Goedemiddag Cihan, Bedankt voor de beoordeling. Veel plezier van je nieuwe artikelen. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Heb bij MaxWonen een eettafel, salontafel en stoelen besteld die keurig op tijd zijn geleverd. Zij waren duidelijk in de communicatie en werd ook met me mee gedacht. Echt een aanrader. Nu weer een bestelling geplaatst en wacht met smart op mijn kussens en planken. Ook bij deze bestelling werd er goed gecommuniceerd over de levertijden zodat je weet waar je aan toe bent. TOP
Goedemiddag Arie, Wij wensen je veel woonplezier met al jouw nieuwe meubels en hopen dat je kussens en planken net zo goed gaan bevallen! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Spullen netjes afgeleverd.
Beste Johanneke en Richard, Veel plezier met jullie nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Beste Gerrie, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Op 15 juni mijn bestelde tafel ontvangen. 2 dagen ervoor besteld. Van bestellen leveren en betalingsmogelijkheden gewoon top. De tafel is precies zo aangegeven als op advertentie. Heel tevreden over alles. Max wonen is gewoon top.
Goedemiddag Grada, Bedankt voor dit mooie compliment. We helpen je een volgende keer graag weer, voor nu heel veel plezier van je tafel! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Mooie meubels, concurrerende prijzen, mooie duidelijke site, snelle levering. Betalen met alle methoden ook achteraf met klarna.
Beste Piotr, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Wij wensen jou veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Tv kast Britt gekocht. Kreeg er een verkeerde beschrijving bij. Snelle reactie via de mail. Daarna door mijn twijfel of er wel de juiste schroeven bij zaten er het in elkaar zetten van de kast werd ik gebeld en keurig te woord gestaan. Super service. De tv kast staat inmiddels. Top
Goedemiddag Birgit, Wat fijn om te lezen dat de tv kast inmiddels staat! Wij wensen je heel veel plezier van tv meubel Britt en helpen je de volgende keer graag weer. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Max wonen zelf kan ik niks slechts over zeggen maar ze hadden wegens drukte een ander koerierbedrijf ingehuurd en dit vond ik toch wel minder. De arme man was maar alleen en moest die loodzware doos waar onze eettafel in zat alleen schouwen. Ik ben zelf op het moment slecht ter been maar heb hem toch moeten helpen. Heel jammer dit.
Beste Jos, Wat vervelend om te lezen dat de bezorging niet volledig naar wens is verlopen. Wij hebben n.a.v. uw klacht een melding gemaakt bij de externe leverancier. Wij wensen je wel heel veel plezier van je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Goede service, snel en kast kwam kant en klaar binnen. Super mooi, zoals op de plaatjes. Heel tevreden, kijk nog steeds elke dag naar de kasten hoe mooi ik ze vind!
Beste Marjolein, Fijn om te horen dat alles goed is bevallen! Wij wensen je veel plezier van de nieuwe kast. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
In eerste instantie was ik niet tevreden, maar na contact met de klantenservice is alles opgelost en heb ik een perfecte tafel gekregen. Harstikke tevreden. Topservice!
Goedemorgen Coby, Via mijn collega heb ik vernomen dat de tafel wordt omgeruild. Wij wensen je alvast veel plezier van je nieuwe tafel! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Originele beoordeling
De spinpoot valt niet in elkaar en 1 poot is beschadigd. Het is niet wat ik verwacht had
Besteld via Max wonen site in de Corona tijd. Afstand was te ver om er heen te rijden, dus op goed geluk, via site onze nieuwe eetkamer meubels besteld. Ook via mail nog contacten gehad over de maten van tafel en eetbank. Alles tegelijk laten leveren omdat eetbank langer duurder. Meubels netjes ontvangen en echt waanzinnig blij ermee. Echt mooie meubels en het past allemaal kei netjes in ons mooie eet gelegenheid. We zijn er heel blij mee en het zijn ook nog mooie meubels ook. En over de prijs, wij vonden het niet duur voor de hele set. Bedankt.
Beste Tanja, Bedankt voor het mooie compliment. Fijn om te horen dat alles goed is bevallen! Wij wensen je veel plezier van de nieuwe meubels. Met vriendelijke groeten, Lisa van Max Wonen
Prachtige kast. Snel geleverd. Goed verpakt.
Beste Petra, Goed om te horen dat onze service goed is bevallen. Wij wensen je veel plezier van de nieuwe kast! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Prima service en netjes gebeld.
Beste Carita, Goed om te horen dat onze service is bevallen. Veel plezier van de nieuwe meubels gewenst. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
We hadden een briefje van kpn in de bus, bij het nazoeken kreeg ik de melding, dat ze zaterdag na 15.00 nog een keer zouden komen. Helaas niets, wel de hele middag thuisgebleven. Na jullie telefoontje, dat het pak bij de Co-op was afgegeven, zijn we daar heen gegaan en het klopte. Helaas ligt de Co-op in een winkelcentrum, en kunnen we daar niet met een auto komen. Karwei Cuijk heeft een veel toegankelijkere ligging. Ik heb, tengevolge van een hersenbloeding niet veel kracht meer onvoldoende om met zo’n zwaar pakket te zeulen. Het product is verder prima, maar de communicatie had beter gekund. De snelle opvolging op mijn reactie was wel perfect. Compliment. Met vriendelijke groeten, Ton van de Ven
Goedemorgen, Vervelend om te lezen dat de levering niet geheel naar wens is verlopen. Desalniettemin wensen we je wel heel veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Originele beoordeling
Levering zou zijn na week 22, dat is nu, dus afwachten maar.
zo hoort het
Beste Aly, Veel plezier van je nieuwe meubels! We helpen je een volgende keer graag weer. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Na een mailtje naar de back Office werd ik binnen de gestelde tijd geholpen. Na contact vlotte levering.
Beste Richard, Fijn om te lezen dat je blij bent met de service! Veel plezier van je nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Bezorging 2x uitgesteld!
Beste Riky, Heel veel plezier met je nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Super vandaag besteld morgen in huis!
Beste Monique, Wij wensen je veel woonplezier met je nieuwe items! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Op de bestelorder stond duidelijk dat het afleveradres anders moest zijn dan het factuuradres maar toch werd de salontafel verkeerd bezorgd. Ook viel de kwaliteit daarvan tegen.
Beste Ingrid, Op 27 mei hebben wij u een mailtje gestuurd met daarin de vraag of wij foto's konden ontvangen van de salontafel om hem te beoordelen. Tot op heden hebben wij hier nog geen reactie op gehad en zouden u graag verder willen helpen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Duidelijk communicatie en afspraken nagekomen
Beste Hedy, Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Het bestellen ging soepel, geen problemen mee. Toen ik aangaf dat we boven een winkelcentrum wonen en de helling goed te bereiken is, kreeg ik een korte mail dat ze het niet naar boven zullen brengen. Hierdoor was ik gespannen of dit wel goed zou gaan. De bezorger heeft het netjes naar onze woning gebracht en gaf aan hier geen problemen mee te hebben gehad. Erg fijn.
Beste Kirsten, Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service! Wij wensen je veel plezier van je nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Gezellig le winkel, ruime keus. Leuk geslaagd en super geholpen. We zijn erg tevreden en heel blij met onze nieuwe tafeltjes en tv kast.
Beste Erica, Veel plezier van je nieuwe tafeltjes en tv kast! We helpen je een volgende keer graag weer. Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
De door ons bestelde stoelen zijn precies zoals verwacht. Wat dat betreft een echte aanrader. Min puntje is de levering. Deze gaat per post NL. De stoelen gaan per 2 in een doos, pakketten zijn te groot waardoor post NL niet kan aangeven wanneer het geleverd wordt. Dit hangt dan weer af van wanneer er ruimte is met het vervoer... Hierdoor kunnen Wij ook niet inschatten of we thuis zijn, ben je dat niet gaan ze weer mee. Kortom wij hebben nu na ruim een week helaas nog maar 2 van de 6 stoelen.
Beste Marco, We hopen dat je inmiddels al je stoelen binnen hebt, mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe stoelen! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen
Stoelen zitten heerlijk
Beste Ina, Veel plezier van je nieuwe stoelen! Met vriendelijke groet, Lisa van Max Wonen