Via internet artikel uitzoeken, bestellen en betalen. Binnen 2 dagen wordt het door de koerier netjes verpakt afgeleverd.
Beste, Wat fijn om te horen dat de bestelling binnen 2 dagen werd geleverd. Wij wensen u veel woonplezier van de sidetable. Met vriendelijke groet, Team Max Wonen
De eetkamerbank die ik heb besteld was snel binnen. Ondanks dat er een probleempje was met de schroeven, is mijn ervaring super. De leverancier had helaas een foutje gemaakt met de schroeven, maar MaxWonen is hier snel achteraan gegaan en heeft snel nieuwe schroeven kunnen leveren. Al met al super blij dus!
Goedemiddag, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review! Wat fijn om te horen dat u de nieuwe schroeven snel heeft ontvangen. Wij wensen je heel veel plezier van de eetkamerbank. Met vriendelijke groet, Team Max Wonen.
Drie dingen besteld (side tafel, salontafel en opbergkast) goed contact ivm levering en tijdstip, mijn vrouw gebeld met een vraagje over black friday korting en werd netjes terug gebeld met een kortings aanbod die we in enkele dagen terug gestort kregen.
Goedemiddag Marco, Hartelijk dank voor het schrijven van deze leuke review! Wij wensen jullie heel veel plezier van de aankoop. Prettig weekend gewenst! Met vriendelijke groet, Team Max Wonen.
Goede bezorging,goed verpakt,goede kwaliteit
Beste, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij wensen u veel plezier van de aankoop. Met vriendelijke groet, Team Max Wonen.
Nog nooit on-line een kast gekocht. Nou ja, deze keer dan. Ik verwachtte toch een minpuntje dat je in een winkel gezien zou hebben. Niets van dat; enorm stevig ding, exact conform de foto's, bezorgservice heel secuur. Heel blij mee.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review! Wat fijn om te horen dat het dressoir helemaal naar wens is. Wij wensen u veel plezier van de aankoop. Prettig weekend gewenst! Met vriendelijke groet, Team Max Wonen.
Heel snel geleverd. De tafel is fantastisch mooi, heel blij met deze aankoop.
Beste, Wat fijn om te lezen dat de tafel snel is geleverd en deze naar wens is! Wij wensen je heel veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Max Wonen.
Super blij met mijn nieuwe meubels.Heel snelle levering en netjes tot in huis bezorgd met een nette bezorger! Aan rader
Goedemorgen, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen je nog een hele fijne dag en veel woonplezier van je nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Team Max Wonen.
Op zoek gegaan naar een eettafelbank en stoelen, gevonden en besteld. Je moest zelf achter de levering aan gaan want geïnformeerd werd je niet.. het wordt thuis geleverd met verkeerde schroeven en zonder instructies. Per e-mail contact gehad, instructies ontvangen digitaal, contact gehad over de verkeerde geleverde schroeven, mijn meubels staan nog steeds in dozen omdat Max Wonen nooit meer reageert.. Waardeloze service en respectloos, je betaald veel voor een ontzettend slecht bedrijf, meubels en service.
Helaas hebben wij niet meer van u mogen vernemen nadat wij onderstaande mail naar u verzonden hebben op 21-11-2022. Wij zijn enigszins verbaasd en teleurgesteld over uw review. U heeft bij ons een bestelling geplaatst met een levertijd van 10 werkdagen, vermeld bij het artikel op de website. Na het plaatsen van de bestelling heeft u van ons een orderbevestiging ontvangen. Drie werkdagen na het plaatsen van de bestelling heeft mijn collega van de planning u een mail gestuurd met een levervoorstel. De bestelling is binnen 6 werkdagen aan u uitgeleverd. De artikelen die wij uitleveren komen rechtstreeks vanaf de leverancier, keurig verpakt zodat ze goed beschermd zijn tegen transport. Dit alles gaat 1 op 1 door naar onze klanten en vervelend genoeg mist er dus bij u onderdeel. Wij begrijpen als winkel dat dit ontzettend vervelend is en zijn dan ook ten aller tijden adequaat in het oppakken en zo snel als mogelijk oplossen. In uw geval hebben wij dezelfde dag de instructies per mail aan u verzonden. De schroeven heb ik afgelopen woensdag gelijk opgevraagd bij de leverancier, waarna ik het volgende aangaf in mijn mail; zodra wij een reactie hebben ontvangen, hoort u het gelijk. Helaas gaat hier soms een paar werkdagen overheen en in het weekend zijn ze uiteraard gesloten. Zojuist heb ik bericht gehad van de leverancier, morgen ontvangen wij nieuwe schroeven en deze versturen wij dan direct als brievenbus pakketje naar u toe, waarna deze naar verwachting woensdag bij u zijn. Na aanmelding van de klacht woensdag, krijgen we nu, 3 dagen later van u de beoordeling in de mail over slechte service en geen communicatie. Graag zouden wij van u horen hoe wij dit anders hadden moeten doen bij een dergelijke klacht. Wij hebben als winkel service hoog in het vaandel staan en proberen dan ook alles spoedig en passend op te lossen. We begrijpen hoe vervelend het is als er een klacht is echter, is uw beoordeling erg kort door de bocht en wellicht geplaatst in een gevoel van algehele ontevredenheid, niet realiserende wat een dergelijke beoordeling voor een gevolgen heeft in een bedrijf waar juist heel hard gewerkt wordt aan de service en communicatie. Mocht u naar aanleiding van deze mail nog met vragen zitten of nog steeds een ontevreden gevoel hebben dan zouden wij u graag telefonisch met u in contact komen om de situatie te bespreken.
Na een lange zoektocht vond ik bij Max wonen precies wat ik zocht. bijzettafeltjes met een Mangohouten blad. Deze waren mooi én zeer scherp geprijsd. €30,- tot €40,- minder dan op andere sites. Het ging om dezelfde serie dus daar zat het verschil niet in. Na mijn bestelling te hebben gedaan werden ze na 2 dagen al geleverd. Tafels waren precies zo ik ze had gezien op de site. Ik ben er héél blij mee.
Goedemorgen Gerard, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat de bestelling snel geleverd is en de tafels helemaal naar wens zijn! Prettige dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Max Wonen.
Mooie meubels, goede service, vriendelijke bezorger.
Beste Karla, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Max Wonen.
Dressoir is heel mooi! Past perfect in onze kamer! Snelle levering!
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat het dressoir perfect past en deze snel is geleverd. Prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Max Wonen
Tafel gekocht leuk prijsje voor een leuke tafel. Alleen zelf in elkaar zetten vind ik wat minder. Niet heel moeilijk maar toch. Werd wel keurig verpakt bezorgt.
Beste, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij wensen u veel woonplezier van de eettafel! Prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Max Wonen
De aflevering is heel netjes geweest en ook de behandeling met het contact op de site
Goedemiddag, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij wensen veel woonplezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Max Wonen
Wij kochten online een tv kast. Toch een beetje een gok want we hadden hem niet in het echt gezien. Maar hij is super mooi en snel geleverd. Enige wat ik als verbetering kan aandragen is dat het door bezorger ook wordt uitgepakt en karton wordt meegenomen.
Beste Monique, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij wensen u veel woonplezier van het tv-meubel. Met vriendelijke groet, Team Max Wonen
Makkelijk besteld via de site, en was mogelijk met achteraf betalen. Onze tafel was binnen 2 werkdagen geleverd. Mooi product en netjes verpakt! Super blij mee. Kan deze site zeker aanbevelen
Beste, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! Prettige dag nog gewenst! Met vriendelijke groet, Team Max Wonen
Ik ben heel tevreden met mijn salontafel.prima kwaliteit.
Goedemiddag, Wat fijn dat alles naar wens is! Wij wensen u veel plezier van de nieuwe salontafel. Nog een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Max Wonen
Goed verpakt aangeleverd. Makkelijk in elkaar te zetten. Goede kwaliteit.
Beste Jos, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Max Wonen
Vlot geleverd, goede communicatie en prijs/kwaliteits verhouding is zeer goed.
Beste, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de bestelling. Prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Max Wonen
Ik had een dressoir besteld van mangohout met zwart stalen randen. Het dressoir is mooi en van goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten. En vandaag besteld, morgen al binnen, dat is heel fijn.
Beste Elize, Wat fijn om te horen dat het dressoir zo snel geleverd is! Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Team Max Wonen
Mooi product, snelle levering, goed verpakt en goede klantenservice
Goedemiddag, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij wensen u veel woonplezier van de bijzettafel! Met vriendelijke groet, Team Max Wonen
Was een mooie side tabel Ook netjes bezorgt bezorger zette hem nog netjes in de kamer neer in doos
Goedemiddag, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij wensen u veel woonplezier van de sidetable. Met vriendelijke groet, Team Max Wonen
TV meubel van mangohout is snel geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten met wat schroefjes en ziet er heel mooi uit.
Goedemiddag, Wat fijn om te horen dat het tv-meubel snel geleverd is! Wij wensen u veel woonplezier van het meubel. Met vriendelijke groet, Team Max Wonen
Mijn ervaring is zeer positief. Goed eb duidelijk materiaal. En voor een fatsoenlijke prijs
Beste Harry, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij wensen u veel woonplezier van de meubelen. Met vriendelijke groet, Riëtte van Max Wonen.
Mooie tafel en perfect geregeld met bezorgen....ik wil volgende keer een buffetkast of dressoir kopen....
Beste, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review! Wij wensen u veel woonplezier van de eettafel. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Riëtte van Max Wonen
Ik ben heel blij met mn tv meubel Britt!! En is zeer snel geleverd, al na 2 dagen!
Hallo Miranda, Wat leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent. Bedankt voor de fijne review. Met vriendelijke groet, Anita, Max Wonen