Levering via andere leverancier. Ging prima. Alles netjes afgeleverd
Hallo Mandy, bedankt voor uw berichtje. Fijn dat u tevreden bent met de levering. Wij wensen u veel woonplezier met het dressoir. Met vriendelijke groet, Anita , Max Wonen
Ik was op zoek naar de Byboo toner bruin en elders was het lange levertijd en/of extra verzendkosten. Hier was het binnen 24 uur geleverd zonder verzendkosten. Top!
Beste Kees, Bedankt voor uw fijne review. Fijn dat wij u op deze manier van dienst konden zijn. Heel veel plezier met uw magazine houder. Met vriendelijke groet, Anita , Max Wonen
Eettafel britt gekocht,hele mooie tafel. Snelle levering,er was 1 schoor krom,na telefonisch contact netjes de volgende dag een nieuwe schoor ontvangen. Super goede service. Ik werd netjes te woord gestaan. Ook een vriendelijke bezorger. Top winkel.
Hallo Marij, heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de tafel maar zeker ook over onze service en bezorger. Wij doen het graag voor onze klanten. Met vriendelijke groet, Anita Max Wonen
Bestelling gedaan op tijd en net afgeleverd. Mooi kapstok ziet er goed uit. Blij mee
Hallo Joke, bedankt voor uw fijne review. Fijn dat de kapstok bevalt. Heel veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Anita, Max Wonen
Ik kan het bestelde helaas nog niet in elkaar zetten want het staat nog ingepakt voor ons nieuwe huis. Hoop dat ik dan nog steeds tevreden ben.
Hallo, bedankt voor uw bericht. Wij hopen ook dat u nog steeds tevreden bent en wensen u veel woonplezier met uw sidetable in uw nieuw huis. Met vriendelijke groet, Anita, Max Wonen
Bijzettafeltje besteld. Werd goed op de hoogte gehouden over de levering.Zondag besteld en dinsdag geleverd. Tafeltje was heel goed verpakt. Heel blij met deze aankoop.
Hallo Lia, Bedankt voor je beoordeling. Wij wensen jou heel veel plezier met je nieuwe tafel. Met vriendelijke groet, Anita, Max Wonen
Kast Britt keurig verpakt en sneller dan getoonde levertijd bezorgd. Voldoet meer dan aan de verwachtingen. Goede kwaliteit. Werd netjes op de plaats gezet door de vriendelijke bezorger.
Goedemorgen Henriette, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review! Wat fijn om te horen dat de kast snel is bezorgd en aan de verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Riëtte van Max Wonen.
Ik ben heel tevreden over Max wonen en mijn tafel van By Boo.
Goedemorgen Cathelijne, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review! Wij wensen u veel plezier van de salontafel. Met vriendelijke groet, Riëtte van Max Wonen
Goede service, aardige bezorger! We komen zeker nog eens terug
Goedemorgen Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij wensen u veel plezier van de aangekochte stoelen. Prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Riëtte van Max Wonen.
Mooie sidetable: combinatie van mango hout en staal. Je moet hem zelf nog wel in elkaar zetten, maar dat is goed te doen. De linker lade steekt paar mm uit, dat komt door de hout soort.
Beste, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij wensen u veel woonplezier van de sidetable! Met vriendelijke groet, Riëtte van Max Wonen
Netjes volgens afspraak geleverd. De vervoerder belde en het klopte.
Beste, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij wensen u veel plezier van het tv-meubel! Prettige dag gewenst. Met vriendelijke groet, Riëtte van Max Wonen
Kreeg mij tv meubel binnen 5 werkdagen dus super snel , heb nu een dressoir besteld stond binnen 10 dagen bezorgd ik ben benieuwd.
Hallo Yvonne, fijn om te horen en natuurlijk gaan wij ook deze keer ons best doen om het meubel zo snel mogelijk bij u te krijgen . Met vriendelijke groet, Anita Max Wonen
Mijn ervaring is zeer positief! De site is helder en biedt genoeg mooie unieke dingen die je huis een andere look geven! De snelle service zorgt ervoor dat je snel van de aankoop kunt genieten!! Een aanrader dus..
Hallo Ellen, Hier worden wij blij van , wat een mooie review. Onze dank daarvoor. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe lamp. Met vriendelijke groet, Anita , Max Wonen
Dressoir zou binnen 10dagen geleverd worden. Kreeg geen mailtje van de leverancier, contact met MAx wonen opgenomen. Die hebben ervoor gezorgd dat ik mijn dressoir net binnen de 10 dagen heb ontvangen. Toppie ben er heel blij mee. Met de service en het dressoir.
Goedemiddag Jose, bedankt voor het schrijven van uw fijne review. We streven er inderdaad naar om deze binnen 10 werkdagen af te leven. Heel veel plezier met uw nieuw dressoir. Met vriendelijke groet, Anita , Max Wonen
Alles goed verzorgd!!
Hallo Marga, Leuk om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe salon tafel. Wij wensen je heel veel plezier met deze aankoop en bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Anita Max Wonen
Hallo Adrie, fijn om te horen dat de service u goed is bevallen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe salontafel. Met vriendelijke groet, Anita , Max wonen
Top product.
Beste Bobby, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het product. Met vriendelijke groet, Riëtte van Max Wonen.
Makkelijk in elkaar te zetten
Goedemiddag Jolanda, Wat fijn om te lezen dat het meubel makkelijk in elkaar te zetten was. Veel woonplezier gewenst van uw tv-meubel. Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Riëtte Smit
De tv meubel ziet er erg mooi uit. We zijn erg erg blij mee. Het vervoer was wat anders de chauffeur stond er alleen voor met zo'n zwaar pakket. We hebben hem geholpen.
Beste Jan, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Wij wensen u veel plezier van het tv-meubel! Met vriendelijke groet, Riëtte van Max Wonen.
Vriendelijke bezorger netjes afgeleverd
Goedemiddag Willy, bedankt voor uw review. Wij wensen u heel veel woonplezier met uw nieuwe tv-meubel. Met vriendelijke groet, Anita , Max Wonen.
Goede en nette levering. Sitetable prima in elkaar te zetten. Mooie kwaliteit.
Hallo Froanne, heel veel plezier met uw nieuwe sidetable. En natuurlijk bedankt voor uw fijne review. Met vriendelijke groet, Anita, Max Wonen
Ben goed geholpen
Hallo Dennis, bedankt voor uw bericht/ review. Heel veel plezier met uw nieuwe tv meubel. Met vriendelijke groet, Anita, Max Wonen.
Hele goede service en op de afgesproken tijd geleverd
Beste, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review! Wij wensen u veel woonplezier van de meubelen. Prettige dag gewenst. Met vriendelijke groet, Riëtte van Max Wonen.
TV kast gekocht, erg mooie kwaliteit en was een week later al bezorgd.
Beste, bedankt voor uw fijne review. Heel veel woonplezier met uw nieuw tv-meubel. Met vriendelijke grote, Anita , Max Wonen
Prachtige, stoere sidetable met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Staat heel mooi tegen de achterkant van onze bank aan in onze soft industriële ingerichte huiskamer. AANRADER!!
Hallo, fijn om te lezen dat de sidetable goed past en bevalt in uw interieur. Wij wensen u nog heel veel woonplezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Anita, Max Wonen