Ik twijfelde enorm over een tafel. Gelukkig stuurde ze wat extra foto’s door en durfde ik het aan. De tafel is prachtig!
Goedemiddag Machteld, Wat fijn dat alles naar wens is! Wij wensen je veel plezier van je nieuwe meubel. Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Het ging heel gemakkelijk in de webshop. Snelle levering. Precies wat ik besteld had super mooie stoelen. Één mail gestuurd omdat er een spuitbus niet bij de bestelling zat. Direct een mail terug gekregen en had het de volgende dag thuis.
Hallo Anita , Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen je nog een hele fijne dag en veel woonplezier van je nieuwe meubel(s)! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Wij hebben ons tv kast zeer goed verpakt ontvangen. Heel mooi zwart kastje met visgraat motief, alleen jammer dat de bovenkant van het kastje ruig is, was mooier geweest dat er een matte lak op zat. Maar verder super blij mee!
Beste Hendrie, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij wensen je heel erg veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Ik had een tafel besteld maar daarna nog wat vragen over het product. Zeer goed en efficiënt geholpen door de klantenservice. De tafel bleek bij levering ook nog eens boven verwachting dus zeer zeker aan te bevelen!
Beste Inge, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Wij wensen je heel veel plezier van je aankoop en je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
het kastje voldeed niet helemaal aan de maat tussen de linker en de rechter zijkant , er zat maatverschil in van een centimeter ( aan de achterkant dus niet haaks ) het koste aardig wat moeite om het in elkaar te zetten. over het aanbevelen , hou ik het in het midden v.w.b. de kwaliteit.
Goedemorgen Martinus, Wat vervelend om te lezen dat het in elkaar zetten van het dressoir veel moeite heeft gekost. Echter kan ik hierover geen contact vinden in onze mail, service staat bij ons hoog in het vaandel en wij willen dan ook al onze klanten zo goed mogelijk helpen. Desalniettemin hopen wij wel dat jullie veel plezier gaan hebben van het meubel. Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
levering was prima . Binnen 10 dagen. Daar was ik erg blij mee. Echter voldoet artikel niet aan de verwachtingen. Ik heb een tv kast van mangohout gekocht. Bovenblad is golvend en sluit totaal niet aan de stalen frame waardoor je echt een behoorlijke kuil op een goed zichtbaar plek hebt. Reactie van de winkel was dat dat precies zo hoort en dat ze in de showroom alleen maar kasten hebben met dat soort kuilen want het zit in de mangohout. Ik wou nog een salontafel van zelfde serie bestellen maar dat ga ik nu mooie niet doen voor dat geld . Tv kast met gratis kuilen kost ruim 649 euro...
Beste mevrouw Abramovic, Jammer dat wij in uw ogen een onvoldoende en geen aanbeveling verdienen. Zoals aangegeven per mail is de golving in uw dressoir en inherent aan het product. Mangohout golft en daar schrijven wij ook over op onze site. Mijn collega's hebben goed en eerlijk gehandeld en uitgelegd dat een omruiling geen zin heeft. Ook hebben ze u verschillende foto's gestuurd van mangohouten meubelen uit onze showroom. Indien nog van toepassing kunt u altijd gebruiken maken van uw retourrecht. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Snelle levering en duidelijke communicatie over bezorging. Goede service en afhandeling van schade aan de geleverde tafel.
Hallo Lammie, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Max Wonen in zijn totaliteit! Wij wensen je veel plezier van je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Telefonisch contact gehad.Werd lief en netjes te woord gestaan.
Goedemorgen Ineke, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij wensen je veel plezier van je nieuwe aankoop! Nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Ben zeer tevreden. Ziet er mooi uit. En zit fantastisch! Bedankt voor alle goede zorgen. Vr gr francis de Groot.
Beste Francis, Bedankt voor het compliment. Wij wensen je veel plezier van je nieuwe aankoop! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Gewoon goed
Beste Marc, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij wensen je veel plezier van je nieuwe aankoop! Nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Heel snel geleefde
Hallo Sonnie, Wat fijn om te lezen dat jij ons aanbeveelt! Wij wensen je veel plezier van je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Alles tip top in orden, binnen 3 dagen staat het bij je thuis
Beste Frans, Wij wensen jullie heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Ik wacht nog op de factuur
Beste Marjan, Bij het plaatsen van de order heeft u als het goed is ook uw factuur ontvangen. Mocht u hier nog vragen over hebben dan vernemen wij dat graag. Wij wensen u veel plezier van het nieuwe meubel! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Top service. Ik had 2 salontafel besteld en zag later als je ze per set kocht dat ze dan goedkoper waren. 1 telefoontje en ik kreeg meteen het verschil op mijn bankrekening. Echt ‘n aanrader.
Hallo Cisca, Wat fijn om te lezen dat je het verschil direct terug hebt gekregen! Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe salontafels. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
De bezorger was erg aardig en hielp goede de kast op z’n plaatst te krijgen
Goedemiddag Marlijn, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat! Wij wensen je er heel veel plezier van. Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Super snelle levering en product precies wat we verwacht hadden. Aanrader!
Beste Sanne, Fijn om te lezen dat alles aan de verwachtingen voldoet en dat je Max Wonen aanbeveelt! Alvast een hele fijne avond gewenst. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Tv-meubel gesteld en binnen anderhalve week was ie binnen. Netjes continu op de hoogte gehouden van de levering.
Goedemorgen Monique, Wat fijn dat je het tv meubel zo snel hebt ontvangen. Wij wensen je er heel erg veel plezier van! Je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Een duidelijke en makkelijke website. Mijn meubel is echt van goede kwaliteit en scherp geprijsd. De levering verliep echt snel. En wat een goede service. Gewoon even een belletje van het transportbedrijf dat ze er aan kwamen. Max Wonen, als ik weer wat nodig heb, bezoek ik zeker jullie site ook weer.
Goedemiddag Annita, Bedankt voor het prachtige compliment! Service staat bij ons hoog in het vaandel en willen alles van A tot Z goed laten verlopen. Je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat. We wensen je er in ieder geval heel erg veel plezier van! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Super service, sneller geleverd dan verwacht. Was een verassing ! Mooie kwaliteit, ik hou van mangohout. Ik ben fan
Beste Elzemiek, Wat fijn dat het meubel sneller kwam dan verwacht was. Bedankt voor het mooie compliment. We wensen je heel veel plezier van het nieuwe meubel! Nog een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Had na ontvangst van mijn producten nog wat vragen (waar zij eigenlijk los van staan) en die werden zelfs savonds snel, eerlijk en vriendelijk beantwoord. Producten ook zoals op de afbeelding!
Beste Suzanne, Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Goede service! Kreeg meerdere foto's doorgestuurd, waardoor ik het meubel beter kon zien. Op basis van die foto's het meubel besteld, zonder het in het echt gezien te hebben. We zijn er erg blij mee!
Goedemiddag Miranda, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het meubel. Wij wensen je er heel veel plezier van. Nog een fijne avond gewenst. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Een kapstok en een side tafel besteld via internet, je krijgt thuis precies wat ze omschrijven, en alles binnen een week geleverd.
Hallo Henk, Wat fijn dat het product precies aan de verwachting voldoet! Wij wensen jullie er heel veel plezier van. Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Ik ben zeer tevreden over jullie en een super snelle levering
Hallo Nathalie, Bedankt voor het compliment! Wij wensen je veel plezier van je nieuwe meubel(s)! Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Prima service, persoonlijk contact wanneer iets niet geleverd kan worden. Vriendelijk personeel. Mooie salon tafels, heel bij mee, goed verpakt tijdens transport.
Goedemiddag! Bedankt voor het schrijven van deze review! Altijd fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service van A tot Z! Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Prima produkt en snelle levering.
Goedemorgen Marion, Wat fijn om te lezen dat je de service van Max Wonen beoordeeld met een 10! Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Hele fijne dag nog gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen