Onze bestelling was zeer goed verpakt.We waren blij dat hij compleet geleverd werd. We hoefde niks z

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Goede degelijke meubels. Snel geleverd. Ontzettend goed verpakt. En betaalbaar! Voor ons voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet Conny

Mooie meubels en een goede erg tevreden

Snelle levering netjes bezorgd

Super bedrijf

Kast 2 weken eerder bezorgd dan was voorspeld. Kast boven gebracht terwijl er werd gezegt afleveren op begaande grond. Mooie stevige Kast, mooie kwaliteit hout.

Mooie producten voor een goede prijs

Mooie producten voor een goede prijs. De levering was ook perfect, alles is als vooraf afgesproken netjes droog in de schuur geplaatst gezien ik niet thuis was.

Heel tevreden

Mooie kast ,hele snelle levering iets duurder als andere websites maar daar wacht je 16 weken op je meubels ik ben heel blij met max wonen,en een hele fijne bezorger.

Snelle service!!

Heel erg blij met mijn sidetable, goeie prijs rm snelle levering. Zeker aan te bevelen!!!

TOP!!!

Ruime keuze, vandaag besteld morgen in huis. Prachtige stoelen ontvangen van hoge kwaliteit. Heel erg blij mee.

Geweldige ervaring en Quick service

Prachtige TV meubel. Snelle service en vriendelijke bezorger. Kan ik iedereen aanbevelen!. Inspiratie om meer te kopen bij Max Wonen.........

Goede, duidelijke communicatie & nette levering!

Mijn set mangomeubels werd netjes bezorgd, goed verpakt en ze zien er fantastisch uit! Via de mail en telefoon werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de bezorgtijd. Kortom: aanrader!

snelle goede service

goede site makkelijk bestellen en snel thuis.

vloerkleed

Heb een vloerkleed gekocht en het is super mooi. Snelle levering en alles was perfect.

Besteld en keurig op tijd bezorgd en een goede prijs!!

Besteld en keurig op tijd geleverd en een goede prijs!!

Mooi product, goede en snelle communicatie

Direct bevestigingsmail, mail over bezorging, netjes ingepakt en zonder beschadiging geleverd

Een kastje besteld voor de wijn en drank. Ik ben er blij mee het werd keurig op tijd bezorgd.

prachtige tafel

We kenden Max Wonen niet, maar gevonden via google, na enige twijfel salontafel Britt besteld, deze werd na een paar dagen geleverd. Was hartstikke goed verpakt, alleen de poten moesten er nog worden aangeschroefd, er zaten meer dan genoeg schroeven bij, ook weer netjes verpakt in een apart zakje met een duidelijke instructie erbij. De tafel ziet er in het echt super uit en is echt solide voor een goede prijs, kortom we zijn hartstikke blij en tevreden

Mooie tafel, vriendelijke klantenservice

Tafel Britt besteld. Ik had maar 1 dag dat ik thuis was en het geleverd kon worden. Dat heeft de klantenservice prima geregeld. Tafel zelf is erg mooi. Kon 'm in mijn eentje in elkaar zetten. Erg tevreden.

Goede service en snelle levering

Goede en snelle service

Snelle reactie, goede en snelle service. Goed verpakt en blij met de tafel. Zeker 'n aanrader

Toppie geregeld

Op zaterdagavond het eea besteld en zondags al een mailtje dat ze 's maandags in de buurt waren en of het geleverd kon worden. Op maandag werden we gebeld dat ze onderweg waren . Alles dus op tijd en netjes afgeleverd. Toppie

Dikke prima

Directe communicatie, snel en goed geleverd.

Snelle levering en prachtige salontafel

Ontzettend mooie salontafel van mangohout ontvangen. Snel geleverd!

Op tijd geleverd, en makkelijk in elkaar kunnen gezet. Ben er super blij mee.

Daar ik aan een rolstoel gebonden ben, was dit even een gok om een salontafel via internet te bestellen. Maar het is een goede gok geweest. Ik ben erg tevreden wat betreft de tafel en de correcte bezorging. Hartelijke groet, Coby van den Oever.

Heb nog niks ontvangen.

Dat lig niet aan jullie maar aan post nl, ik had 14 juli besteld en het zou zaterdag 15juli bezorgd worden, heb nu een mail dat het iets later wordt ivm drukte maar heb nog steeds niks op 19 juli.

Rijksweg 19

7971 CX Havelte