Super snelle en goede bezorging

Wij hadden tafel besteld en deze is keurig verpakt ontvangen. Precies zoals wij het verwacht hadden.

Britt TV meubel/ Liverpool kapstok:

Excellent products. Reasonable prices. Excellent delivery. Prompt customer service feedback.

Kan geen beoordeling geven

Graag nieuwe beoordeling zodra tafelis geleverd..

Fantastisch geholpen. Eerlijk advies en deskundig.

Zeer deskundig en bovenal eerlijke adviezen. Minneke had direct door wat wij mooi vinden en kon daardoor ook gericht suggesties doen. Een prachtige tafel uitgezocht en snel geleverd. Nu nog een keer terug om de stoelen uit te zoeken.

Geweldig goede zaak

Geweldig goed geholpen heel tevreden

Prettig en in warme sfeer

Mooie winkel, wel in een verbouwing(was mij bekend) en prettig personeel. Kunnen kopen wat ik zocht, en in overleg haal ik deze producten zelf op i.v.m te weinig ruimte op huidige woonplek.

Snelle levering ....product helemaal naar wens

Goede ervaring

Mooie tafel ben er erg blij mee en niet zo duur

Super gaaf en snel geleverd

Ik ben heel blij met mijn product t was er heel snel voor een mooie prijs

Best

De stoelen werden niet geleverd, dus heb ik gebeld Ze bleken op voorraad en werden binnen 2 uur gebracht Dus : top

Kan beter met leveren

Op het site staat: vandaag bestellen morgen aan huis...hellas is duurde 4 dagen voor dat er binnen was...mijn vriendin had precies zo. Voor de rest, goed product

Alles prima naar wens verlopen.

Bestelling is keurig verlopen, iets vertraging door overmacht. (Suezkanaal probleem)

Fantastische meubels

Super geïnformeerd en uiteindelijk hele mooi nieuwe meubels.

Zeer correct behandeld

Prachtige tafel, binnen een week in huis!!

Vriendelijk, accuraat en optijd

Gewoon een pracht site tabel

Ik heb wel even moeten wachten op mijn site tabel omdat hij even iet leverbaar was naar maandag heb ik hem binnen gekregen nou werkelijk een prachtige site tabel en ben er ook heel erg blij mee ik heb van fam en vrienden heel veel goede commentaar gekregen Het is in één woord een sieraad in mijn gang

Heb er salon tafels besteld netjes geleverd Toen eethoek tafel ook net geleverd Eethoek bankje plus 2 stoelen en daar hebben langer op moeten wachten maar werd goed op de hoogte gehouden dus alles was zeer positief En net prijs voor goed product

Snelle vriendelijke service

Bij overigs snelle levering(2 weken) van onze tv kast bleek er een kier in het deurtje. Na een mail kwam er al meteen reactie terug om om te ruilen (1 week). Super blij met snelle oplossing en vriendelijke bezorger.

Snelle vriendelijke service, mooie producten

Wederom goed geholpen!!

Goed.

Vlotte levering en leuke salontafels.

Klantgericht, mooie meubels

Positieve ervaring. Deskundig advies, maar geen opdringende verkooppraatjes. Mooie meubels.

Rijksweg 19

7971 CX Havelte