Een erg mooi tv meubel, gave kleuren en mooi materiaal.
Goedemorgen Kelshey, Bedankt voor jouw review. Wij wensen je er heel erg veel woonplezier van! Fijne dag. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Goede middag de kast is mooi alleen vind ik het niet kloppen dat ik 140 euro teveel betaald heb ben 81 jaar met een klein pensioen
Goedemorgen Henk, De kast zat in de Black Friday sale en dit is in samenwerking geweest met de betreffende leverancier. We sturen u een mooie attentie op per post voor de kerst! Wij wensen je veel plezier van je nieuwe kast en alvast hele fijne dagen gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Beschrijving klopt met het artikel. Goede communicatie en een snelle levering. Heel tevreden
Beste Linda, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wij wensen je heel erg veel plezier van je aankoop! Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Levering werd uitbesteed aan een externe bezorgservice omdat Max wonen zelf minder snel kon leveren ivm drukte. Erg fijn en de levering was alsnog vlot. Product is erg mooi en precies zoals we gewild hadden! Erg tevreden dus!
Goedemorgen Kaylee, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de bezorging en de service! Wij wensen je heel erg veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
mooie wandplanken, de bevestiging aan de achterkant zat er niet altijd recht op geschroefd,waardoor het iets lastiger was om te bevestigen.
Goedemorgen Astrid, Wat fijn dat het allemaal uiteindelijk wel is gelukt. Ik zie in de mail hierover geen contact anders hadden we je ook graag even geholpen! Wij wensen je wel heel veel plezier van je nieuwe wandplanken! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Goede service in nette verpakking
Beste Mark, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de verpakking van het meubel! Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Erg mooie sidetable op maxwonen gevonden. Na wat rondgekeken te hebben op internet, bleken zij toch echt de goedkoopste. Duidelijke communicatie en netjes geleverd.
Beste Clara, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en communicatie. Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe sidetable! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Tafel voor uitstekende prijs in een week binnen waar lever tijden bij anderen veel langer zijn.
Goedemorgen! Bedankt voor het schrijven van deze review! Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Je mag altijd een foto met ons delen van het eindresultaat! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Mooie tafels, snel en goed bezorgd. Bij het betalen lukte alleen de creditcard en het in drie terrmijnen betalen niet. Dan maar via iDeal.
Hoi Leo, Wat vervelend om te lezen dat de betaling in eerste instantie niet lukken. In3 kan met verschillende factoren te maken hebben waar wij helaas geen inzicht op hebben. Mocht je een volgende keer weer bij ons bestellen en mocht het weer niet lukken mag je altijd even contact met ons opnemen en dan kijken we graag met je mee. In ieder geval wensen wij je heel veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Gwoed ingepakt niet beschadigd snel verzonden en makkelijk met betalen
Goedemorgen Yvonne, Wij wensen jou heel erg veel plezier van je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Nieuwe bank besteld. Met wat heen en weer mailen. Ziin we Er uit gekomen. Ze reageren snel. Met mailen. Dat was top . Nog geen ervaring met leveren van Max wonen . Dat is afwachten maar niet bang voor .
Hallo Jozua, We hopen dat jouw bank uiteraard heel snel gaat komen. Zodra hij er is horen zien we graag het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Erg tevreden over de klantvriendelijke, professionele leveringsservice van Max Wonen - er werd van tevoren gevraagd of het gekozen moment uitkwam en de bezorger was ook erg behulpzaam. Verder zijn we erg blij met onze tafel, het is een echte eye catcher en maakt onze woonkamer af.
Hallo Veronique, Bedankt voor dit prachtige compliment! Wij wensen je heel erg veel plezier van je nieuwe tafel, je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
We hadden een vloerkleed besteld. De levertijd stond er netjes bij aangegeven. Het vloerkleed is zelfs sneller bezorgd dan aangegeven was! Ik ben er blij mee.
Beste Nathalie, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe vloerkleed en helpen je de volgende keer uiteraard weer. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
De meubels werden erg snel geleverd. Per ongeluk een verkeerde tafelblad ontvangen. Gebeld ik moest een foto opsturen. Werd daarna direct gebeld. Ze kwamen s middags met een ander blad en nog een set poten. S middags kon ook de tafel in de woonkamer staan. Top service.
