De salon tafel werd bezorgd zoals vermeld op de website binnen 10 werkdagen. Bij het in elkaar zetten kwamen wij er achter dat de schroef gaten niet op de juiste plek zaten, waardoor de poot er niet op de juiste manier aan vast kon. Na mail wisseling werd de tafel na 2 dagen al omgeruild voor een nieuwe. De tafel voldoet precies aan onze verwachting en zijn er super blij mee. Top service van Max wonen!
Beste Annemarie, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! De volgende keer helpen we je uiteraard graag weer. Veel plezier van je nieuwe salontafel! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
We hebben de eettafel Denver besteld en hij is super ! Hij ziet er in het echt net zo netjes uit en de levering was ook onwijs snel. We gaan hier zeker vaker bestellen.
Goedemorgen Kimberly, Heel veel plezier van je nieuwe eettafel! Je mag altijd een foto van je nieuwe eettafel met ons delen. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Een eettafel besteld, helaas werd de levertijd meerdere keren verlengd. Uiteindelijk wel een goed contact gehad met Max Wonen. Ze hebben de externe leverproblemen uitgelegd en samen naar een oplossing gezocht. Tipje, vermeld de mogelijke lange(re) levertijd svp voorafgaand aan de bestelling. Dat creëert op een eerder moment begrip.
Originele beoordeling
Minimaal 4 maanden wachten op een levering van een eettafel. De eettafel zou eerst na 8 weken geleverd worden. Inmiddels 2x een mail gehad met vertraging waardoor de levertijd nu minimaal 4 maanden is geworden. En dan is het nog maar een verwachting dat de tafel er is en is de tafel nog niet afgeleverd.
Netjes een mail gehad dat de kast iets verlaat was,! Netjes afgeleverd.
Beste Kim, Wij wensen jou heel erg veel plezier van jouw nieuwe kast! Je mag altijd een foto met ons delen van jouw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Goed verzorgd
Beste Peter, Bedankt voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen.
2 prachtige wandplanken bestepd, echter kwam er maar 1, contact gezocht en gelijk werd plank nr 2 verstuurd. Hele nette service en klantvriendelijk!
Beste Esther, Wat fijn dat het zo snel is opgelost. Veel plezier gewenst van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen.
Bought an amazing tv meuble - instructions weren't the clearest, but you could easily see what should go where. Communication to confirm courier delivery date/time was quick.
Dear Emma, Thank you for the compliment. Enjoy your purchase! Sincerly, Max Wonen.
Zee tevreden mooie lamp
Beste Nejla, Wat fijn om te horen, veel plezier gewenst van de lamp! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Duidelijke website, goede informatie mbt maatvoering, wat beloofd wordt, wordt ook gerealiseerd. Prima.
Beste Ludger, Veel plezier gewenst van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Max wonen nog nooit van gehoord tot ik het bedrijf op internet tegenkwam. Mooie spullen voor in huis en echt zeker niet duur. Kwa service ook top en ze doen wat ze beloven. voor 1600 uur besteld en de volgende dag kan je al van je aankoop genieten.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw compliment. Veel plezier gewenst van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen.
Snelle levering en een mooi product.
Beste Danielle, Wat fijn om te horen dat het product snel is geleverd en naar wens is! Veel plezier gewenst van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen.
Ik ben super super blij met alles wat ik gekocht heb daar, de hele inboedel daar gekocht. Waar ik dan niet blij van wordt is dat ik € 75,00 moet betalen voor dat ze de tafel in mekaar zetten en het karton/plastic weer mee nemen. Heb meerdere gesproken en die hebben dit nog nooit meegemaakt, ik ook helemaal niet.
De inrichting van de winkel is heel sfeervol en de meubels zijn echt van deze tijd.
Beste Rolinca, Hartelijk dank voor dit leuke compliment! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen.
