Goede ervaring met Max Wonen

Houden zich aan de afspraken en een vlotte levering Zeer vriendelijke persoon die het Meubel kwam brengen

Keurig geleverd. Mooie tafel. Heel tevreden

Een prachtige lamp besteld De volgende dag al netjes in huis Wat is de lamp mooi zeg En een fantastische service Mijn complimenten Mvg Fam van Leeuwen

Top bedrijf.

Super snelle service. Tegenwoordig rekent iedereen een godsvermogen om iets naar de wadden te bezorgen. Maar bij Max werden inze 6 eetkamer stoelen gratis bezorgd.

Goede service snelle levering

Zeer verrast door de goede kwaliteit. Geweldige stoel en een goede zit. Prachtig

Ruim assortiment en snelle levering

Leuke webshop met een ruim assortiment voor ieder wat wils. We hebben op zondag besteld en het pakket werd dinsdag geleverd. Super blij met deze snelle service

Excellent

Alles goed gegaan.

Prachtige meubels

Prachtige meubels alleen jammer dat er te kort aan schroeven bij zat. Dus nu helaas rvs kleur in de tv kast.

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Bestelling gedaan met op het oog een snelle levertijd. Helaas al snel daarna een berichtje dat de levertijd met bijna 2 maanden was verschoven door leveringsproblemen vanuit het buitenland ivm COVID regelgeving. Uiteindelijk 1 maand langer moeten wachten dan in eerste instantie de planning was. Alsnog snel geleverd met super vriendelijke bezorger. Prima geregeld allemaal.

Heb inmiddels een klacht gemeld m.b.t het product

Mijn aankoop voldeed niet geheel volgens verwachting, inmiddels is d'r al een klachtmelding verzonden met bijgaande foto's v.w.b het afwijkend product !

Meubels prima

De meubels zijn prima tot geweldig. Alleen zijn de wachttijden belachelijk lang en worden er slechte excuses bedacht voor de lange wachttijden. Aanbeveling is eigenlijk een misschien maar daar ja en nee de enige opties zijn heb ok toch voor ja gekozen

Snelle levering, mooie stoelen!

Op dinsdag de stoelen besteld woensdag al in huis! Goed verpakt en zien er super mooi uit. Wij zijn helemaal tevreden.

Mooie meubels snelle levering

Prima ervaring online geshopt en 2 dagen later al in huis goed verpakt

top kwaliteit

super snelle levering top kwaliteit.

geweldig cijfer dikke 10

snel bezorgd erg tevreden

Een tussenbericht ontvangen toen de levering iets langer duurde dan vooraf ingeschat. Snelle nalevering van een ontbrekend item. Prima service! En het bestelde product voldoet aan de verwachtingen en werd keurig verpakt geleverd.

Heel jammer dat het zelf in elkaar gezet moest worden. Een min punt.

Mooie spullen, goeie service

Bij aankomst bleek tafel gescheurd mailtje gestuurd na een week netjes omgeruild voor een nieuwe. Goeie service en prima spullen

Fijne webwinkel, goede service, goede levering en communicatie.

Super mooie meubels en super service!

1 kastdeur sloot niet goed en daar is een service monteur voor geweest. Super service dus!

Aardig aan de telefoon en goede service

Altijd correct en netjes te woord gestaan en snelle levering

Boven verwachting

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar. De door ons bestelde bank werd eerder geleverd dan verwacht. Zeer aardig en nette medewerkers.

Mooie spullen, snelle levering aan huis. Goede prijzen.

Super mooi aanrader!

Super perfect. Bezorging was hartstikke vriendelijk zeer tevreden klant! Deze collectie van Boaz is echt super mooi! Ik zat te twijfelen tussen deze versie of de Britt. Toch besloten om voor de Boaz te kiezen uitstekende gok!

Rijksweg 19

7971 CX Havelte