Ik had mijn bestelling binnen 2 dagen goed ingepakt ter bescherming
Beste Sandy, Heel veel plezier van je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
perfecte service ,niet alleen verkopen, maar ook als er iets mis is problemen oplossen
Hallo Jan, Wat een prachtig compliment! Altijd fijn om te lezen dat onze klanten zo tevreden zijn over onze service. Wij wensen je veel plezier van je aankoop en nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Snel en goed geholpen
Beste Henk, Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot ziens bij Max Wonen! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
3kasten besteld, zijn goed aangekomen en zien er goed uit.
Goedemorgen Yvonne, Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe kasten! Je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Prima service, flexibel, goede kwaliteit van de producten en het personeel
Beste Rob, Bedankt voor jouw prachtige review! Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop en helpen je de volgende keer uiteraard graag weer. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Meubels uitgezocht via de website van Max wonen, duidelijke site, alles prima op tijd geleverd, goede bezorging en alles netjes afgeleverd, mooie meubels, dankjewel Max.
Beste, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering. Erg veel plezier gewenst van de nieuwe meubels, je mag altijd een foto van het eindresultaat delen met ons! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Goede service blij met de tafel Gr Jan
Beste Jan, Bedankt voor het schrijven van deze review en het mooie compliment. Veel plezier gewenst van de nieuwe tafel! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Uitstekende en snelle bezorging door Max Wonen. Vriendelijke medewerker. Mijn eettafel was goed verpakt en de kwaliteit is zeer goed. Heel erg tevreden!
Beste Laura, Bedankt voor dit mooie compliment! Wij wensen je veel woonplezier van de eettafel, je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Snelle levering, goede kwaliteit tv meubel
Beste John, Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze levering. Wij hopen dat je heel veel plezier van je nieuwe tv-meubel hebt en wensen je nog een hele fijne avond. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
positief
Beste Mark, Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te horen dat de ervaring positief was! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Duidelijke website, veel keus, goede kwaliteit voor een leuke prijs. Echt een topper.
Beste Ron, Bedankt voor deze mooie review en het compliment! Veel plezier gewenst van de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
mooi op tijd en de bezorger is goed omgegaan met de kast. We zijn ver onwijs blij mee en velen zijn al jaloers. Dus verwezen naar jullie.
Beste Corrie, Wat fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over de kast en de bezorging! Wij helpen je een volgende keer uiteraard graag weer en wensen je veel woonplezier van de nieuwe kast. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Erg blij met onze nieuwe kast. Super service.
Beste Miranda, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Veel plezier gewenst van de aankoop, je mag ons altijd een foto mailen van de mooie kast. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Prima en mooie kast Alleen bij inelkaar zetten paste de steeksleutel die er bij zat niet.
Beste, Bedankt voor het schrijven van deze review. Heel veel woonplezier van de nieuwe kast! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Mooie meubels van goede kwaliteit. Zeer snelle levering (in deze tijd) en goed contact van tevoren over de te verwachten datum en tijd van levering.
Beste Frank, Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop! Je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Net bedrijf, heel correct en super tevreden
Goedemorgen Kees, Bedankt voor het schrijven van deze review! Veel plezier van je nieuwe aankoop en graag tot ziens bij Max Wonen! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
We hebben hier een tv meubel besteld,hij staat sinds maandag in onze woonkamer. Hij is in werkelijk nog mooier als op het plaatje.
Goedemorgen! Wat super om te lezen dat hij nog mooier is dan op het plaatje! Jullie mogen ook altijd een foto opsturen van jullie prachtige meubel. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Goed, alle afspraken worden keurig nagekomen en het product voldoet aan de verwachtingen
Goedemorgen Mark, We zijn blij om te lezen dat je zo'n prettige ervaring hebt gehad met Max Wonen! Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop en helpen je de volgende keer uiteraard graag weer. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Post nl heeft nogsteeds niet geleverd
Beste Claudia, Wij vinden het erg vervelend dat je nog steeds jouw salontafel nog niet hebt ontvangen. Wij houden alle vertraagde bestellingen dagelijks in de gaten en hopen dat deze uiteraard zo snel mogelijk worden geleverd. Jouw salontafel heb je rondom Black Friday gekocht samen met veel anderen. Dit is ook de reden dat er ontzettend veel vertragingen zijn bij PostNL. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij hopen nogmaals dat jij jouw pakket snel ontvangt! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Snelle levering en uitstekende bezorging
Beste Ron, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de bezorging! Wij wensen je heel veel plezier van je aankoop en nog een hele fijne dag. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
6 dagen geleden een tv meubel besteld en betaalt maar niks meer gehoord??
Top,ik ben heel erg blij mij.Heel goeie kwaliteit.goed servis.Bedankt MAX Wonen
Goedemorgen Gonul, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Een super mooie kast besteld. Deze werd een week later bezorgd. Van te voren kreeg ik een bericht of de tijd uit zou komen. Op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur en is de kaart op de juiste plek neergezet.
Goedemorgen Nathalie, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service. Wij wensen je heel veel plezier van jouw nieuwe kast, je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
We zijn goed geholpen in de winkel, vriendelijke mensen en snelle levering.
Beste Nathalie, Bedankt voor dit mooie compliment! Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Mooie kast gekocht. De bezorger levert het in de kamer en prima netjes.
Goedemorgen Sjaak, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering! Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe kast. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen