Keurig

Snelle service en heerlijke,verse producten. De spaanse donuts zijn een aanrader!!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten De spaanse donuts zijn heerlijk en smaken vers

makkelijk bestellen

snelle levering , keurig verpakt!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten echt lekker Saans

Steeds correcte levering en goede producten

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten zeep,douchegel,ham

Super snel besteld en geleverd

Ik ging paellapan bestellen en zag direct wat je voor ingrediënten erbij kan bestellen voor de paella, heel handig dus meteen gedaan. De volgende dag werd het al geleverd en alles netjes verpakt in de doos voor het transport.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goede kwaliteit en lekker

Goede producten, snelle levering!

Uitstekend!

Snel geleverd Netjes ingepakt Zeer tevreden!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Alles werd netjes geleverd hetgeen ik besteld had , zeer tevreden

Snelle service van super producten

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Perfect zoals omschreven

Zeer goede kwaliteit, voor herhaling vatbaar !

Lekkere olijfolie, zeer goede smaak. Overheerlijke tonijn !

Goed!

Producten snel in huis en goed verpakt!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goed

Snel geleverd, uiteraard precies wat ik heb besteld

Goeie ervaring, snel geleverd

Leuk en correcte prijs

vlugge levering aan een correcte prijs

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten lekker

Mijn bestelling was snel in huis, erg blij mee

snelle levering en goede prijzen

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten lekkerder dan de ned. jam

Zo snel!

Zeer snelle levering en correcte communicatie.

Tevreden

Bestelling en bezorging goed.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Fijne crème

Eenvoudig bestellen en betalen, daarna snelle levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijke harde noga

mooi producten

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten zoals verwacht

Prima service en producten!

Mijn bestelling werd zeer vlug geleverd en ik ben zéér tevreden met de producten!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Fantastische sinaasappelconfituur!

Perfect correcte en zeer snelle bezorging

Zeer snelle en correcte bezorging, zeer goede producten .Voor herhaling vatbaar, je mag me als vaste klant rekenen

Mijn bestelling de volgende dag in huis.

Mijn bestelling de volgende dag keurig in huis.

Geweldige producten

Goed verpakt snel in huis. En producten zijn goed.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Sobrasada

fantastisch

goede informatie en artikelen worden snel afgeleverd. goed te volgen via track en tracé. klasse

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten heerlijke perzikenjam

Snel en handig

Woensdag een bestelling gedaan en donderdag al geleverd in België.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Creme catalane. Eenvoudig , snel klaar en lekker

Snel en goed

Excellent

Lekkere producten goede service

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Lekkere sobrasada

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela