Super goede service! Fantastisch geholpen en mooie spullen.

Vandaag onze complete nieuwe inboedel gekocht. Een bank, de eettafel, 6 eetkamerstoelen, 2 fauteuils en een side table. We zijn fantastisch geholpen en er werd goed meegedacht. Wat wij vooral erg fijn vonden is dat je de ruimte krijgt na te denken over de prijs , er wordt niets opgedrongen!

moooie webwinkel

Mooie webwinkel met bijzondere artikelen. Je word goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling de winkel verlaat en als je artikel onderweg is. Wij hadden een mooie lamp besteld en het ziet er ook echt zo uit als op het plaatje. Ook goede kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Echt ongelooflijk goed.

We kregen een glazen klok die minimaal was ingepakt opgestuurd. Helemaal kappot....helaas. Nadat we foto's hadden opgestuurd belde een medewerker direct op. Na een kort gesprek was zw her helemaal mer mij erns dat de klok minimaal was ingepakt, ondanks dat ze daar intern op hamerde. Persoonlijk heeft ze een nieuwe klok ingepakt in een grote doos met een sticker breekbaar. Gisteren is de klok aangekomen. Een vriendelijke mevrouw ...gewoon top!! Ron Sevens

Sneller levering

Mooie meubels goede prijs

Mooie mangohouten tafel besteld voor 200 euro. Is netjes bezorgd, supermooie tafel, simpel in elkaar te zetten. Blij mee

Communicatie en sevice perfect.

Snel en netjes

Bezorging was snel en netjes. En het ziet er ook nog mooi uit

Prima zaak!

Artikel precies zoals op de afbeelding. Ellende met PostNL keurig en snel opgelost.

Snelle levering keurig verpakt. Prachtige lamp

uitstekend

Prima !

Tevreden wordt gevraagd.. Ja meer dan !

Wij hebben eerder dit jaar dressoir Britt besteld. Volgens mij ergen in februari. Bij het product stond, dat dressoir in bestelling en verwacht wordt in week 34 Dat was voor ons geen probleem. Direct na bestelling goed op de hoogte gehouden hiervan. En inderdaad 2 weken voor de verwachte leverdatum een bericht dat de kast geleverd kan worden. Datum afgesproken en de kast is geleverd tot zelfs in de woonkamer door een vriendelijke chauffeur.. Kast was eenvoudig in elkaar te zetten. Het meeste was al voor gemonteerd. Prachtig dressoir voor een mooi prijs Meerdere keren nu besteld bij Max Wonen en zeer tevreden over dit bedrijf..

Erg blij

Helemaal happy met mijn 2 tafels ! Goede service

Geweldig met een vriendelijke bezorger keurig op tijd

Ik kom superlatieven te kort. Bezorger gevraagd rekening te houden met m’n afwezigheid. Keurig belde hij of het nu gelegen kwam. Alles netjes afgeleverd met een vriendelijk gezicht. Echt top

Geweldig!

Snelle levering van de prachtige comfortabele eetkamerstoelen!

Wat een verrassing !

Ik had stoelen besteld die nergens op voorraad waren en die normaal in 10dagen leverbaar waren. Bij maxwonen besteld en in 2 dagen geleverd, echt onverwacht. Ben super blij mee. Echt mooie stoelen en top service met de tracking trace.

Superservice, leuke meubelen, alles keurig via planning geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding. Super tevreden, helemaal top

uitstekende ervaring

Prachtig mooi product, en goede prijs. Men leverde wat men adverteerde. Zeer tevreden, ook met de klantenservice. Sympathiek en effectief, wat wil je nog meer. Ik beveel ze ten zeerste aan.

Snelle levering telefonisch afspraak over de bezorging. Fijne communicatie.

Geweldige service

Binnen een paar dagen bezorgd, ik kon mijn tafeltjes zelf in elkaar zetten en ze staan ook super mooi in mijn woonkamer

Fijn geholpen, kan niet beter!!

Lekker rustig rondkijken.Ze nemen alle tijd voor je , Kopje koffie erbij, ik ga hier zeker vaker heen voor mijn meubels!

Moment van aanvraag tot en met aflevering ‘perfect’

Heb dressoir aangevraagd bij Max Wonen en 2 dagen later is deze bij mij geleverd door Logique een dag later heb ik de dressoir in elkaar gezet en staat heel goed en ben blij met Max en niet vergeten het bedrijf Logique voor de levering en samen 1 geheel.

Goed geleverd wat ik besteld heb.

Helaas niet tevreden over Post NL.

Goede ervaring snelle levering.

Mooie tafel besteld. Helaas met te weinig schroeven maar na een mail heel snel nageleverd. Verder snelle service.

Wat een snelle service Tafel van britt ook mooi Nu de tv meubel nog besetelle

Zeer snel geleverd , super blij met mijn tafel

Nog nooit meegemaakt, dat meubels zo snel geleverd worden. Super blij mee. En mooie kwaliteit

Rijksweg 19

7971 CX Havelte