Duidelijk

Lamp besteld. Duurde uiteindelijk bijna 4 maanden. De communicatie met Max wonen is netjes en duidelijk. Inmiddels de lamp ontvangen en ik moet zeggen, het was het wachten meer dan waard.

Top kwaliteit, snellere levering

Mooie tafel, goede kwaliteit. Veel sneller geleverd dan verwacht!

Super service

Ik plaatste mijn bestelling en dag later al bericht dat hij verpakt en verzonden was. Pakket was heel goed ingepakt zodat beschadigingen met de post voorkomen zouden worden. De tafelset (new york) is in het echt net zo mooi als op het plaatje van de site en op Facebook. Ik ben er héél erg blij mee en zal zeker vaker bij Max wonen bestellen.

Snelle levering, goed assortiment. Heel tevreden!

Correct en snel

Prima service!

zeer goed

zeer goed

Levering afspraak goed nagekomen

Nette en goede eettafel, voor deze prijs. Voor gezin wel wat licht van gewicht. Net ontvangen, kan nu nog geen goed oordeel overgeven. Tijd zal het leren, ietwat twijfelachtig !

Mooie meubels en nette bezorging!

Goed geslaagd

Vriendelijk geholpen, fijne service, mooie winkel en daardoor blij met onze aankopen.

super

top

Tevreden

Tevreden over de producten.

uitstekend

Fijn contact , makkelijk bereikbaar.

Heel twvreden. Snelle levering en een mooi product. Wel gedeeltelijk zelf in elkaar zetten maar dat was zo klaar.

Tafel snel geleverd

Maar helaas is de tafelpoot met druk en de poten zijn niet gelijk maar ze hebben beloofd hem om te komen ruilen Dus maar afwachten

Gewoon goed en duidelijk

Zeer tevreden, bestellen, betalen als levering is duidelijk en overzichtelijk.

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Topservice

Ik zag de New York salontafeltjes en vond ze echt prachtig. Ik bestelde ze en een dag later waren ze binnen, zelfs in coronatijd!! In werkelijkheid zijn ze net zo mooi als op internet en staan ze mooi bij mijn interieur. Een minpuntje, de grootste tafel van de drie staat helaas wat wankel op zijn voetstuk.

Besteld wandkleed volgende dag al geleverd. Zeer mooi van kleur.

Service van A tot Z!

Vlak na het bestellen kreeg ik al een telefoontje m.b.t. de levering. Deze zou later kunnen zijn dan verwacht i.v.m. winterse omstandigheden. Dat dit direct na de bestelling aan werd gegeven, maakte dat er meteen vertrouwen was in MaxWonen. Achteraf is de tafel keurig binnen de aangegeven 10 dagen geleverd, zonder schade. De bezorger was ook bereid (geheel Covid-proof) de tafel mee naar boven te nemen en 'm direct bij ons voor de deur af te leveren. De tafel ziet er goed uit en we hebben er veel plezier van!

Goeie service

Salontafeltjes besteld maar kreeg de verkeerde binnen. Gebeld en de volgende dag al de goede binnen gekregen.prima service

Perfecte service

Ondanks problemen met de achteraf betalen -optie hebben ze mijn bestelling toch opgepakt & zeer snel uitgeleverd - top service!

Super snelle levering!

Ik heb een salontafel besteld, ochtend had ik de bestelling geplaatst en die avond is het nog verzonden! Salontafel is zelfde als op de foto en heeft goede kwaliteit (voor een mooi prijsje)

Erg mooi

Tafeltjes besteld, en wat zijn ze mooi. Precies wat ik er van verwachtte

Gewoon goed!

Op de website werden we op de hoogte gesteld van een vertraagde levertijd. Zo konden we al bepalen of we de gestelde termijn wilden wachten en konden anders verder gaan kijken als we dat niet hadden gewild. Eenmaal besteld, werden we goed op de hoogte gehouden. En de uiteindelijke leverdatum/tijd werd vooraf afgestemd. Fijne communicatie! We zijn erg blij met onze tafel!

Superservice

Twee spiegels besteld, eentje was stuk en de klantenservice reageerde erg snel en vriendelijk en stuurde een nieuwe. Helaas ook weer stuk en toen vanuit de winkel met eigen transport een derde ontvangen. In 1 week tijd! Goede service, bedankt, een aanrader om iets te bestellen.

Rijksweg 19

7971 CX Havelte