Goede service, is tegenwoordig heel wat

Poosje door de zaak gelopen zonder opdringerig verkopers, ze vragen alleen als je de ronde gelopen hebt, dat ze je misschien van dienst kunnen zijn . Perfect!!!!

Super mooie stevige kwaliteit

Mooie mango tv meubel én salon tafel gekocht wat mooi én super stevig De service ook super

Prima geholpen

Wij hebben daar snel een goede keus kunnen maken

Mooie meubelen, goede service helemaal top.

Snelle levering, lamp niet goed, volgende dag via post al een nieuwe. Deurtje tvmeubel scheef, komt zsm iemand om het te verhelpen, afspraak is al gemaakt.

Zeker aan te bevelen.

Mooie spullen en goede informatie, en goede bezorging

Precies zoals hij er op de foto uitziet.

Super fijne en snelle levering

Snelle levering. En goeie kwaliteit kapstok. Zijn er super blij mee

Ouderwetse echte topservice!

Online een ronde tafel en 6 stoelen besteld. Hierbij levering compleet aangevinkt waar men de meubels thuis laat monteren. Dezelfde avond kreeg ik al bericht dat de stoelen de dag erna al werden geleverd door Post.NL. Even schrikken want die monteren echt mijn stoelen niet. (Ik ben rolstoelgebonden) Een mail gestuurd naar Max Wonen waar ik zelfs in diezelfde late avond een telefoontje kreeg van Jean-Paul. Wat een topper. Stelde mij meteen gerust en bood de perfecte oplossing en ook nog in een ongelooflijk snelle levertijd. Voor Max Wonen ben je echt een VIP klant! Speciaal een groot compliment voor Jean-Paul. Je bent een topper!!

Arrogantie

Had een kast besteld, werd gebeld dat het weken later zou zijn, daarna nogmaals gemaild, dat het nog later zou zijn. Over de levering totaal geen medeleven. Arrogantie in de communicatie dat ik het kast maar lekker ergens anders maar moet kopen. Dit heb ik dus ook gedaan, helemaal top bij Arc living wat een geweldige mensen en bezorger waren dat!

Snel en goede service

Goede service en snelle levering.

Nette showroom, met een ruime keus. Prijs kwaliteit prima. Vriendelijke telefonische afhandeling. En prima levering.

Ik heb nog geen ervaring

Ik heb een bankstel bij jullie besteld en dat komt pas half oktober.

Snel geregeld en heel mooi

De meubels zijn mooi en makkelijk in elkaar te zetten en levering super hadden alles heel snel binnen

Prima service, snelle levering.

Het zou alleen fijn zijn als het karton dat om de meubels zit, weer meegenomen wordt. Het is erg veel karton namelijk. Verder zeer tevreden.

Super goede service

Ik heb een salontafel gekregen en toen bleek 1 laadje niet goed te sluiten. Na contact met de servicedienst te hebben gehad heb ik binnen 2 dagen een nieuwe salontafel gekregen. Super goede service!

Ellende!!

Bestelling gedaan van tafel verkeerde meubel geleverd. Vervolgens snel en netjes opgelost maar bij uitpakken tafel beschadigd..tafel omgeruild maar aantal bouten en moeren draaiden niet vast...om nieuwe gevraagd,sturen ze aantal nieuwe op die zwaar beschadigd waren helemaal vergrijsd ipv zwart! Erg teleurstellend!! Ben er nu wel klaar mee !! Verder leuke tafel daarvoor 1,5 ster maar bestel hier nooit meer iets!!! Weet waar je aan begint....

Netjes verpakt in stevige dozen

De tafels werden instevige dozen en bubbelplastic geleverd. Tafels zijn stevig gemaakt en zien er mooi uit. Echter is het jammer dat de grote tafel niet net als de kleine tafel kunstof doppen heeft, maar alleen dunne vilten stikkers. Ik moet dus een stel doppen er voor gaan maken. Dat is een min puntje

Goede communicatie over mijn bestelling

Goede communicatie over mijn bestelling

Super service

Prachtige lamp (snel) geleverd! 1 lampje werkte niet, dachten we. Gebeld, volgende dag een nieuwe bezorgd! Deed het ook niet, dachten we. Zou het aan de lamp liggen? Gebeld, er wordt zsm een nieuwe geleverd. Snel daarna kwamen we erachter dat de lampjes wel werkte maar dat de fitting “ wat lastig “ deed :)

Uitstekende service

Mooie lamp gekocht, de bijgekochte lichtbron werkte niet, na een mail verzonden te hebben snelle reactie en de volgende dag werd deze al bezorgd.

Zeer goede service, en correcte aflevering

Prettig en sociaal personeel, leuke collectie

netjes

wat een fijne en behulpzame bezorger die krijgt een 10

snelle reakties van jullie kant.helemaal goed

prima geholpen

Rijksweg 19