Mooi en netjes geleverd. Jammer dat de persoon die komt leverde alleen was. Zou meer service zijn voor oudere als ze de meubels op hun plek konden zetten.
goede ontvangst met een kopje koffie, heel goed geholpen door een hele vriendelijke dame
Beste Els, Hartelijk dank voor het compliment! Veel plezier gewenst van uw aankoop. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen.
Keurig geholpen in de winkel, en de bestelling netjes en snel afgeleverd.
Beste Geke, Wat fijn om te horen dat de bestelling netjes en snel is afgeleverd! Veel woonplezier gewenst van de meubelen! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen.
Het kastje ziet er prima uit. De levering op tijd, de doos wordt netjes binnen gezet. Kunnen enkele bedrijven iets van leren.
Beste Caroline, Hartelijk dank voor het compliment, veel plezier gewenst van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen.
Beste Andre, Hartelijk dank voor de review. Veel plezier gewenst van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen.
zie bovenstaand
Beste Thea, Veel plezier gewenst van het tafeltje! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Heel klantvriendelijk. Mooie showroom. Ze nemen de tijd voor je, maar dringen zich niet aan je op. Je kunt dus ook rustig rondlopen zonder meteen door verkoper aangesproken te worden. Erg fijn is dat. Als je dan geholpen wilt worden, nemen ze de tijd voor je. ( bij aankoop van ons bankstel) Telefonisch ook goed te bereiken en vriendelijk te woord gestaan. Ook wel eens iets via webshop gekocht. Goede en snelle levering. Bleek bij ontvangst dat het niet helemaal goed was ( verkeerde schroeven om hanglamp te bevestigen) meteen en netjes opgelost! Fijne winkel! Nu drie keer daar iets gekocht. Alle keren tevreden
Beste Danielle, Hartelijk dank voor de complimenten! Veel plezier gewenst van de aankopen, en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen.
Na bestelling kreeg ik de kasten al na 10 dagen in huis. Helaas bleek 1 kast een gebrek te hebben en dit is keurig opgelost. Zonder enige moeite is de kast omgeruild. Zowel de chauffeurs als de mensen van de klantenservice zijn erg vriendelijk. Top!
Beste Danielle, Wat fijn om te horen dat het keurig is opgelost! Veel woonplezier gewenst van de kast! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Het is leuk om door de showroom te wandelen, maar ook via het web zijn ze goed aanwezig. Leuke aanbiedingen, mooie meubelen en leuke accessoires. Je wordt er goed geholpen (zowel on-als off-line) door vriendelijke medewerkers!
Beste Martijn, Hartelijk dank voor dit compliment! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Zien er mooi uit en zwaar. Maar er had we wat meer aandacht besteedt mogen worden aan de schroefgaten zodat de plank strak tegen de wand aan komt. Wat nu dus niet het geval is. Heel jammer.
Goedemorgen, Allereerst, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat het product tegenvalt. Wij leveren alles rechtstreeks vanuit de leverancier en betreuren het dat de ophanging niet helemaal passend is. Service hebben wij hoog in het vaandel staan en wij hopen dan ook altijd dat wij vooraf aan de beoordeling van een klant horen als er iets niet kloppend is echter, kan ik geen mail van u vinden betreffende deze klacht. Uiteraard zouden wij wel de klacht graag oplossen. Heeft u de planken kunnen monteren of lukt dit niet en zou u hier desnoods foto’s van kunnen sturen zodat wij met u mee kunnen kijken en een passende oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Een paar weken geleden een prachtige stoel met voetenbankje gekocht. Ik ben er super blij mee hij zit heerlijk.
Beste Jannie, Wat fijn om te horen dat de stoel heerlijk zit. Veel plezier gewenst van de stoel! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Heb al aankopen gedaan bij Max voor mijn interieur. De stijl en kleuren combinaties spreken ons aan. Ook altijd weer nieuwe modellen wat maakt dat we blijven terugkomen
Beste, Wat leuk om te horen! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen