Goede snelle service!

De salon tafel werd bezorgd zoals vermeld op de website binnen 10 werkdagen. Bij het in elkaar zetten kwamen wij er achter dat de schroef gaten niet op de juiste plek zaten, waardoor de poot er niet op de juiste manier aan vast kon. Na mail wisseling werd de tafel na 2 dagen al omgeruild voor een nieuwe. De tafel voldoet precies aan onze verwachting en zijn er super blij mee. Top service van Max wonen!

We hebben de eettafel Denver besteld en hij is super ! Hij ziet er in het echt net zo netjes uit en de levering was ook onwijs snel. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Lange levertijd, maar toch goed opgelost.

Een eettafel besteld, helaas werd de levertijd meerdere keren verlengd. Uiteindelijk wel een goed contact gehad met Max Wonen. Ze hebben de externe leverproblemen uitgelegd en samen naar een oplossing gezocht. Tipje, vermeld de mogelijke lange(re) levertijd svp voorafgaand aan de bestelling. Dat creëert op een eerder moment begrip.

Mooie degelijke kast,voldoet aan mijn verwachtingen!

Netjes een mail gehad dat de kast iets verlaat was,! Netjes afgeleverd.

Heel goed verzorgd

Goed verzorgd

Hele snelle service! En zeer klantvriendelijk

2 prachtige wandplanken bestepd, echter kwam er maar 1, contact gezocht en gelijk werd plank nr 2 verstuurd. Hele nette service en klantvriendelijk!

amazing product + quick communication

Bought an amazing tv meuble - instructions weren't the clearest, but you could easily see what should go where. Communication to confirm courier delivery date/time was quick.

Super snelle levering, goede product

Zee tevreden mooie lamp

Leuk product voor eerlijke prijs, snel geleverd

Duidelijke website, goede informatie mbt maatvoering, wat beloofd wordt, wordt ook gerealiseerd. Prima.

Max wonen doet wat ze beloven in 1 woord top

Max wonen nog nooit van gehoord tot ik het bedrijf op internet tegenkwam. Mooie spullen voor in huis en echt zeker niet duur. Kwa service ook top en ze doen wat ze beloven. voor 1600 uur besteld en de volgende dag kan je al van je aankoop genieten.

Snelle levering en een mooi product.

Ik ben super super blij met alles wat ik gekocht heb daar, de hele inboedel daar gekocht. Waar ik dan niet blij van wordt is dat ik € 75,00 moet betalen voor dat ze de tafel in mekaar zetten en het karton/plastic weer mee nemen. Heb meerdere gesproken en die hebben dit nog nooit meegemaakt, ik ook helemaal niet.

De gastvrijheid in de winkel is heel plezierig.

De inrichting van de winkel is heel sfeervol en de meubels zijn echt van deze tijd.

Mooi en netjes geleverd. Jammer dat de persoon die komt leverde alleen was. Zou meer service zijn voor oudere als ze de meubels op hun plek konden zetten.

het was een hele goed ervaring!

goede ontvangst met een kopje koffie, heel goed geholpen door een hele vriendelijke dame

Keurig geholpen in de winkel, en de bestelling netjes en snel afgeleverd.

Het kastje ziet er prima uit. De levering op tijd, de doos wordt netjes binnen gezet. Kunnen enkele bedrijven iets van leren.

mooi en bruikbaar tafeltje, goede prijs kwaliteitsverhouding

zie bovenstaand

Heel klantvriendelijk. Mooie showroom. Ze nemen de tijd voor je, maar dringen zich niet aan je op. Je kunt dus ook rustig rondlopen zonder meteen door verkoper aangesproken te worden. Erg fijn is dat. Als je dan geholpen wilt worden, nemen ze de tijd voor je. ( bij aankoop van ons bankstel) Telefonisch ook goed te bereiken en vriendelijk te woord gestaan. Ook wel eens iets via webshop gekocht. Goede en snelle levering. Bleek bij ontvangst dat het niet helemaal goed was ( verkeerde schroeven om hanglamp te bevestigen) meteen en netjes opgelost! Fijne winkel! Nu drie keer daar iets gekocht. Alle keren tevreden

Snelle levering en mooie producten

Na bestelling kreeg ik de kasten al na 10 dagen in huis. Helaas bleek 1 kast een gebrek te hebben en dit is keurig opgelost. Zonder enige moeite is de kast omgeruild. Zowel de chauffeurs als de mensen van de klantenservice zijn erg vriendelijk. Top!

Leuke meubelen voor een eerlijke prijs.

Het is leuk om door de showroom te wandelen, maar ook via het web zijn ze goed aanwezig. Leuke aanbiedingen, mooie meubelen en leuke accessoires. Je wordt er goed geholpen (zowel on-als off-line) door vriendelijke medewerkers!

Zweefplanken acacia hout

Zien er mooi uit en zwaar. Maar er had we wat meer aandacht besteedt mogen worden aan de schroefgaten zodat de plank strak tegen de wand aan komt. Wat nu dus niet het geval is. Heel jammer.

Een gezellige winkel .

Een paar weken geleden een prachtige stoel met voetenbankje gekocht. Ik ben er super blij mee hij zit heerlijk.

Voldoende keus en klantgerichte medewerkers

Heb al aankopen gedaan bij Max voor mijn interieur. De stijl en kleuren combinaties spreken ons aan. Ook altijd weer nieuwe modellen wat maakt dat we blijven terugkomen

Rijksweg 19

7971 CX Havelte