We hebben precies de juiste eetkamerstoelen kunnen vinden. De afbeelding klopt compleet met de werkelijkheid. Ook de levering ging heel vlotjes. Kortom, volop tevreden.
In alle eerlijkheid kan ik geen slecht woord zeggen over de kast die wij hebben besteld. Het vervelende vond ik alleen wel dat ze iets eerder waren dan verwacht en ik op dat moment nog niet thuis was. De kast is in de algemene hal van het appartement gezet en mijn vriendin werd daar gezegd dat ze die grote kast zelf maar de 5 treden op moest zien te krijgen. Het zou ze sieren door die 5 treden extra door te lopen zodat de kast ook daadwerkelijk in het appartement kwam te staan.
Na on-line bestelling en aangegeven dat ik graag de items op een vrijdag wilde ontvangen, kreeg ik zeer snel bericht dat deze inderdaad een week later (op een vrijdag) gepland stonden te worden geleverd. Chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam. Items waren goed en stevig verpakt. Communicatie (mn via email) was zeer snel en efficient. Met andere woorden: perfecte service !! Een aanbeveling voor komende bestellingen.
Op zondag besteld en dinsdag in huis. Erg snel verzonden dus! De kwaliteit van de stoelen (Jop) die wij besteld hebben is erg goed. De stoelen zijn makkelijk in elkaar te monteren en ze zitten erg lekker. Kwaliteit van de stof is ook erg hoog. Mijn complimenten aan deze winkel!
Online een vitrinekast en een salontafel besteld en binnen een week werden beide afgeleverd. Geweldig! De meubels waren precies zoals de afbeelding, de prijs was scherp en we zijn er erg blij mee
Prachtig tvmeubel. Keurig op tijd geleverd Koop zeker nog bij jullie.
Heel blij met het tv meubel. Prima op de hoogte gehouden en goede levering. In het nieuwe jaar meer bestellen!!!!