Super behulpzaam

Ik twijfelde enorm over een tafel. Gelukkig stuurde ze wat extra foto’s door en durfde ik het aan. De tafel is prachtig!

Snel simpel goede service

Het ging heel gemakkelijk in de webshop. Snelle levering. Precies wat ik besteld had super mooie stoelen. Één mail gestuurd omdat er een spuitbus niet bij de bestelling zat. Direct een mail terug gekregen en had het de volgende dag thuis.

Wij hebben ons tv kast zeer goed verpakt ontvangen. Heel mooi zwart kastje met visgraat motief, alleen jammer dat de bovenkant van het kastje ruig is, was mooier geweest dat er een matte lak op zat. Maar verder super blij mee!

Goede prijs/kwaliteit verhouding, prima service

Ik had een tafel besteld maar daarna nog wat vragen over het product. Zeer goed en efficiënt geholpen door de klantenservice. De tafel bleek bij levering ook nog eens boven verwachting dus zeer zeker aan te bevelen!

keurige bezorging

het kastje voldeed niet helemaal aan de maat tussen de linker en de rechter zijkant , er zat maatverschil in van een centimeter ( aan de achterkant dus niet haaks ) het koste aardig wat moeite om het in elkaar te zetten. over het aanbevelen , hou ik het in het midden v.w.b. de kwaliteit.

Kan beter

levering was prima . Binnen 10 dagen. Daar was ik erg blij mee. Echter voldoet artikel niet aan de verwachtingen. Ik heb een tv kast van mangohout gekocht. Bovenblad is golvend en sluit totaal niet aan de stalen frame waardoor je echt een behoorlijke kuil op een goed zichtbaar plek hebt. Reactie van de winkel was dat dat precies zo hoort en dat ze in de showroom alleen maar kasten hebben met dat soort kuilen want het zit in de mangohout. Ik wou nog een salontafel van zelfde serie bestellen maar dat ga ik nu mooie niet doen voor dat geld . Tv kast met gratis kuilen kost ruim 649 euro...

Snelle levering en duidelijke communicatie over bezorging. Goede service en afhandeling van schade aan de geleverde tafel.

Snelle bezorging

Telefonisch contact gehad.Werd lief en netjes te woord gestaan.

Super !

Ben zeer tevreden. Ziet er mooi uit. En zit fantastisch! Bedankt voor alle goede zorgen. Vr gr francis de Groot.

Gewoon prima de site het bestellen + verzenden

Gewoon goed

Heel snel geleefde

Prima geregeld

Alles tip top in orden, binnen 3 dagen staat het bij je thuis

Snelle levering, ziet er goed uit

Ik wacht nog op de factuur

Snelle levering.

Top service. Ik had 2 salontafel besteld en zag later als je ze per set kocht dat ze dan goedkoper waren. 1 telefoontje en ik kreeg meteen het verschil op mijn bankrekening. Echt ‘n aanrader.

Snelle levering goede bezorging

De bezorger was erg aardig en hielp goede de kast op z’n plaatst te krijgen

Snelle levering en mooie producten

Super snelle levering en product precies wat we verwacht hadden. Aanrader!

Zeer snel en netjes

Tv-meubel gesteld en binnen anderhalve week was ie binnen. Netjes continu op de hoogte gehouden van de levering.

Super snel en top kwaliteit!

Een duidelijke en makkelijke website. Mijn meubel is echt van goede kwaliteit en scherp geprijsd. De levering verliep echt snel. En wat een goede service. Gewoon even een belletje van het transportbedrijf dat ze er aan kwamen. Max Wonen, als ik weer wat nodig heb, bezoek ik zeker jullie site ook weer.

Helemaal blij

Super service, sneller geleverd dan verwacht. Was een verassing ! Mooie kwaliteit, ik hou van mangohout. Ik ben fan

Super service!

Had na ontvangst van mijn producten nog wat vragen (waar zij eigenlijk los van staan) en die werden zelfs savonds snel, eerlijk en vriendelijk beantwoord. Producten ook zoals op de afbeelding!

Heel mooi tv-meubel!

Goede service! Kreeg meerdere foto's doorgestuurd, waardoor ik het meubel beter kon zien. Op basis van die foto's het meubel besteld, zonder het in het echt gezien te hebben. We zijn er erg blij mee!

Top winkel

Een kapstok en een side tafel besteld via internet, je krijgt thuis precies wat ze omschrijven, en alles binnen een week geleverd.

Geweldig en snel met levering

Ik ben zeer tevreden over jullie en een super snelle levering

Aanrader! Prima service.

Prima service, persoonlijk contact wanneer iets niet geleverd kan worden. Vriendelijk personeel. Mooie salon tafels, heel bij mee, goed verpakt tijdens transport.

Prima produkt en snelle levering.

Prima produkt en snelle levering.

Rijksweg 19

7971 CX Havelte