Heel fijn, dit bedrijf! Ik word vaste klant!

Mijn bestelling gedaan, heeft echter dikke vertraging gehad wegens fout van bezorger. Zelf ben ik overal achteraan gegaan, maar Dirk van dit bedrijf heeft ook van alles uitgezocht. En zelfs persoonlijk gebeld om een en ander uit te leggen en nu heb ik alles goed ontvangen. Pluim voor Dirk en ik kom terug voor bestellingen. Muchas gracias!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Al jaaaaaaaren mijn favoriet!

5 sterren waard

Mooie producten, goed verpakt, snelle levering en een kaartje erbij met een persoonlijke touch..

Top uitstekend

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Prima

Alles prima

Uitstekende service en snelle levering

Uitstekende service en snelle levering

snel en goed en netjes geregeld

makkelijk en goed te doen

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten prima

Snelle levering!

Fijn dat het in NL bestemd kan worden.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijk! Zelfs hier in NL smaakt het!

Snel geleverd en goed verpakt

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijk en vertrouwd

Schitterend product

Aangename textuur en geur, goed uit te smeren

Goede service en snelle levering

Makkelijk te bestellen, goed aanbod aan producten en een snelle levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Perfect

Snel en lekker

De producten zijn snel geleverd. Netjes verpakt. Extra plakbandje op de kruidenpotjes. Het enige minpuntje is dat DHL de levering bezorgt, of eigenlijk niet bezorgt.

super

produkten heel goed voordelige prijzen levertijd super vlug

Topservice

Service verzending super!!

Geleverd volgens voorwaarden

Een nieuwe online winkel voor me. Prima ervaring. Informatie vooraf af en na uitlevering is ruim voldoende.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Naar verwachting

Gewoonweg super!

Vlotte en snelle levering.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Top

Heerlijk!

Je bestelling wordt snel geleverd, goed verpakt, zodat je snel kunt gaan genieten van al het Spaanse lekkers!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijke vijgen jam!

Goede kwaliteit Zeer snelle levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Douchen & lekkere kruiden

Zeer snelle levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Prima paella pan

Snelle levering!

snelle levering en netjes verpakt. Dik tevreden!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Authentiek

Een goede website voor Spaanse producten!

Ik heb aan aantal dingen besteld, zoals kazen, ham en nog veel meer: het kwam vlot en keurig verpakt na een paar dagen thuis met een persoonlijke boodschap bijgesloten! Voor herhaling vatbaar!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Prachtige ham in goede verpakking!

goede producten

en vlot geleverd

Snelle levering, goed verpakt.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Lekker!!

Heel fijn

Super snelle bediening en levertijd. Heel goede verzorgde verpakking niks beschadigt.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Top product

Goede producten en snelle levering.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Lekker Spaans bier (SAN Miguel).

ben tevreden

Beste De producten en de levering werden correct uitgevoerd en op tijd geleverd.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten chufi horchata en munar sobrasade

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela