Mijn aankoop bestond uit een eettafel en een salontafel. Ik kan dat alleen niet tillen en uitte mijn zorgen. Geen probleem, de bezorger heeft me echt geweldig geholpen en het midden in mijn woonkamer neergezet, op 3 hoog (met lift). Dat heeft mij ongeveer 3 hernia's en een hoop zorgen gescheeld. Onwijs bedankt!
Hallo Annick, Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze totale service! Wij wensen je heel veel plezier van jouw nieuwe aankoop. We helpen je de volgende keer uiteraard graag weer. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Heel fijn geholpen met het samenstellen van onze bank, tafel, stoelen, vloerkleed en lamp. Top service, thuis gebracht en in elkaar gezet.
Beste, Fijn om te lezen dat u zo fijn geholpen bent door mijn collega's. Wij wensen je heel veel woonplezier van je nieuwe aankopen! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Wij hebben meerdere meubels gekocht bij Max wonen. We zijn uitstekend geholpen bij de vestiging in Havelte. Ook het bezorgen was top. We konden het op afroep laten bezorgen, zodra wij belde dat het geleverd kon worden kwam het ook enkele dagen later. Een vriendelijke jongeman heeft netjes alles in huis gezet en was voorzichtig met de vloer, drempel etc. in huis. Van A-Z top geregeld!
Goedemiddag Mari-José, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij wensen jullie heel veel plezier van jullie nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Snelle levering, goed verpakt
Beste Anneke, Bedankt voor deze review, veel plezier van je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Goede service en goede kwaliteit meubel.. Erg fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van de levering en vooral dat je gebeld wordt dat ze eraan komen.. Top aanrader ik zal zeker nog meer meubels hier bestellen
Beste Marian, Service staat bij ons hoog in het vaandel, fijn om te lezen dat jij ons beoordeeld met een 10! Nog een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
bestelling en bezorging is snel
Beste Cor, Wat fijn dat je bestelling zo snel geleverd is. Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Zeer vriendelijk personeel. Er was wat met onze kast en dat is heel snel af gehandeld. Zeer tevreden over Max wonen.
Goedemiddag Nanko, Wij wensen je heel veel plezier van de nieuwe kast en helpen je de volgende keer uiteraard graag weer! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Binnen een paar dagen werd onze sidetable al geleverd. Het in elkaar zetten ging heel gemakkelijk en de prachtige sidetable staat nu te stralen in onze woonkamer..
Hallo Annemieke, Heel veel woonplezier van je nieuwe sidetable! Je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Mooie meubels kunnen vinden. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de levertijd. Met de mogelijkheid om achteraf te betalen ook een fijn gevoel de 1e keer dat ik hier online bestel. Werd goed op de hoogte gehouden van de levering en de goederen waren binnen 2 weken bij ons.
Hallo Annemiek, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en onze betaalmogelijkheden. Wij wensen je veel plezier van je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
De TV kast was zeer goed ingepakt, en makkelijk in elkaar te zetten. En een mooie kwaliteit.
Hallo Hennie, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit, service en levering. Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe tv kast. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Ik had een tv meubel besteld net voor het einde van het jaar en dacht dat gaat nog wel ff duren voordat die geleverd wordt. Maar nee hoor 30 dec stond mijn tv meubel in mijn kamer te stralen! ; )
Goedemiddag Francien, Wat fijn om te lezen dat je tv meubel nog zo snel is geleverd! Wij wensen je er heel veel plezier van. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Erg mooi en stevig tv meubel. Snel en netjes bezorgd. Krijgt netjes paar dagen van te voren mailtje wanneer het bezorgd wordt, chauffeur belt netjes ongeveer 10 a 15 min van te voren dat ie eraan komt.
Goedemiddag! Bedankt voor het schrijven van deze review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Max Wonen. We helpen je de volgende keer uiteraard graag weer. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Super vriendelijk en goede service. Top kwaliteit. En.ook de bezorger was vriendelijk en behulpzaam. In een woord "top" Mijn kast staat geweldig ben er erg blij mee. Grt J.keulemans
Hallo Joyce, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering! Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe kast! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Ben zo blij met me nieuwe tafel, tvkast en salontafel van zwart mangohout. Super service! Snel geleverd, netjes en heel goed verpakt.. mooie kwaliteit. Ik ben zeer tevreden. Happy customer!! Ik zal hier zeker nog andere spullen bestellen.
Beste Sabine, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de meubels! Heel veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Mijn ervaring is top. Navraag gedaan via mail, snel antwoord, order geplaatst en 2 dagen later geleverd. Prachtige bijzettafel. 100% tevreden.
Beste Tamara, Bedankt voor deze mooie review! Veel plezier gewenst van de bijzettafel. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
de snelheid die jullie bieden als er iets niet goed geleverd is is tot nu toe super Heb nog niet mijn kast maar weet zeker dat dit goed komt zeer netjes aan de tel behandeld . En zeer snel
Goedemorgen Truus, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Stuur gerust een foto van het eindresultaat als de kast binnen is. Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Snel besteld, prachtige salontafel voor een mooie prijs. De tafel is snel en goed geleverd.
Hallo John, Heel veel plezier van je nieuwe salontafel! Fijne dag nog. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Alles goed geregeld en snelle bezorging
Beste Roelfina, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier gewenst van je nieuwe aankoop en nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Deze sidetable is echt prachtig. Robuust, maar toch warm. Makkelijk in elkaar te zetten. Wel een electrische boormachine bij de hand hebben.
Hallo Carine, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je nieuwe sidetable! Wij wensen je er heel erg veel plezier van. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
snelle levering. bestelling binnen een dag binnen. goed verpakt.
Goedemorgen Hugo, Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop! Nog een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Na aanleiding van een mailtje van mijn kant (ik had een vraagje over de bestelling), kwam er zeer snel een reactie, binnen 20 minuten. Een vlotte afleverdatum kwamen ze na en ook de bezorging was mooi op tijd. Vriendelijke mensen. Ik kan niet anders zeggen. Raad ik andere aan om hier iets te bestellen, jazeker!
Beste Claudia, Wat een prachtig compliment! Wij wensen jullie heel veel plezier van jullie nieuwe aankoop en helpen jullie de volgende keer uiteraard graag weer. Nog een hele prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Eerste ervaring was prima, site is nieuw voor mij dus ik bestelde met afterpay. Ik werd gemaild dat mijn bestelling helaas niet leverbaar was en deze zo snel mogelijk verzonden zou worden. Dit was daadwerkelijk snel het geval, super! Na ontvangst van bestelling bleek ik 1 plank vergeten te zijn, dus deze voor 16u nog bijbesteld, omdat ik er vertrouwen in had meteen met ideal betaald... Belofte op de site is voor 16u besteld dezelfde dag verzonden, dan konden de wandplanken voor het nieuwe jaar nog bij ons gehangen worden. Helaas was dit niet het geval. Ook geen mail ontvangen dat het niet leverbaar is of door de drukte het niet gelukt is om de belofte waar te maken. Opvolgende 2 dagen wachtten wij met smart op een track & trace code, maar deze kwam helaas niet..... Hopelijk kunnen wij onze 2e bestelling snel verwachten. Doordat het nieuwjaar er tussen zit duurt het nu extra lang. Wij hadden afgelopen week vakantie en zouden ze graag opgehangen hebben, nu moeten we helaas nog wachten ivm kans op kleurverschil.
Hele goede sevice. Snelle bezorging supper.
Goedemorgen Coby, Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop. We helpen je de volgende keer uiteraard graag weer, nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Salontafels besteld via Facebook eenleuke aanbieding. Snelle levering en mooi product. Product voldoet aan wat ik er van verwacht had. Top
Goedemorgen Jose, Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe salontafels. Nog een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Tafellamp Lansing besteld en ondanks alle kerstdrukte zeer snel en naar tevredenheid geleverd. Staat prachtig in huis! Aan te bevelen!
Beste Ernst-Jan, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze service en de snelle levering! Je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat. Wij wensen je nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen