Lamp besteld. Duurde uiteindelijk bijna 4 maanden. De communicatie met Max wonen is netjes en duidelijk. Inmiddels de lamp ontvangen en ik moet zeggen, het was het wachten meer dan waard.
Goedemorgen Nel, Fijn om te horen dat je blij bent met de lamp en onze service. Wij hopen je snel weer te kunnen helpen. Veel plezier van je lamp! Groet, Lisa van Max Wonen
Mooie tafel, goede kwaliteit. Veel sneller geleverd dan verwacht!
Beste Wilco, Fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe tafel! Veel plezier er van! Groet, Lisa van Max Wonen
Ik plaatste mijn bestelling en dag later al bericht dat hij verpakt en verzonden was. Pakket was heel goed ingepakt zodat beschadigingen met de post voorkomen zouden worden. De tafelset (new york) is in het echt net zo mooi als op het plaatje van de site en op Facebook. Ik ben er héél erg blij mee en zal zeker vaker bij Max wonen bestellen.
Beste Antoinette, Fijn om te horen dat je blij bent met jouw nieuwe salontafel set! Wij wensen jullie er heel veel plezier mee en helpen je een volgende keer graag weer. Fijne dag! Groet, Lisa van Max Wonen
Snelle levering, goed assortiment. Heel tevreden!
Goedemorgen Christel, Bedankt voor het mooie compliment. Blij dat je zo tevreden bent over onze service en jouw bestelling, veel plezier ervan! Groet, Lisa van Max Wonen
Prima service!
Goedemorgen, We zijn blij om te lezen dat de service goed is bevallen! We helpen u de volgende keer graag weer. Groet, Lisa van Max Wonen
zeer goed
Beste William, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We helpen u een volgende keer uiteraard graag weer! Groet, Lisa van Max Wonen
Nette en goede eettafel, voor deze prijs. Voor gezin wel wat licht van gewicht. Net ontvangen, kan nu nog geen goed oordeel overgeven. Tijd zal het leren, ietwat twijfelachtig !
Beste Ronald, Wij wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe eettafel en hopen dat hij gaat bevallen! Groet, Lisa van Max Wonen
Mooie meubels en nette bezorging!
Goedemorgen, Wat fijn om te lezen dat u blij bent met uw nieuwe meubels en tevreden bent over de bezorging! Groet, Lisa
Vriendelijk geholpen, fijne service, mooie winkel en daardoor blij met onze aankopen.
Beste Roald & Wietske, Fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen en dat jullie blij zijn met jullie aankopen! Wij hopen jullie snel weer te kunnen helpen. Bedankt voor het delen van dit mooie compliment. Groet, Lisa
top
Beste Anja, Bedankt voor het compliment! - Lisa
Tevreden over de producten.
Goedemorgen, We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over jouw bestelde producten! Groet, Lisa
Fijn contact , makkelijk bereikbaar.
Hoi Ilona, Goed om te horen dat het contact goed is bevallen! We helpen je een volgende keer uiteraard graag weer. - Lisa
Heel twvreden. Snelle levering en een mooi product. Wel gedeeltelijk zelf in elkaar zetten maar dat was zo klaar.
Goedemorgen Sandra, Bedankt voor jouw review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Wij wensen jouw veel plezier met jouw nieuwe meubel. Groet, Lisa
Maar helaas is de tafelpoot met druk en de poten zijn niet gelijk maar ze hebben beloofd hem om te komen ruilen Dus maar afwachten
Zeer tevreden, bestellen, betalen als levering is duidelijk en overzichtelijk.
Hoi Saskia, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier van jouw nieuwe meubel. Groet, Lisa
Gemakkelijk te bestellen en snelle levering
Goedemorgen Hennie! Veel plezier van je bestelling! Groet, Lisa!
Ik zag de New York salontafeltjes en vond ze echt prachtig. Ik bestelde ze en een dag later waren ze binnen, zelfs in coronatijd!! In werkelijkheid zijn ze net zo mooi als op internet en staan ze mooi bij mijn interieur. Een minpuntje, de grootste tafel van de drie staat helaas wat wankel op zijn voetstuk.
Besteld wandkleed volgende dag al geleverd. Zeer mooi van kleur.
Beste Nathalie, Fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe wandkleed! Veel plezier ervan! Groet Lisa!
Vlak na het bestellen kreeg ik al een telefoontje m.b.t. de levering. Deze zou later kunnen zijn dan verwacht i.v.m. winterse omstandigheden. Dat dit direct na de bestelling aan werd gegeven, maakte dat er meteen vertrouwen was in MaxWonen. Achteraf is de tafel keurig binnen de aangegeven 10 dagen geleverd, zonder schade. De bezorger was ook bereid (geheel Covid-proof) de tafel mee naar boven te nemen en 'm direct bij ons voor de deur af te leveren. De tafel ziet er goed uit en we hebben er veel plezier van!
Beste Stan, Bedankt voor het mooie compliment! Fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen. Wij hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. - Lisa
Salontafeltjes besteld maar kreeg de verkeerde binnen. Gebeld en de volgende dag al de goede binnen gekregen.prima service
Goedemorgen Debby! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je compliment. - Lisa
Ondanks problemen met de achteraf betalen -optie hebben ze mijn bestelling toch opgepakt & zeer snel uitgeleverd - top service!
Goedemorgen Alain, Wat goed om te horen dat je tevreden bent met onze service! - Lisa
Ik heb een salontafel besteld, ochtend had ik de bestelling geplaatst en die avond is het nog verzonden! Salontafel is zelfde als op de foto en heeft goede kwaliteit (voor een mooi prijsje)
Goedemorgen Sultan, Wat fijn dat alles zo goed is bevallen! Geniet van je salontafel en wij hopen je snel weer te kunnen helpen! - Lisa
Tafeltjes besteld, en wat zijn ze mooi. Precies wat ik er van verwachtte
Goedemorgen Carola! Goed om te horen dat alles goed is bevallen! Veel plezier van je tafels. - Lisa
Op de website werden we op de hoogte gesteld van een vertraagde levertijd. Zo konden we al bepalen of we de gestelde termijn wilden wachten en konden anders verder gaan kijken als we dat niet hadden gewild. Eenmaal besteld, werden we goed op de hoogte gehouden. En de uiteindelijke leverdatum/tijd werd vooraf afgestemd. Fijne communicatie! We zijn erg blij met onze tafel!
Goedemorgen Mirella, Bedankt voor je mooie compliment! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Wij hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. - Lisa
Twee spiegels besteld, eentje was stuk en de klantenservice reageerde erg snel en vriendelijk en stuurde een nieuwe. Helaas ook weer stuk en toen vanuit de winkel met eigen transport een derde ontvangen. In 1 week tijd! Goede service, bedankt, een aanrader om iets te bestellen.
Goedemorgen Patricia, Wat fijn om te horen dat alles goed is opgelost! Veel plezier van je spiegels! - Emma