Prima, snelle levering, mooi dressoir

Levering via andere leverancier. Ging prima. Alles netjes afgeleverd

Snelle en correcte levering

Ik was op zoek naar de Byboo toner bruin en elders was het lange levertijd en/of extra verzendkosten. Hier was het binnen 24 uur geleverd zonder verzendkosten. Top!

Top winkel

Eettafel britt gekocht,hele mooie tafel. Snelle levering,er was 1 schoor krom,na telefonisch contact netjes de volgende dag een nieuwe schoor ontvangen. Super goede service. Ik werd netjes te woord gestaan. Ook een vriendelijke bezorger. Top winkel.

Goed en mooi product

Bestelling gedaan op tijd en net afgeleverd. Mooi kapstok ziet er goed uit. Blij mee

Ik kan het bestelde helaas nog niet in elkaar zetten want het staat nog ingepakt voor ons nieuwe huis. Hoop dat ik dan nog steeds tevreden ben.

Bijzettafeltje besteld. Werd goed op de hoogte gehouden over de levering.Zondag besteld en dinsdag geleverd. Tafeltje was heel goed verpakt. Heel blij met deze aankoop.

Supervriendelijke, behulpzame, snelle en zorgvudige bezorging

Kast Britt keurig verpakt en sneller dan getoonde levertijd bezorgd. Voldoet meer dan aan de verwachtingen. Goede kwaliteit. Werd netjes op de plaats gezet door de vriendelijke bezorger.

De tafel werd heel snel bezorgd nadat ik het had besteld. Het ziet er goed uit en ik ben er blij mee

Ik ben heel tevreden over Max wonen en mijn tafel van By Boo.

Goede service, aardige bezorger! We komen zeker nog eens terug

Mooie sidetable

Mooie sidetable: combinatie van mango hout en staal. Je moet hem zelf nog wel in elkaar zetten, maar dat is goed te doen. De linker lade steekt paar mm uit, dat komt door de hout soort.

Precies wat ik wilde kwam snel binnen.

Netjes volgens afspraak geleverd. De vervoerder belde en het klopte.

Kreeg mij tv meubel binnen 5 werkdagen dus super snel , heb nu een dressoir besteld stond binnen 10 dagen bezorgd ik ben benieuwd.

Super snelle service

Mijn ervaring is zeer positief! De site is helder en biedt genoeg mooie unieke dingen die je huis een andere look geven! De snelle service zorgt ervoor dat je snel van de aankoop kunt genieten!! Een aanrader dus..

Geweldige service mooi dressoir

Dressoir zou binnen 10dagen geleverd worden. Kreeg geen mailtje van de leverancier, contact met MAx wonen opgenomen. Die hebben ervoor gezorgd dat ik mijn dressoir net binnen de 10 dagen heb ontvangen. Toppie ben er heel blij mee. Met de service en het dressoir.

Geweldig zo blij mee !!!

Alles goed verzorgd!!

Top product.

Hele snelle levering en een mooie TV kast

Makkelijk in elkaar te zetten

Prima tv meubel.

De tv meubel ziet er erg mooi uit. We zijn erg erg blij mee. Het vervoer was wat anders de chauffeur stond er alleen voor met zo'n zwaar pakket. We hebben hem geholpen.

Vriendelijke bezorger netjes afgeleverd

Goede en nette levering. Sitetable prima in elkaar te zetten. Mooie kwaliteit.

Hele goede service

Ben goed geholpen

Gewoon mooie meubels voor prima prijs.

Hele goede service en op de afgesproken tijd geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

TV kast gekocht, erg mooie kwaliteit en was een week later al bezorgd.

Vlotte levering, prachtig sidetable

Prachtige, stoere sidetable met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Staat heel mooi tegen de achterkant van onze bank aan in onze soft industriële ingerichte huiskamer. AANRADER!!

Rijksweg 19

7971 CX Havelte