Snelle service en goede communicatie

Niet alles was in een keer compleet, maar werd adequaat opgelost.

Geweldige service!

Ik had drie lampen besteld, waarvan er één niet bij de levering zat. Ik heb dit meteen gemaild, en binnen een uur heen en weer gemaild te hebben, alles perfect geregeld, echt super! Beveel Max Wonen daarom ook bij iedereen aan.

Voordelig en snel geleverd

Eenvoudig bestelproces en goede informatie over bestelling.

Overzichtelijke website en na aankoop duidelijke leveringsafspraken

Alles was goed te vinden op de website. Kreeg snel een bevestiging van de bestelling. Ook de levering was zoals afgesproken. Bezorger was aan de vroege kant maar wilde wel even wachten. Goede ervaring!

Matig

Jammer dat er geen gaten zijn voorgeboord

Goede service, supersnelle levering

Max wonen is ern hele leuke zaak waar je vriendelijk en deskundig geholpen wordt. De winkel staat vol met mooie meubels en superleuke assesoires. De website is duidelijk en als je iets besteld heb je het binnen enkele dagen in huis!

Reageerden snelkoppeling mijn vraag op de Sidetable die we gekocht hebben. Snel geleverd en tafel was makkelijk in elkaar te zetten en staat erg mooi in onze woonkamer.

Mijn beoordeling is puur gebaseerd op een enkel email contact en de afhandeling van mijn bestellingen.

Hoekbank Tijn

Zeer tevreden over de communicatie en snelle levertijd van onze cognac kleurige hoekbank.

Super service vriendelijke mensen mooie meubels

We zijn super geholpen, meubels waren nog eerder binnen dan gezegd. We zijn er superblij mee. Hebben ook meteen een nieuwe kast en sidetable besteld en zien uit naar de volgende levering

Mooie tafel

Duurde lang met verzenden om een gezamenlijke datum af te spreken; maar snap het ook wel in de drukke maand. Verder mooie tafel. 1 poot was wat lastig; draaide wat door maar uiteindelijk goed gekomen: mooie tafel! Blij mee

Goeie sevice, snelle levering en prachtige meubels!!!

Goeie service, snelle levering en prachtige meubels!!!!!

Uitstekende service

Op afgesproken tijd werd mijn salontafel geleverd. Erg blij mee.

Zeer goed ingepakt!!

Snel geleverd en salontafel ziet er erg leuk uit

Mooie salontafel. Via post.nl geleverd. Ondanks drukke dagen voor kerst toch snel geleverd

Gewoon Top!!

Het was makelijk te bestellen, optijd geleverden dan ook nog goed afgeleverd! Nee ik moet zeggen goed geregeld. Ik heb het mijn dan en vrienden al gedeeld..

Eigentijds, veel keuze, vriendelijke medewerkers

Wat wij heel fijn vonden is dat je de tijd krijgt om rustig rond te lopen en te kijken, met een kop koffie als je wil. Geen opdringerige verkopers, heb je ze nodig nemen ze de tijd voor je. Prachtige winkel, mooie locatie. Hier vind je wel wat je zoekt.

Mooie kast gekocht bij Max ,snelle levering en hij ziet er prachtig uit

Mooi product en zeer snelle levering

Zoals het hoort

Leuke spullen, het bestelproces ging makkelijk. Duidelijke communicatie over de levering, de tafel werd gebracht door een vriendelijke bezorger. En onze nieuwe tafel ziet er fantastisch uit!

Snel geleverd, vriendelijke bezorger. Ik ben blij met onze aankoop.

Gewoon geweldig

Mijn bestellingen geplaatst binnen een paar dagen thuis.Prijzen zijn goed. Netjes verpakt tegen beschadigingen,dus bestel zeker meer.

Mooie kwaliteit!!!

Bestelde tafel snel geleverd en degelijke kwaliteit.

Grandioze service

Na on-line bestelling en aangegeven dat ik graag de items op een vrijdag wilde ontvangen, kreeg ik zeer snel bericht dat deze inderdaad een week later (op een vrijdag) gepland stonden te worden geleverd. Chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam. Items waren goed en stevig verpakt. Communicatie (mn via email) was zeer snel en efficient. Met andere woorden: perfecte service !! Een aanbeveling voor komende bestellingen.

Top service snelle levering

Snelle levering ,vriendelijke chauffeur .

Rijksweg 19

7971 CX Havelte