Super snel

Super snel

great

i ordered from Toronto and it came nicely packaged and was very quick!

Snel en persoonlijk

Het handgeschreven briefje en het strikje om de doos maakte de bestelling wel heel erg leuk!! Snelle levering verder en producten zien er netjes uit. Helemaal goed!

snelle en goede service

Pakjes zijn verzorgd ingepakt, met persoonlijke attentie.

Very fast shipping and great prices

Very fast shipping and great prices

Groot assortiment, snelle levering

Groot assortiment, snelle levering

Leuke shop!

snel in huis, persoonlijk briefje, goed verpakt ga zeker weer bestellen. verbeterpunt, afterpay toevoegen ;)

Mooie shop met goede service!

Mooi assortiment, storten terugbetaling duurt veel te lang

Mooi assortiment, snelle levering en ontvangstbevestiging. Terugbetaling duurt een aantal weken, maximaal drie. Is nu 2,5 week geleden dat ik mijn retourbevestiging ontving en mijn geld is nog niet teruggeboekt. Daarom denk ik goed na voordat ik hier nogmaals bestel. Jammer, want assortiment en overige service is prima.

Super blij; snel geleverd en leuk verpakt!

Met zorg verzonden en snel binnen! Ik had ook een goede aanbieding. Ik ben er heel blij mee, bedankt!

Snel en prachtig

Mooie merken, goede kwaliteit en snelle verzending. Het persoonlijke briefje erbij maakt de bestelling helemaal af!

Fijn

Snelle service en netjes ingepakt.

Echt een cadeautje!

Ik kwam op de site door een zoekactie op internet. Ik zocht een tas die overal was uitverkocht. Snel besteld en snel in huis. En dan ook nog eens mooi verpakt. Dat gaf het gevoel dat ik mijzelf echt een cadeautje had gegeven! :)

fijne, complete shop

Fijne shop met een mooie en uitgebreide collectie. Artikelen netjes verpakt met een persoonlijk kaartje en snel verstuurd. Mis alleen wat meer filtermogelijkheden op de site.

Mooie merken en vriendelijke communicatie

Leuke producten, vlotte service, persoonlijk contact.

Alles OK!

Vlotte verzending (wel hoge verzendingskosten naar BE), product mooi verpakt en net zoals op de site. Zeker een aanrader!

Mooie kleding, leuke persoonlijke kaart, website kan beter

Het aanbod is enorm leuk en gevarieerd! Bij het pakketje zat een attent handgeschreven kaart. De sorteer en filter mogelijkheden zijn zeer beperkt op de site, dat vind ik jammer. Ook moet je bij sale artikelen standaard verzendkosten betalen, dat vind ik bij dergelijk 'dure' merken niet gepast.

Mooie aparte kleding van goede kwaliteit

Super shop

Zocht Levi spijkerbroeken voor mijn dochter en hele mooie gevonden en een Super aanbieding

Snel en persoonlijk

De schoenen die ik heb besteld zijn snel en perfect geleverd.

Mijn ervaring met Orange Mayonnaise is goed en zal zeker nog vaker een bestelling doen via deze site.

Leuk persoonlijk kaartje, snelle levering, gave collectie

Leuk persoonlijk kaartje, snelle levering, gave collectie

Mooie kleding, leuk persoonlijk kaartje

Mooie kleding, leuk persoonlijk kaartje snelle levering

Prima voor elkaar

Lief kaartje trouwens.. dat is net ff wat persoonlijker

Snelle en keurige levering

Prima, mooi verpakt met leuk persoonlijk kaartje erbij.

80 Weg en Bos

Bergschenhoek 2662GZ