Fantastisch,en zeer snelle levering..

Netjes geholpen met bestellen, en zeer snelle levering, in de maand December!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijke Almendro ..Spaanse nogal.

Super snelle service

Ik zocht de originele Spaanse kerstkoekjes. Hier gevonden en 's middags besteld, de volgende middag al binnen ruim voor de kerst!! Goeie snelle service.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Originele heerlijke Spaanse smaken.

Snel

Sinds kort bestel ik bij Shopandalucia. Doordat ik half Spaans ben, was ik nieuwsgierig naar de producten. De levering is super snel, wat ik als prettig ervaar. En wat ik al besteld had, smaakt goed. Ga zeker vaker hier bestellen!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Lekker! Goed! Herkenbaar!

Erg snelle levering Netjes geleverd.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Spaanse producten zijn gewoon geweldig

Fantastische setvice

Met hart voor Spanje, brengt mijn Feestagen, bij de snrelheid van ontvangen lekkernerijn, helemaal compleet! . Dank hiervoor, fijne gezonde Feestdagen Hartelijke groet! Hetty. 23.12.22

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Turrón torta impetial. Dulces Navidenos-Surtido. Polvorones E.Moreno

Een super mooie en lekkere jámon ontvangen.

Heerlijk

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Uitstekend

Snelle levering, prettige webwinkel

Snelle levering en qua smaak heerlijk! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Spaanse Ham

snelle en volledige levering - ik heb de indruk dat de prijs wel wat gestegen is; of de zeep kleiner is geworden. mvrgr B Bogaert

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Magno zepen zijn geweldig

Productos españoles, deliciosos.

Satisfactoria, sirven rapido, el producto viene bien empaquetado.

• ¿Nos recomendarías?
  • El aceite de Periana es maravilloso.

Helemaal top !

Perfecte snelle levering , leuk dat ik mijn favoriete spaanse producten ook via jullie kan verkrijgen

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Helemaal zoals verwacht

Helemaal top dit bedrijf. Kwam ze bij toeval tegen op FB. Zag tot mijn verbazing dat ze spullen thuis bezorgen waar ik normaal de auto mee vol laad als ik in Spanje ben. Dus geen gesleep meer met volle auto bestel het voortaan gewoon bij hun en krijg het aan mijn voordeur geleverd. Scheelt een hoop gesleep zeg. Had afgelopen Zondag avond laat besteling geplaast en Dinsdag morgen voor 12.00 was het al bezorgd. Als perfect verpakt zodat er niks kan breken. Ik heb alleen maar lof over dit bedrijf en ze hebben me als klant erbij. Ga zo door Shopandalucia goed bezig

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Gewoon zoals ik de spullen ook in de supermarkt in Spanje koop geen verschil

Top winkel

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goed verpakt, snel geleverd

Leuke webwinkel met veel informatie

Je voelt je bijna in Spanje

Ruime keuze producten,snelle levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goed

Goede kwaliteit producten

Ik ben Spaanse en ik ken de verschillende merken. Shop Andalusie heeft de beste producten en merken. Ook een heel snelle levering.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heel lang houdbaar

Geweldig!

Alles zoals aangegeven op de website is waar!!

Traditionele Spaanse producten

Uitgebreid assortiment en snelle levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Nog niet geprobeerd, zijn voor kerst

Snelle levering, omschrijving klopt met de bestelde producten. Kortom Perfect!!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Nog niet geopend, komt met kerstavond

Snelle levering, omschrijving klopt met de bestelde producten. Kortom Perfect!!

Zoals altijd prima

Mijn pakje werd snel verzonden. Jammer dat postnl er een boeltje van gemaakt heeft. Mijn jaarlijks kerstpakket met spaanse lekkernijen zullen zeker gesmaakt worden door de hele familie.

Zoals altijd prima

Lugar Guerrero 5