Ondanks de aangegeven lange levertijd toch een sidetable besteld. Aangenaam verrast toen bleek, dat deze weken eerder geleverd kon worden.
Goedemorgen Ruud, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is en dat de sidetable alsnog eerder geleverd kon worden! Wij wensen je veel plezier van je nieuwe meubel. Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Nikya van Max Wonen
De levering en communicatie helemaal naar tevredenheid. Goede kwailiteit meubel, ook prima bezorging met een vriendelijke chauffeur.
Hallo Laura, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen je nog een hele fijne dag en veel woonplezier van je nieuwe meubel! Met vriendelijke groet, Nikya van Max Wonen
Werd keurig op tijd geleverd. Mooie salontafel
Beste P de Swart, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij wensen je heel erg veel plezier van je salontafel! Met vriendelijke groet, Nikya van Max Wonen
Bestelling gedaan, prima geregeld, tafel was nog niet op voorraad, email contact is prima. Jammer alleen dat ik geen email kreeg wanneer het verstuurd was, dus kreeg een email van postnl, dat ze de volgende dag voor de deur stonden. Ik was niet thuis, en moest het pakket van bijna 25 kg zelf ophalen bij een postnl punt. Beetje minder dit.verder goede service
Beste, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat vervelend om te lezen dat de levering niet geheel naar wens is verlopen. Zodra wij een product hier ontvangen verzenden wij deze direct naar de klant, in uw geval door middel van PostNL. De tijden van levering verloopt dan ook via PostNL en daar zit Max Wonen helaas niet meer tussen. Wij wensen je in ieder geval heel erg veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Meubels geregeld via internet op maxwonen en kan niet anders zeggen dan : wat top! Netjes op de hoogte gehouden en de levering op tijd.
Beste Andre, Bedankt voor deze review en fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Nikya van Max Wonen
De meubels waren van zeer goede kwaliteit en uitstekend goed verpakt En snel op tijd geleverd op de afgesproken dag en een nette behulpzame bezorger meubels werden netjes binnen bezorgd
Hallo Jan, Bedankt voor het schrijven van deze review. Altijd fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en onze bezorgservice! Wij wensen je veel plezier met je aankopen en een fijne dag. Met vriendelijke groet, Nikya van Max Wonen
Goede website, telefoon wordt snel opgenomen, vriendelijk contact.
Beste Hans, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij wensen je heel erg veel plezier van je aankoop en een fijne dag! Nikya van Max Wonen
Ik Ben zeer tevreden over het tv meubel Britt wat ik besteld heb bij Max wonen. Goede kwaliteit mangohout.Het tv meubel is snel geleverd en was zeer goed verpakt om beschadiging te voorkomen. Goede berichtgeving vooraf over tijdstip van levering.kortom, heel blij met het tv meubel
Beste Ineke, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over tv meubel Britt en onze service! Wij wensen je veel plezier met je aankoop en een fijne dag. Met vriendelijke groet, Nikya van Max Wonen
Via internet gekocht, heel mooi. Vlotte afhandeling, gelijk dezelfde dag nog kunnen ophalen. Top.
Hallo Albertje, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen je nog een hele fijne dag en veel plezier met je nieuwe kapstok. Met vriendelijke groet, Nikya van Max Wonen
Mooie spullen belangrijkste is kwaliteit. Ben erg blij met mijn aankopen. Zal vanaf nu ook eerst hij hun kijken beter wat duurder dan goedkoper
Goedemiddag Ayten, Wat fijn dat alles naar wens is! Wij wensen je veel plezier van je nieuwe aankopen. Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Nikya van Max Wonen
Via de duidelijke site een keuze gemaakt De levering is goed en op tijd
Beste Corrie, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij wensen je heel erg veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Nikya van Max Wonen
Mijn mango houten meubelen waren snel geleverd. De kasten waren al in elkaar gezet. Ik hoefde alleen de poten te plaatsen. Wat een geweldige service. En natuurlijk ben ik superblij met de meubels Bedankt Max wonen!!!
Beste Tresadebie, Bedankt voor het schrijven van deze review. Altijd fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Nikya van Max Wonen
Mooie kwaliteit en zeer tevreden
Beste Michel, Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Via de webshop een nieuwe eettafel gevonden. Deze werd snel geleverd en is mooier als ik had verwacht. Helemaal super!
Beste Karen, Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe eettafel en graag tot de volgende keer! Fijne dag nog. Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Dressoir Britt gekocht, snelle levering ,tijdstip via mail en klopte exact. Daarna kastje inelkaar gezet maar had wat vragen die zijn perfect opgelost door de medewerkster. En dressoir ziet er super uit.bij volgende aankoop ga ik zeker bij Max wonen kijken
Goedemorgen Guido, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service van A tot Z! Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop en helpen je de volgende keer uiteraard graag weer. Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Snelle levering van mooie producten. Goed bereikbaar eb behulpzaam.
Beste Carlien, Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe kasten, je mag altijd een foto sturen van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Goed verpakt, niets zelf monteren, heel blij mee
Beste Inka, Bedankt voor het schrijven van deze review, we wensen je er heel veel plezier van! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Goede services
Goedemiddag Miranda, Bedankt voor het compliment, je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Super service en snel
Hallo Sandra, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Wij wensen je heel veel plezier van je aankoop, nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Ben tevreden mee met service
Goedemorgen Hendry, Bedankt voor jouw review, wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop! Wij wensen je nog een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Zeer snelle levering. En een hele mooie tafel 100% aanrader
Hallo Jeroen, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Max Wonen van A tot Z! Je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Snelle levering Langere opslag geen probleem Communicatie prima
Hallo Grietje, Bedankt voor deze review, altijd fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en de communicatie. Heel veel woonplezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
De service is echt top duidelijke en goede instructie voor het in elkaar zetten. Echt aan te raden!
Goedemorgen Marja, Wat fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt! Veel woonplezier van je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Keurig netjes afgeleverd
Beste Carla, Heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Wij wensen je nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
We hebben een mooie tafel besteld,die in het echt nog beter uitzag,en de wanddecoratie was prachtig,de levertijd wat afgesproken was is nagekomen .
Beste Natascha, Wat een prachtig compliment en wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over alles! We wensen je er heel veel plezier van, stuur ons gerust een foto van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen