Snel bezorgd goede kwaliteit.

Goede en mooie meubels en snel geleverd, top ervaring

Heb bij MaxWonen een eettafel, salontafel en stoelen besteld die keurig op tijd zijn geleverd. Zij waren duidelijk in de communicatie en werd ook met me mee gedacht. Echt een aanrader. Nu weer een bestelling geplaatst en wacht met smart op mijn kussens en planken. Ook bij deze bestelling werd er goed gecommuniceerd over de levertijden zodat je weet waar je aan toe bent. TOP

Spullen netjes afgeleverd.

Snelle levering,goede service en vriendelijk aan de telefoon

Gewoon top.

Op 15 juni mijn bestelde tafel ontvangen. 2 dagen ervoor besteld. Van bestellen leveren en betalingsmogelijkheden gewoon top. De tafel is precies zo aangegeven als op advertentie. Heel tevreden over alles. Max wonen is gewoon top.

Gewoon goed

Mooie meubels, concurrerende prijzen, mooie duidelijke site, snelle levering. Betalen met alle methoden ook achteraf met klarna.

uitstekende service

Tv kast Britt gekocht. Kreeg er een verkeerde beschrijving bij. Snelle reactie via de mail. Daarna door mijn twijfel of er wel de juiste schroeven bij zaten er het in elkaar zetten van de kast werd ik gebeld en keurig te woord gestaan. Super service. De tv kast staat inmiddels. Top

De snelheid van leveren was super. Maar de levering zelf door extern bedrijf was zeer slecht.

Max wonen zelf kan ik niks slechts over zeggen maar ze hadden wegens drukte een ander koerierbedrijf ingehuurd en dit vond ik toch wel minder. De arme man was maar alleen en moest die loodzware doos waar onze eettafel in zat alleen schouwen. Ik ben zelf op het moment slecht ter been maar heb hem toch moeten helpen. Heel jammer dit.

Goede service, snel en kast kwam kant en klaar binnen. Super mooi, zoals op de plaatjes. Heel tevreden, kijk nog steeds elke dag naar de kasten hoe mooi ik ze vind!

Ik ben erg tevreden over mijn tafel

In eerste instantie was ik niet tevreden, maar na contact met de klantenservice is alles opgelost en heb ik een perfecte tafel gekregen. Harstikke tevreden. Topservice!

Fijne services en netjes afgeleverd

Besteld via Max wonen site in de Corona tijd. Afstand was te ver om er heen te rijden, dus op goed geluk, via site onze nieuwe eetkamer meubels besteld. Ook via mail nog contacten gehad over de maten van tafel en eetbank. Alles tegelijk laten leveren omdat eetbank langer duurder. Meubels netjes ontvangen en echt waanzinnig blij ermee. Echt mooie meubels en het past allemaal kei netjes in ons mooie eet gelegenheid. We zijn er heel blij mee en het zijn ook nog mooie meubels ook. En over de prijs, wij vonden het niet duur voor de hele set. Bedankt.

Hele mooie kwaliteit kast

Prachtige kast. Snel geleverd. Goed verpakt.

Geweldig.

Prima service en netjes gebeld.

Lastig

We hadden een briefje van kpn in de bus, bij het nazoeken kreeg ik de melding, dat ze zaterdag na 15.00 nog een keer zouden komen. Helaas niets, wel de hele middag thuisgebleven. Na jullie telefoontje, dat het pak bij de Co-op was afgegeven, zijn we daar heen gegaan en het klopte. Helaas ligt de Co-op in een winkelcentrum, en kunnen we daar niet met een auto komen. Karwei Cuijk heeft een veel toegankelijkere ligging. Ik heb, tengevolge van een hersenbloeding niet veel kracht meer onvoldoende om met zo’n zwaar pakket te zeulen. Het product is verder prima, maar de communicatie had beter gekund. De snelle opvolging op mijn reactie was wel perfect. Compliment. Met vriendelijke groeten, Ton van de Ven

prettig

zo hoort het

Vlotte levering en goede back Office.

Na een mailtje naar de back Office werd ik binnen de gestelde tijd geholpen. Na contact vlotte levering.

Mooi materiaal

Bezorging 2x uitgesteld!

Super vandaag besteld morgen in huis!

Kwaliteit mager en bezorging verkeerd

Op de bestelorder stond duidelijk dat het afleveradres anders moest zijn dan het factuuradres maar toch werd de salontafel verkeerd bezorgd. Ook viel de kwaliteit daarvan tegen.

Duidelijk communicatie en afspraken nagekomen

Fijn meubel

Het bestellen ging soepel, geen problemen mee. Toen ik aangaf dat we boven een winkelcentrum wonen en de helling goed te bereiken is, kreeg ik een korte mail dat ze het niet naar boven zullen brengen. Hierdoor was ik gespannen of dit wel goed zou gaan. De bezorger heeft het netjes naar onze woning gebracht en gaf aan hier geen problemen mee te hebben gehad. Erg fijn.

Super!!

Gezellig le winkel, ruime keus. Leuk geslaagd en super geholpen. We zijn erg tevreden en heel blij met onze nieuwe tafeltjes en tv kast.

Product is geheel naar wens

De door ons bestelde stoelen zijn precies zoals verwacht. Wat dat betreft een echte aanrader. Min puntje is de levering. Deze gaat per post NL. De stoelen gaan per 2 in een doos, pakketten zijn te groot waardoor post NL niet kan aangeven wanneer het geleverd wordt. Dit hangt dan weer af van wanneer er ruimte is met het vervoer... Hierdoor kunnen Wij ook niet inschatten of we thuis zijn, ben je dat niet gaan ze weer mee. Kortom wij hebben nu na ruim een week helaas nog maar 2 van de 6 stoelen.

Stoelen zitten heerlijk

Rijksweg 19