goede kwaliteit, prima service

wij gebruiken de producten met veel plezier. Een fijne combinatie van lekker en gezond

Geweldig!

Zeer content van jullie producten.

Service is top Smaak is top Kwaliteit is top Levering is top Prijs is reëel Kortom ik kom zeker terug om alle andere smaken ook te proberen! X

Snel en goed geleverd

Beste suikervervanger dat er is!

Voor mijn gezondere levensstijl ben ik op zoek gegaan naar een goede suikervervanger om toch te genieten van zoete smaken in baksels, thee ontbijt en noem het maar op. Steviala heeft zoveel goede producten in het assortiment dat “gewone” suiker, honing en siroop niet gemist worden. Steviala producten hebben geen rare bijsmaken en alle producten zijn stuk voor stuk goed! Daarnaast had ik mijn bestelling al de volgende dag meteen in huis!

Gewoon perfect!

Van de klantenservice tot de levering, en van de smaak tot de structuur: alles aan Steviala klopt! Wat betreft de zoetstoffen zijn dit de enige varianten met stevia die GEEN bittere nasmaak hebben. Sterker nog: de smaak is identiek aan die van suiker! Zonder enkel probleem met doseren, of het aanpassen van het recept, kan ik met de producten van Steviala ieder willekeurig recept omtoveren tot een suikervrije variant. Voor baksels met weinig koolhydraten gebruik ik daar graag ook het amandel- en kokosmeel bij. Inmiddels heb ik bijna alle producten geprobeerd, en is er niet één die niet bevalt. Aanrader!

Super service!

Hele fijne producten!

Prachtige producten

Goede en mooie suikervervangers. En goede prijs kwaliteitverhouding. Nette en overzichtelijke website. Klantvriendelijk en begaan met de klant.

Uitstekend product

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelde flesjes zoetmiddel. Levering tip top in orde

Vlot en netjes

Een bestelling word netjes afgehandeld. Zeer klantvriendelijk. Ik ben super blij dat ik kennis heb gemaakt met de producten van Steviala.

Smaak is goed, daarbij is het ook nog gezonde suiker

Heerlijke producten

Snel geleverd erg fijn in gebruik.

Kan niet zonder Steviala

De producten van Steviala vliegen er hier doorheen. Ik gebruik ze al een paar jaar en kan echt niet meer zonder. De ery-pure, ery-bronze, amandelmeel, kristal sweet kaneel en vanille en de stropen zijn favoriet. Ik gebruik de suikervervangers in mijn bakrecepten. De stropen vind ik heerlijk als garnering over de kwark of een bakseltje. Kortom; ik ben enorm fan van deze producten! Waar andere merken gekke bij- en nasmaakjes hebben, hebben deze producten dat niet. Ideaal!

Liefde voor de suikervervangers en syrups va Steviala

Al ruim 2 jaar een enthousiaste gebruiker van de producten van Steviala. Een ruim assortiment met heerlijke producten. Hier heb ik echt nog nooit iets bij gehad wat niet of minder lekker is. Dol op de syrups, Sweet&Toffee, Vanille en Gol, echt allemaal. De Sweet Bee een top honingvervanger. De Frost Poedersuiker, mooi fijn en top van smaak. De Ery Bronze Bruine suiker, favoriet. Kristal Sweet, Regulair, Vanille en Kaneel. Top Bakproducten. De Sweet Drops heerlijke aroma druppels. ik zeg DOEN!!!

Aangename verassing ,en nu al fan

Na beetje twijfelen toch een bestelling gedaan want hadden ooit eens stevia geproefd en toen geen fan van.Nu heb ik de siropen besteld om elke morgen mijn yohurt een beetje mee te pimpen en om eerlijk te zijn...ze zijn heerlijk.Dus mijn vooroordeel is volledig weg en ok ben fan van de producten. Ook de bestelling en levering verliep super dus enkel meer dan lof👍🏽. Een aanrader om te bestellen.

I love Steviala

I absolutely love the flavoured stevia drops, I always order several flavours at a time, my faves are probably Bourbon Vanilla and Toffee-Caranel.... but I have pretty much the whole collection! Website works well and deliveries are always fast. I recommend this company and their products to everyone!

Het is gewoon fantastisch

Ik heb zondag een waardebon gewonnen en ineens besteld ik had deze woensdag al binnen ondanks de feestdag! De producten zijn fantastisch ik kon niet wachten deze te testen! Melissa je bent een vrouw die je job met heel veel liefde en passie doet, een vrouw die ik bewonder! Blijf doen wat je doet❤️

Suiker? Hoe bedoelt u?

Sinds ik Steviala ontdekte, is mijn leven eigenlijk best veranderd. Of laat ik het anders stellen: ik nam Steviala onder de arm om mijn veranderende levensstijl in goede banen te leiden. Ik maakte es een rekensommetje en stond versteld van de giga-hoeveelheden suiker die ik consummeerde! Geen wonder dat ik moe was. En ja, ik beken: een crashdieet waarbij ik elke vorm vn suiker meed, was geen schitterend idee.. Maar toen ontdekte ik Steviala. Mijn vooroordeel over een kunstmatige, wat bittere maar tegelijk flauwe smaak bleek inderdaad een jammerlijk vooroordeel. Niets bleek minder waar. Ok, het was even wennen, maar eerlijk? Bij een blinde smaaktest zou ik echt het verschil nt proeven tussen een koffietje met suiker en eentje met een Steviala kristalletje.. naast de kristalletjes heb ik ook al de klassieke druppels, poedersuikervervanger en bruine suikervervanger met stevia gebruikt. Ook stuk voor stuk toppers! Ik kan niet wachten om de honing en carameltoppings op m’n dessertjes te doen 😅💞✅

goede producten en zeer snelle levering

Ertbrandstraat 39

2950 Kapellen