Top service Top product
Goedemorgen! Bedankt voor het schrijven van de review, we wensen je er heel veel plezier van. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Wij zijn al heel lang op zoek naar moderne industriele meubelen van een bepaalde maat. We hebben die hier gevonden, mooie meubelen van goede kwaliteit voor weinig geld. Je krijgt ook wat je ziet op de website.
Hi Sarah, Wat leuk om te lezen dat je in jouw zoektocht naar industriële meubelen bij ons hebt gevonden wat je zocht! Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Veel plezier van je nieuwe meubelen. Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Blij met onze aankoop.
Beste Geert, Bedankt voor jouw review! Wij wensen je veel plezier van jouw aankoop. Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Goede service. Heeft even geduurd dat het afgeleverd werd, maar dat wisten we al. Vooral de corona heeft parten gespeeld met levertijd. Heel blij met de kwaliteit en betrouwbaarheid.
Hallo Gerard, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, ondanks dat Corona wat roet in het eten gooide wat betreft de levertijd. Wij wensen je nog een hele fijne dag en veel woonplezier van je nieuwe meubel(s)! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Goede service en mooie meubels
Beste Ton, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij wensen je heel veel plezier van jouw nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Super goede ervaring met max wonen. Mooie kast die ik in drie termijnen kan betalen zonder daarvoor extra te betalen. Goede communicatie over wanneer de kast gebracht zou worden. Bij het afleveren is de kast meteen op zijn plek gezet ( beneden verdieping) zodat je zelf niet meer hoeft te sjouwen. De bezorger was zeer vriendelijk en goed op tijd. De kast zelf is van goede kwaliteit en staat supermooi in mijn woonkamer.... Aanrader voor iedereen die geen gedoe wil...
Hi Anouk, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat je óók zo tevreden bent over onze betaalmogelijkheden! Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe kast! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Levering is super gegaan. En de kast is ook helemaal top zoals die hoord
Goedemorgen Monique, Goed om te horen dat je tevreden bent over de levering van jouw nieuwe kast! We wensen je dan ook veel plezier van jouw aankoop. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Snelle levering van mooie houten tafel..hele mooie kwaliteit...bijzondere vormgeving .
Hi Felix, Bedankt voor jouw review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, kwaliteit en mooie aanbod. We wensen je veel plezier van de prachtige tafel. Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
We zijn zeer tevreden mat de nachtkastjes en voor een nieuwe aankoop gaan we weer naar MAX-wonen
Hallo Joke, Bedankt voor jouw review en fijn om te lezen dat we je een volgende keer weer mogen ontvangen in onze winkel en/of webshop! Veel plezier van de nachtkastjes en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Terwijl wij op zoek waren naar een mango houten tv meubel, stuitte ik op jullie website. Ik vertelde mijn vader erover en hij zei gelijk dat hij jullie winkel kende, jullie zitten namelijk vlakbij mijn geboortestad Steenwijk :-). Uiteraard creërde dit vertrouwen :-P en we hebben het meubel besteld. Mijn vragen werden per mail super snel beantwoord en de bezorging was snel en fijn. Nogmaals bedankt voor de fantastische service en wij zijn enorm blij met ons mooie meubel. We komen zeker terug!
Hi Natasja, Wat leuk om te lezen dat je in de zoektocht naar een mango houten tv meubel bij ons terecht bent gekomen! En hoe toevallig dat jouw vader Max Wonen ook al kende! Bedankt voor jou leuke review. Wij wensen je veel plezier van je nieuwe tv meubel. Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Word altijd vriendelijk te woord gestaan en je word goed op de hoogte gehouden van de bestelling ook als het wat later word omdat niet alles er is. En ze komen afspraken
Hallo Hendrik, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en leuk ook dat je voor een tweede keer bij ons terug bent gekomen voor mooie aankopen. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Dank voor de snelle levering van de eettafel die wij voor onze dochter kochten. Haar eerste tafel. Super spannend. Dat deze dan ook nog zo snel bezorgd werd , maakte haar huisje helemaal af.
Hallo Manuel, Wat leuk dat jullie haar verblijden met een mooie eettafel. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze service. We wensen haar veel woonplezier! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Snelle service Keurig en goed verpakt. Als ik weer iets zo kopen Dan bij max wonen .
Beste Ans, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij wensen je heel erg veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Prachtige meubels precies naar onze wensen uit de serie Britt, wij hebben de meubels besteld omdat ze niet voorradig waren maar wij werden goed op de hoogte gehouden en toen de meubels weer binnen waren kregen wij een email, afspraak gemaakt voor het leveren en het leveren werd uitstekend uitgevoerd.
Goedemiddag, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen je nog een hele fijne dag en veel woonplezier van jullie nieuwe Britt meubels! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
We liepen wat tegen zaken aan met ons produkt. Contact gezocht en keurig opgelost! Wij komen niet voor niets steeds weer bij deze prachtige zaak uit.
Hallo Daniëlle, Bedankt voor het schrijven van deze review. Altijd fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Céline van Max Wonen
Snelle levering en mooie kwaliteit . Goede service alles netjes opgelost. Wij zijn heel tevreden.
Goedemiddag Nicole, Wat fijn dat alles naar wens is! Wij wensen je veel plezier van je nieuwe meubel. Je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat! Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Jenneke van Max Wonen
Meubel was eerst niet voorradig. Maar voorraad snel aangevuld en alsnog snel geleverd. Goede service ook via de mail.
Hallo Peter, Bedankt voor het schrijven van deze review. Altijd fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Jenneke van Max Wonen
Alles is naar ons zin dankje wel max wonen
Beste Gea, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij wensen jullie heel erg veel plezier van de aankoop! Met vriendelijke groet, Jenneke van Max Wonen
Tv meubel gekocht via de website. Werd keurig op tijd geleverd, voldoet volledig aan verwachtingen. Helemaal top!
Beste Onno, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij wensen je heel erg veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Jenneke van Max Wonen
Mooie spiegel besteld en zeer snel geleverd,prima verpakt,en wat zo fijn is ,je betaald geen verzendkosten. Helemaal top dus !!!!
Goedemiddag Patricia, Wat fijn dat alles naar wens is! Wij wensen je veel plezier van je nieuwe spiegel. Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Jenneke van Max Wonen
Beloofd zoals ook op de website vermeldt staat. Mooie tv meubel besteld en was binnen 20 werkdagen op voorraad leverbaar. Ook binnen die tijd geleverd gekregen en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen! Ook de ronde salontafels! Super blij mee. Er werd netjes gemaild voor levering voor de dag en met de tijd of dit uitkwam. Kan niet anders zeggen dat het super netjes geregeld is allemaal. Bedankt!
Hallo Michelle, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen je nog een hele fijne dag en veel woonplezier van je nieuwe meubels! Je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Jenneke van Max Wonen
Ik ben ontzettend blij met de salontafel...en top service..
Beste Bianca, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij wensen je heel erg veel plezier van je salontafel! Met vriendelijke groet, Jenneke van Max Wonen
Ik heb een tafel besteld bij max wonen. De tafel was in de aanbieding en er stond bij dat deze pas in week 8 leverbaar was. Dus ik wist gelijk dat ik een paar weekjes moest wachten. Netjes een track en tracé code gehad toen deze werd geleverd. De tafel was netjes ingepakt en eenmaal uit de verpakking was de tafel ook naar verwachting. Het tafelblad is niet helemaal glad maar stond ook bij de beschrijving dat het een natuurlijk product is en het blad niet helemaal glad zou zijn. Dus een tevreden klant. Geen op of aanmerkingen meer.
Hallo Sandra, Bedankt voor het schrijven van deze review. Altijd fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Jenneke van Max Wonen
Er was iets mis gegaan met de levering, maar dat is uitstekend opgelost. De volgende dag werd ons Mangohouten dressoir geleverd. Supermooi. We zijn heel tevreden over het product en de service.
Hallo Ton, Bedankt voor het schrijven van deze review. Altijd fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Veel plezier van het mangohouten dressoir! Met vriendelijke groet, Jenneke van Max Wonen
Snelle levering en goede kwaliteit
Beste Helga, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij wensen je heel erg veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Jenneke van Max Wonen