Een prachtige tafel en uitstekend bezorgd
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u blij bent met de tafel! Wij wensen u veel plezier van de tafel. Met vriendelijke groet, Riëtte van Max Wonen
Beste prijs op internet voor deze salontafel. Tevens stipte levering tot in de woonkamer. Klasse!
Beste Stef, Hartelijk dank voor uw review! Wij wensen u veel woonplezier van de salontafel. Met vriendelijke groet, Riëtte van Max Wonen
Product is prima. Voldoet aan de verwachting. De communicatie omtrent de levering mag klantgerichter. Als het product in Chine wordt besteld, dat verwacht ik dat men daar open over is. Dan weet je dat het weken en weken kan duren. Het is niet prettig om telkens een mail te ontvangen met een verlening van de wachttijd, zonder dat je weet wat daarvan de oorzaak is. Uiteindelijk bleek na lang aandringen dat het uit China moest komen. Het mailen met de service afdeling was inmiddels op een dieptepunt beland.
Beste Pauline, Allereest fijn om te horen dat u tevreden bent over het bestelde meubel. Wij betreuren het echter dat u niet tevreden bent over onze klantgerichte communicatie. Wij hebben u via de mail op de hoogte gehouden van de levertijd en ontwikkelingen omtrent deze. U heeft de keuze gemaakt om een artikel te bestellen die niet voorradig was en daar kan altijd een levertijd met enige vertraging op komen. Helaas zoals aangeven in de mail is dat ook onmacht vanaf onze kant. Wij hebben u er tweemaal aan herinnerd dat u de bestelling kunt annuleren als u het te lang vond duren, u koos hier geen gebruik van te maken. Wij hopen dat u veel woonplezier heeft van uw aankoop en wensen u een fijne dag! Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Beste Jannie, Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice. Wij wensen u veel woonplezier en een fijne dag! Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Alles super geregeld, top winkel.
Beste Jeroen, Bedankt voor het schrijven van deze recensie. Wij vinden het altijd fijn om tevreden klanten over onze winkel te horen! Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Snelle levering en het voldoet aan de verwachting. Makkelijk besteld en goed op de hoogte gehouden van de levering.
Beste Twan, Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webshop en klantenservice, het is altijd fijn om op de hoogte gehouden te worden van levertijden. Wij wensen u een fijne dag en veel woonplezier! Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Snelle levering, een mailtje met de vraag of het uitkomt dat ze die dag komen bezorgen, bezorgen brengt samen met je de kast binnen , stevig verpakt en degelijke goederen
Beste Hilde, Wat fijn om te horen dat u blij met de levering en de vriendelijke bezorger. Wij wensen u en fijne dag! Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Goede service, snelle levering, en heel blij met de barkrukken
Beste Karin, Fijn om te horen dat u blij bent met uw barkrukken en de snelle levering. Wij wensen u veel woonplezier en een fijne dag. Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Prachtige meubels voor een mooie prijs ,alles perfect geregeld.
Beste Riny, Bedankt voor het schrijven van uw recensie. Wij wensen u veel woonplezier en een fijne dag! Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Uitstekende kwaliteit Doen wat ze zeggen
Beste Hans, Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice. Wij wensen u een fijne dag en veel woonplezier! Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Fijn geholpen aardige jongens v de bezorging en precies op tijd netjes de tafel in elkaar gezet
Beste Annie, Bedankt voor het schrijven van deze recensie. Het is altijd fijn om te horen als klanten tevreden zijn over de levering en montage van de bestelde meubels. Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Op tijd van te voren gebeld wanneer ze kwamen en mooie kast. Vriendelijk chauffeur ook.
Beste Ruben, Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw de levering van uw meubel! Veel woonplezier gewenst en een fijne dag. Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Beste Sander, Bedankt voor het schrijven van deze recensie! Wij wensen u veel woonplezier en een fijne dag. Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Erg tevreden over de snelle levering van mijn tv-meubel. De tv-meubels is prachtig en helemaal naar tevredenheid.
Beste Ilona, Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw aankoop en de snelle levering daarvan. Wij wensen u een fijne dag en veel woonplezier! Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Top prijs, snelle levering en kwaliteit. Stop met zoeken en maak hier je keus.
Beste Anita, Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw aankoop. Wij wensen u veel woonplezier met uw meubels! Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Max Wonen had een supersnelle levertijd, binnen 10 dagen, waar anderen een levertijd van 12 weken hadden. Een week later werd het kastje al bezorgd door een vriendelijke en vrolijke jonge gozer. Wij zijn erg tevreden!
Beste Ronja, Fijn om te horen dat u blij bent met onze bezorgservice en levertijden! Veel plezier van jullie aankoop. Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Mooie tv kast waar voor je geld
Beste Cornelis, Fijn om te horen dat u blij bent met het mooie meubel! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Netjes verpakt Op tijd geleverd Telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan
Beste Pieter, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de klantenservice en levertijd van Max Wonen. Bedankt voor het schrijven van deze review en veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Goede service en uitleg.en vriendelijke personeel.ben een tevreden klant
Beste Will, Bedankt voor het schrijven van deze recensie. Wij zijn er blij mee dat u een tevreden klant bent van Max Wonen. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Prachtige tvmeubel,en bezorger erg attent dat hij ons geholpen heeft met tillen.
Beste Sonja, Bedankt voor het schrijven van deze review! Wij zijn er blij mee dat u het tv meubel prachtig vind en tevreden bent over onze bezorgservice. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Mooi meubel besteld voor 'n mooie prijs..!
Beste Joris, Fijn om te horen dat u blij bent met het mooie meubel! Dankjewel voor het schrijven van deze review en een fijne dag. Met vriendelijke groet, Melle van Max Wonen
Mooi materiaal wat je ziet is het ook Fijne bezorg dienst je word 20 min van te voren gebeld dat ze er aan komen Je krijg overal bevestiging van
Beste Ria, Fijn dat je tevreden bent over onze kwaliteit en service! Dankjewel voor het schrijven van deze review en een fijne dag. Met vriendelijke groet, Nikya van Max Wonen
Tafel gezien bij een vriendin, zelf een grotere maat gekocht. Heel attent hulp gekregen bij het naar boven tillen van 1 trap, makkelijk in elkaar te zetten (zelfs alleen). En nu erg tevreden met mijn mooie eettafel!
Goedemorgen Fay, Wat leuk om te lezen dat je geïnspireerd geraakt bent door je vriendin. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je zo blij bent met je nieuwe eettafel. Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Nikya van Max Wonen
Super mooi en goed verpakt een dikke 10 voor max wonen en de bezirger
Beste Jeanne, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is. Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Nikya van Max Wonen
De ontvangst was goed. De begeleiding en advies was prima. Gewoon keurig Er werd alle tijd genomen voor advies en informatie omtrent de meubelen etc. Gewoon tiptop.
Hallo Henk, Bedankt voor het schrijven van deze review. Altijd fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Nikya van Max Wonen