Beste familie Hofman, Wat fijn om te lezen dat alles zo snel is opgelost! Wij wensen jullie heel veel plezier van jullie nieuwe tafel. Je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat! Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
De levering van mijn bestelde lampen duurde langer dan gehoopt maar er werd goed gecommuniceerd en ik ben heel blij met de lampen. Goed verpakt voor transport ook. Ik vind telkens mooie spullen bij Max wonen!
Goedemorgen Marieke, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze communicatie! Wij wensen jou heel veel plezier van je nieuwe lampen. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Afspraken zijn prima nagekomen. Bediening vriendelijk en afhandeling zeer correct Zeer tevreden
Beste Fred, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de communicatie, service en afhandeling! Wij wensen je heel veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Ik wacht nog op levering van een bank en stoel, maar tot nu toe zeer goed geholpen. De eerste keer stond de bank die ik wilde bekijken helaas nog niet in de showroom, maar ik kreeg keurig de beloofde email toen de bank wel geleverd was. De service was niet opdringerig maar zeker aanwezig waar gewenst. Het gegeven advies was kundig en eerlijk.
Hallo Jolanda, Wat fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze service en het advies! Wij helpen je een volgende keer uiteraard graag weer. Wij wensen je nog een hele prettige dag toe! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Vriendelijk personeel en veel keus, verder is het moeilijk om een mening te geven om dat de goederen nog niet zijn geleverd
Goedemorgen Piet, Wij hopen uiteraard dat jullie meubels snel binnenkomen. In ieder geval is het heel erg fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over mijn collega's en over ons ruimte assortiment. Wij wensen je een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Het duurde best lang maar de kwaliteit is goed en we zijn tevreden!
Beste Mark, Wij wensen jullie heel erg veel plezier van jullie aankoop! Een volgende keer helpen we jullie uiteraard graag weer. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Na een levering van een tv meubel waarvan het middelste blad niet recht was werd er gelijk aangeboden een nieuwe te leveren. Binnen 2 weken stond er een nieuw meubel en de oude werd meegenomen geen discussie het werd gewoon gedaan. Gelukkig zijn er ook nog zulke bedrijven. Top volgende bestelling is weer bij Max Wonen.
Goedemorgen Astrid, Service staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn dan ook blij om te lezen dat jij hier heel erg tevreden over bent. Wij wensen jou heel erg veel plezier van jouw nieuwe tv meubel. Je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat! Een fijne dag nog gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Mooie tv kast en vlugge levering. Ben er heel blij mee.
Goedemorgen Helena, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en het prachtige meubel. Je mag ons altijd een foto sturen van het eindresultaat! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Ik ben erg blij met de kast die ik hier gekocht heb. Het ziet er mooi uit en past perfect in mijn kamer. Het enige minpuntje vind ik de uitleg die erbij zat. Ik moest de kast zelf nog in elkaar zetten, maar hier zat alleen een hele vage uitleg bij, waar niet op te zien was welke schroeven voor welk deel waren. Dat was wel onhandig.
Beste Fay, Bedankt voor jouw review. Wij zullen jouw feedback meenemen om onze service en dienstverlening nog verder te verbeteren. Wij wensen je in ieder geval heel veel plezier van je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Super snelle en nette levering. Geen aanvulling verder nodig.
Goedemorgen Ida, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden met over onze service! Wij wensen jou heel erg veel plezier van je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Goede en stevige kwaliteit. Makkelijk in elkaar te zetten. Heel blij met de sidetable!
Beste Elisa, Wij wensen jou heel erg veel plezier van je nieuwe sidetable! Stuur ons gerust een foto van het eindresultaat. Fijne dag nog gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
I was on search for a coffee table for months and finally found the perfect one at Max women. The price did go up by a bit for a black Friday sale which was strange– but the payment and delivery was effortless. So glad to have dealtwith Max wonen
Hello Shahena, How nice that you are so pleased with the product and our service! I took a quick look at the order and see that you bought coffee table Britt with bottom shelf. This product has indeed gone up in price due to a price increase at our supplier, we are forced to meet these guidelines. I hope to have informed you sufficiently. We wish you a lot of pleasure from your purchase and a pleasant day! Kind regards, Lisa from Max Wonen