ik heb bij Max wonen een tafel + stoelen gekocht super mooi en een zeer goede levering kom graag nog eens terug .
Beste Jaap, Fijn om te horen! Wij hopen je ook snel nog een keer te kunnen helpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe tafel en eetkamerstoelen! Groet, Lisa van Max Wonen
De levering werd een aantal weken later, maar werd netjes optijd gemeld. De levering was correct en vriendelijk. Prima tv meubel!
Beste Adèle, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Wij wensen je veel plezier van het nieuwe tv meubel! Groet, Lisa van Max Wonen
Prima ervaring met Max, communiceren goed en doen wat ze beloven. ook bij de levering bracht de chauffeur de spullen op de plek waar het moest staan.
Beste Harry, Wij vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je snel weer te kunnen helpen. Veel plezier van het nieuwe meubel! Groet, Lisa van Max Wonen
Mooie, degelijke meubels. Snelle en vriendelijke levering.
Beste Wini, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en meubels! Wij wensen je veel plezier van het nieuwe meubel en hopen je snel weer te kunnen helpen. Groet, Lisa van Max Wonen
Alles is ook snel geleverd dik tevreden
Beste Stefan, Goed om te horen dat je blij bent met de service! Wij wensen je veel plezier van het nieuwe meubel! Groet, Lisa van Max Wonen
Je word heel goed op de hoogte gehouden over de levering en als je een mail stuurt heb je meteen een antwoord.
Beste Diana, Wij vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier van het nieuwe meubel en hopen je snel weer te kunnen helpen! Groet, Lisa van Max Wonen
Beste José, Bedankt voor het mooie compliment! We hopen je snel weer te kunnen helpen. Veel plezier van het nieuwe meubel! Groet, Lisa van Max Wonen
Goede afspraken over levering en ze reageren ook heel snel op mailtjes
Beste Joke, Fijn om te horen dat je blij bent met onze service. We hopen je snel weer te kunnen helpen! Wij wensen je veel plezier van je nieuwe meubel! Groet, Lisa van Max Wonen
Goede en snelle service, meubels van top kwaliteit
Beste Niek, Bedankt voor het mooie compliment! We wensen je veel plezier van het nieuwe meubel. Groet, Lisa van Max Wonen
De lamp die was besteld zat een productiefout in, zaterdag eind van de middag een bericht gestuurd en kregen dezelfde middag nog een antwoord. Zelfs op zondag reactie gekregen van de klantenservice!
Beste Meie, We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je snel weer te kunnen helpen. Veel plezier van de nieuwe lamp! Groet, Lisa van Max Wonen
Zeer klantvriendelijk
Beste Ria, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier van je nieuwe meubel! Groet, Lisa van Max Wonen
Ik heb pas een wandrek besyeld die was er snel. Dus heb nu ook een salontafel besteld en een tv meubel. Kijken of dat ook snel komt en heel.is Na een besteling kan ik er nog niks over zeggen. Maar tot nu toe Top.
Beste Frank, Fijn om te horen dat alles goed bevalt! Wij wensen je veel plezier van de nieuwe meubels. Groet, Lisa van Max Wonen
Snelle service en vriendelijk personeel
Beste José, Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Wij hopen je snel weer te kunnen helpen. Groet, Lisa van Max Wonen
Een tafel in de sale gekocht, bij binnenkomst helaas een aantal mankementen maar goed de tafel was half geld. Desalniettemin waren er vrij veel gebreken aan welke best vooraf bekend hadden mogen zijn bij de verkoop. Eerlijk, dan had ik hem niet gekocht . Na wat email emailverkeer toch nog wat compensatie gekregen vandaar ook de voldoende. Ik hoop bij de volgende bestelling een perfecte review te kunnen schrijven want 1 ding is zeker...ze hebben mooie spullen.
Hoi Stephan, Wij wensen je wel veel plezier van jouw nieuwe aankoop en hopen je een volgende keer uiteraard weer te kunnen helpen! Groet, Lisa van Max Wonen
Prima geholpen (ging van bestelde kast naar kast met kleine mankementen) dat scheelde aanzienlijk in prijs (ik heb een handige man) Was totaal geen probleem om dit te veranderen! Goede service en gratis bezorgd. Blij mee en Max Wonen is een aanrader!
Winkelen op afspraak en de bijbehorende covid-regels vind ik waardeloos, maar daar kunnen jullie ook niks aan doen. Ik was nog nooit bij jullie geweest, en het viel me dan ook niet tegen. Grote winkel met onwijs veel mooie meubelen. Het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Nu hopen dat de levering ook zo netjes verloopt, dan ben ik helemaal blij !
Goedemorgen René, Fijn om te horen dat het winkelen bij ons in de showroom zo goed is bevallen! Wij hopen je snel weer een keer te zien. Wij wensen je veel plezier van je nieuwe meubel! Groet, Lisa van Max Wonen
Mijn sidedetable "Britt" zou afgelopen maandag al bezorgd worden maar een week later heb ik steeds niets ontvangen , bedankt PostNL !! Dus kan ik nog geen Max Wonen beoordelen , het is snel genoeg verzonden alleen laat de levering op zich wachten.
Beste Harry, Heel vervelend om te lezen dat jouw nieuwe sidetable nog niet binnen is! We zitten er bovenop en hopen dat jouw nieuwe meubel zo snel mogelijk binnen is. Groet, Lisa van Max Wonen
Al meedere meubels besteld en ik ben zeer tevreden Goede communicatie, snelle levering en perfect verpakt.
Mooie kast gekocht. Prima service. Vriendelijk personeel.
Prima winkel met mooie kwaliteitsmeubelen en accessoires. Vlotte levering. Zeer tevreden.
Goedemorgen Margreet, Bedankt voor deze review. Veel plezier van jouw nieuwe meubelen/accessoires! Groet, Lisa van Max Wonen
Het artikel york was kapot en ik moet dan ook nog de verzendkosten betalen. Dit moet niet kunnen.
Beste meneer/mevrouw Kerkrade, Meermaals hebben wij met u geprobeerd contact op te nemen. Helaas krijgen wij geen gehoor, maar hebben wij het volledige bedrag aan u gecrediteerd inclusief verzendkosten. Wij hopen hiermee dat uw ervaring met Max Wonen ten positieve is gewijzigd. Groet, Lisa van Max Wonen
goed contact via mail. konden me goed helpen met de vragen die ik had.
Beste Anita, Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We helpen je een volgende keer graag weer! Groet, Lisa van Max Wonen
Spiegel gekocht voor in de huiskamer.
Goedemiddag, Veel plezier van jouw nieuwe spiegel! Groet, Lisa van Max Wonen
Originele beoordeling
Ik heb nog niets van jullie mogen ontvangen dus helaas kan ik mijn mening ( nog) niet delen.
Tv meubel geleverd, waarvan de lade stuk bleek. Ze kwamen een nieuwe brengen en deZe zat al in elkaar Ook deze bleek niet in orde Nogmaals hebben ze hem omgeruild! Top service
Beste Leonie, Fijn om te horen dat je blij bent met onze service! We wensen je heel veel plezier van het nieuwe tv meubel! Groet, Lisa van Max Wonen
Ziet er mooi uit!
Beste Miranda, Fijn om te horen dat je tevreden bent met het meubel! We wensen je er veel plezier van en hopen je snel weer te kunnen helpen. Groet, Lisa van Max Wonen