Snel

Efficiënt

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Lekker

Zeer goede webshop

Fantastische prijs/kwaliteit voor het bestelde product. Snelle levering.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Super

gemakkelijk en snelle service

gemakkelijke website, de ene dag besteld de volgende dag al thuis geleverd :-)

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten paellapan +brandstel

Snel, accuraat, vriendelijk, topproducten!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Fantastisch

Heel goed verlopen!

Voor de eerste keer besteld en alles was heel goed verlopen. Je krijgt een track&trace om je bestelling te volgen en alles is netjes ingepakt. Mega fan van de olijven en de worst voor bij de apéro ;-)

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Bravo olijven chupadedos

Uitstekende service.

Uitstekende service en kwaliteit.

Snel en correct geleverd

Ik bestel nog

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Top

HOLA! - prima - proeft als in Café Moderno in Logrono - Frank G

Dank u SHOPANDALUCIA: correcte prijs voor zeer goede producten. De Fabada proeft als in Oviedo en de Lentejas als in Café Moderno in Logrono. Dank U DIRK!!! echter: POSTnl werkt niet correct: POSTnl mailt dat ze tussen 14 en 16 bij mij zullen afleveren op BEZORGADRES" doch POSTnl kwam niet langs en dumpte mijn 10kg pak in een afhaalpunt op 2 km van mijn woonst

top

top dat ik deze produkten online kan kopen

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten 9

geweldig

80 cm paellapan gekocht, past perfect op onse bbq. Goed stevig ingepakt. Nu 1 keer gebruikt voor etentje van 45 mensen, super.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten g voor grote groepeneweldige oplossing

Zeer positief

Vriendelijk als je telefoneren met een vraag. Snelle levering. Correct verpakt.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten alle producten goed, meer producten gewenst

Snelle levering, prima producten

Allemaal lekkere ingrediënten voor een heerlijke paella

Na contact opgenomen te hebben over bepaalde producten binnen 5 minuten al reactie! Echt top heel blij met de bestelling

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Super lekker!

Leuke Spaanse producten snelle correcte levering

Heel goed product is de body cream met aloë vera van instituto espnol, ik ken het van in Spanje en ben super blij dat ik het langs deze weg kan bestellen, levering is top zelfs mijn dochter zus kleinkids vragen ernaar... dus bestellen maar...

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijke body creme instituto espanol , ja dit is de beste van het beste.

Correct

Bestelling op afgesproken tijdstip geleverd. Enige minpuntje: bestelling werd geleverd door twee verschillende leveranciers,

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goed materiaal.

Niet zo content

Ik had een klacht over de Iberico Ham en de Manchego gerijpt kaas. Ham een stuk van 2,5 cm zo hard als een steen, kaas muffig en aan de randen ook hard. Antwoord van Dirk teleurstellend. De ham snijden met een snijmachine en niet met mes, en de kaas is 8 maanden gerijpt en heeft een sterke smaak. En dat was het, volgens mij heeft zijn antwoorden niks met mijn klacht te maken. Maar goed , geprobeerd maar nooit meer.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Ham en Kaas

eigenlijk ik nog ervaring, maar dat komt wel

mijn kleindochter besteld een paellapan, voor mij plezier te doen na een tel. met het bedrijf was dat zonder problemen opgelost, zeer vriendelijk en een aangenaam persoon aan de lijn

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Lekker geurende douchegels

Snelle levering en mooi product voor een mooie prijs

Zie tekst in het onderwerpveld

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Een pan besteld die volledig voldoet aan mijn verwachtingen. Prima service met dank!

Producten en prijzen goed

Eigenlijk alles goed. Goede service. Leuk om casera te hebben in Amsterdam!!!

Snel, betrouwbaar en erg lekker!!!!

Zoals ik al zei, snel en betrouwbaar. Heerlijke recepten en veel producten die hier niet of nauwelijks te krijgen zijn. In één woord SUPER!!!

Op tijd geleverde

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Precies wat we nodig hadden

Fijne producten, supersnelle levering

Leuk assortiment wordt hopelijk nog meer uitgebreid, heb op zondag een bestelling gedaan deze is dinsdag al geleverd, er zat een persoonlijk kaartje bij, is helemaal top! DIKKE DUIM !

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijke, authentieke jam

zeer snelle verzending

Eerste maal besteld bij deze shop en zeer tevreden! Mijn order was zorgvuldig verpakt en uitermate snel verzonden. De volgende dag in huis. Mooie Spaanse producten die je nergens anders in Belgiê zal vinden.

Duidelijke website en vriendelijke afhandeling.

Website is duidelijk en het is makkelijk om online te bestellen. Snelle en vriendelijke afhandeling. Top!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goed verpakt en smakelijk

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela