Snelle levering met leuke producten

Aangezien we de originele paella willen maken hier terecht gekomen. Nog niet gemaakt maar erg leuk te zien wat ze allemaal hebben. De levering ging zeer vlot.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Gewoon super dat je dit kan vinden in Nederland.

lekkere producten

de producten die ik gebruik zijn gemakkelijk te vinden op de website en snelle afwikkeling en netjes en op tijd bezorgd

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten lekkere douche gel

Alles volgens afspraak !

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Zalf metvolijven is top

Supper

Zeer goede dienstverlening na verkoop

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Top

In 1 zin…super tevreden!

Fijne webwinkel, gemakkelijk bestellen en betalen. Vlotte verzending, alles goed en stevig verpakt. Een tevreden klant!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Flor wasverzachter, wat een fijne geur…je waant je zo onder de Spaanse zon.

Fantastico

Goed netjes snel

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijk

Zeer klantvriendelijk

Zeer vriendelijke dame bij vragen , toffe webshop……. Blij om deze ontdekt te hebben.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goed

Super snelle levering

Alles ging zeer vlot

Goede producten en zeer snelle levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Precies wat ik er van verdacht had

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Olive cream

fantastische ervaring heel behulpzaam, kan niet beter

fantastische ervaring heel behulpzaam, kan niet beter bedankt! Michele

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten alles prima verzorgd

perfecte service

mooi aanbod en perfecte service

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten 10

Bekende producten van de Spaanse supermarkt. Ik koop altijd mij deo in Spanje maar door Corona en nu de drukte op Schiphol is dit veel makkelijker.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Tulipan negro deo heerlijk

prettige communicatie en een snelle afhandeling van mijn bestelling.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten eau de cologne

Mooi assortiment van Spaanse producten

Mooie Spaanse producten. Ook goede recepten op de site.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Kruiden waren prima

Prima website, netjes geleverd

Goede overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en goede levering!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Tinto de verano super!

Snel, correct, goed verpakt!

Kreeg er zelfs nog een kado bij

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten perfecte paella pan

helemaal content

prima producten en correcte levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten lekker

Alles naar verwachting

Blij met de producten uit Andalucia, eindelijk het merk paella rijst waar ik altijd mee heb gekookt. Snelle levering, fijn dat de rijst apart nog verpakt was i.v.m. de augua de Colonia. Muchas gracias!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Zie biven

Veel favoriete artikelen en snel bezorgd

Veel favoriete artikelen en snel bezorgd

Goede productomschrijving en snelle levering

Na bestelling snel geleverd volgens afspraak. Dit product besteld (iberico ham) omdat ik in juninin Orgiva met vakantie ben geweest. Netjes verpakt en voldoet aan verwachting en wst er in de omschrijving staat. Zal niet de laatste keer zijn dat ik hier een bestelling plaats. Sonja Laan

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Ham erg lekker. Gaan ervan genieten

Super tevreden

Vlot, snelle levering en perfect

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Top

Netjes verpakt en snelle service

Snelle levering.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goed

Mooi assortiment en snelle levering

Prima levering.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Degelijke paella pan

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela