Vandaag onze complete nieuwe inboedel gekocht. Een bank, de eettafel, 6 eetkamerstoelen, 2 fauteuils en een side table. We zijn fantastisch geholpen en er werd goed meegedacht. Wat wij vooral erg fijn vonden is dat je de ruimte krijgt na te denken over de prijs , er wordt niets opgedrongen!
Beste Laura, Heel erg bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier van je nieuwe meubels en graag tot een volgende keer. Groet, Team Max Wonen
Mooie webwinkel met bijzondere artikelen. Je word goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling de winkel verlaat en als je artikel onderweg is. Wij hadden een mooie lamp besteld en het ziet er ook echt zo uit als op het plaatje. Ook goede kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Beste Karin, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat alles naar wens is. Veel plezier met je nieuwe lamp! Groet, Team Max Wonen
We kregen een glazen klok die minimaal was ingepakt opgestuurd. Helemaal kappot....helaas. Nadat we foto's hadden opgestuurd belde een medewerker direct op. Na een kort gesprek was zw her helemaal mer mij erns dat de klok minimaal was ingepakt, ondanks dat ze daar intern op hamerde. Persoonlijk heeft ze een nieuwe klok ingepakt in een grote doos met een sticker breekbaar. Gisteren is de klok aangekomen. Een vriendelijke mevrouw ...gewoon top!! Ron Sevens
Beste Ron, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat de klok uiteindelijk in goede staat is aangekomen. Geniet van je nieuwe aanwinst en graag tot een volgende keer! Groet, Team Max Wonen
Sneller levering
Beste Monique, Hartelijk dank voor je positieve review! Groet, Team Max Wonen
Mooie mangohouten tafel besteld voor 200 euro. Is netjes bezorgd, supermooie tafel, simpel in elkaar te zetten. Blij mee
Beste Marloes, Hartelijk dank voor jouw mooie review! We zijn blij te horen dat alles naar wens is. Veel plezier met je nieuwe tafel! Groet, Team Max Wonen
Communicatie en sevice perfect.
Beste Marja, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier van je aankoop! Groet, Team Max Wonen
Bezorging was snel en netjes. En het ziet er ook nog mooi uit
Beste Jose, Hartelijk dank voor je positieve review! Veel plezier van je nieuwe aanwinst! Groet, Team Max Wonen
Artikel precies zoals op de afbeelding. Ellende met PostNL keurig en snel opgelost.
Beste Karin, Hartelijk dank voor je positieve review! Veel plezier van je nieuwe aanwinst! Groet, Team Max Wonen
Snelle levering keurig verpakt. Prachtige lamp
Beste, Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn blij te horen dat alles naar wens is. Veel plezier met je nieuwe aankoop! Groet, Team Max Wonen
Prima !
Beste, Hartelijk dank voor je positieve review! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aanwinst! Groet, Team Max Wonen
Wij hebben eerder dit jaar dressoir Britt besteld. Volgens mij ergen in februari. Bij het product stond, dat dressoir in bestelling en verwacht wordt in week 34 Dat was voor ons geen probleem. Direct na bestelling goed op de hoogte gehouden hiervan. En inderdaad 2 weken voor de verwachte leverdatum een bericht dat de kast geleverd kan worden. Datum afgesproken en de kast is geleverd tot zelfs in de woonkamer door een vriendelijke chauffeur.. Kast was eenvoudig in elkaar te zetten. Het meeste was al voor gemonteerd. Prachtig dressoir voor een mooi prijs Meerdere keren nu besteld bij Max Wonen en zeer tevreden over dit bedrijf..
Beste Patrick, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je positieve review. We wensen je veel plezier met je nieuwe dressoir! Groet, Team Max Wonen
Helemaal happy met mijn 2 tafels ! Goede service
Beste Melvin, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe tafel. We wensen je veel plezier met je prachtige aanwinst! Groet, Team Max Wonen
Ik kom superlatieven te kort. Bezorger gevraagd rekening te houden met m’n afwezigheid. Keurig belde hij of het nu gelegen kwam. Alles netjes afgeleverd met een vriendelijk gezicht. Echt top
Beste Ruud, Hartelijk dank voor je positieve review! Veel plezier van je nieuwe aanwinst! Groet, Team Max Wonen
Snelle levering van de prachtige comfortabele eetkamerstoelen!
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor je positieve review! Veel plezier van je nieuwe eetkamerstoelen! Groet, Team Max Wonen
Ik had stoelen besteld die nergens op voorraad waren en die normaal in 10dagen leverbaar waren. Bij maxwonen besteld en in 2 dagen geleverd, echt onverwacht. Ben super blij mee. Echt mooie stoelen en top service met de tracking trace.
Beste Rousalina, Hartelijk dank voor je positieve review! Veel plezier van je nieuwe stoelen! Groet, Team Max Wonen
Superservice, leuke meubelen, alles keurig via planning geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding. Super tevreden, helemaal top
Beste Imca, Hartelijk dank voor je positieve review! Veel plezier van je nieuwe aanwinst! Groet, Team Max Wonen
Prachtig mooi product, en goede prijs. Men leverde wat men adverteerde. Zeer tevreden, ook met de klantenservice. Sympathiek en effectief, wat wil je nog meer. Ik beveel ze ten zeerste aan.
Beste, Heel erg bedankt voor uw positieve review! Wij zijn blij om te horen dat u zo enthousiast bent over uw ervaring met ons. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinst. Groet, Team Max Wonen
Snelle levering telefonisch afspraak over de bezorging. Fijne communicatie.
Beste Alie, Wat fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en bezorging! Bedankt voor uw geweldige review. wij hopen dat u woonplezier heeft met uw nieuwe aanwinst. Team, Max Wonen
Binnen een paar dagen bezorgd, ik kon mijn tafeltjes zelf in elkaar zetten en ze staan ook super mooi in mijn woonkamer
Beste Anita, Wij willen u bedanken voor uw enthousiaste en positieve review. Wij hopen dat u veel plezier heeft met uw nieuwe aanwinst. Groet, Team Max Wonen
Lekker rustig rondkijken.Ze nemen alle tijd voor je , Kopje koffie erbij, ik ga hier zeker vaker heen voor mijn meubels!
Beste Sijgje, Wat leuk om te horen dat u een fijne ervaring in onze winkel heeft gehad! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten op hun gemak kunnen rondkijken en een gezellige tijd hebben. We kijken ernaar uit om u bij uw volgende bezoek te ontvangen met een kopje koffie! Groet, Team Max Wonen
Heb dressoir aangevraagd bij Max Wonen en 2 dagen later is deze bij mij geleverd door Logique een dag later heb ik de dressoir in elkaar gezet en staat heel goed en ben blij met Max en niet vergeten het bedrijf Logique voor de levering en samen 1 geheel.
Beste Richard, We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service en de bezorging van Logique! Het is fantastisch om te horen dat uw dressoir zo mooi staat. We hopen dat u er veel plezier mee heeft! Groet, Team Max Wonen
Helaas niet tevreden over Post NL.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw positieve review. Helaas hebben wij geen controle meer over de bestelling zodra deze bij PostNL is aangekomen. We wensen u veel woonplezier met uw aankoop. Groet, Team Max Wonen
Mooie tafel besteld. Helaas met te weinig schroeven maar na een mail heel snel nageleverd. Verder snelle service.
Beste Cindy, Fijn om te horen dat de schroeven snel zijn aangekomen en dat u blij bent met uw tafel. We wensen u veel woonplezier en danken u voor uw positieve review. Groet, Team Max Wonen
Wat een snelle service Tafel van britt ook mooi Nu de tv meubel nog besetelle
Goedemiddag Mandy, Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en uw nieuwe tafel! Wij hopen dat u er veel plezier van zult hebben. Groet, Team Max Wonen
Nog nooit meegemaakt, dat meubels zo snel geleverd worden. Super blij mee. En mooie kwaliteit
Goedemiddag Thecla, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de tafel en de levering. Wij wensen u veel woonplezier met uw nieuwe tafel. Groet, Team Max Wonen