Gewoon tafel besteld via de website, binnen een week ontvangen via de bezorger, die het pakket afleverde aan de deur. Verder geen contact gehad. Maar wat mij betreft prima.
Beste, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij wensen u veel woonplezier van de aankoop! Met vriendelijke groet, Team Max Wonen
Zeer tevreden over de service
Zowel aankoop, bezorging als betaling. Prima geregeld. Aan de telefoon ook goed geholpen nadat ik vroeg of de kast nog in elkaar gezet moest worden. Chauffeur was erg behulpzaam.
Ik had eerst meubels besteld bij een ander bedrijf. Die meubels kreeg ik nooit ,geen contact.het bedrijf reageerd nergens meer op. Dus toen Max wonen geprobeerd om daar mijn meubels te bestellen . De meubels,waren binnen twee dagen bezorgd . Een hele vriendelijke chauffeur,en wat heel belangrijk is mooie meubels . Een hele blije klant
Voor iedereen aal te bevelen
Mooi netjes en erg goed verpakt met duidelijke instructie hoe te monteren. Goeie levering en duidelijke afspraken . Een echte eicatcher voor je interieur .
Snelle levering makkelijk zelf in elkaar te zetten
Mooi tv meubel . Snelle levering. Ook snelle reactie met klantenservice. Hier ga ik zeker vaker wat bestellen.
Mijn tv meubel zou in week 10 geleverd worden, maar werd gewoon super snel geleverd.!! En werd zelfs persoonlijk gebeld door anita dat mijn bestelling al onderweg was top service!!
Vond ut jammer dat ik niet op de hoogte was waneer mijn meubel geleverd werd maar wel blij dat ie er was!
Levering kwam aan op afgesproken tijdstip. Prima bezorging. Product was netjes verpakt. Al met al ben ik zeer tevreden met de aankoop.
Levering was super snel. Er was een kleine beschadiging aan het dressoir. Doorgegeven en er kwam een meubelmaker aan huis om dit te maken. Echt mooi geworden ✅ Dus top service
Snelle en correcte levering van een prachtige tafel
Mooie kwaliteit salon tafel, er was een klein probleempje, maar dat werdt zeer snel en netjes opgelsot
Originele beoordeling
Wel wat besteld, maar bestelling wordt elke keer niet ingeladen bij de bezorger. Dus geen idee..
De kwaliteit van de producten is optimaal en de service is top. Alles is op tijd en netjes afgeleverd.
Snelle levering, makkelijke montage en mooie uitstraling.
Ben heel tevrede ze hebben hem netjes op zijn plaats gezet ,en hij ziet er mooi uit.Ben er blij mee .
Mooi meubel voldoet aan verwachting
Het televisie meubel voldoet aan mijn verwachting. Verder vond ik dat het meubel zeer goed beschermd was ingepakt, waardoor de kans op transport schade minimaal was.
Ik had de Britt tvmeubel besteld en wat is hij mooi! Precies de kleur van het plaatje. Makkelijk in elkaar te zetten en stevig. De prijs was helemaal oke!
Goede communicatie en snelle levering
Snelle levering, kwaliteit, zelfs backorder meegeleverd complimenten. Transportbedrijf ook goede service en communicatie.
Goede snelle levering
Mooi product en een vriendelijke bezorger .
Goede levering van de meubels..