Uitstekende service. Inclusief snelle persoonlijke reacties

ook persoonlijk contact. Snelle service. Vragen worden ook telefonisch behandeld. Sterk

Alles correct en in perfecte staat afgeleverd.

Heel tevreden met de service.

Prima webshop voor heerlijke Spaanse ingrediënten

Paella pan (inductie versie, geemallieerd) en ingrediënten voor paella gekocht. Volgende dag netjes geleverd. De pan bevalt goed, bakt klein beetje aan (kip en vis) maar verder ok. Lekker korstje op de bodem, zonder aanbranden. Op gasfornuis gebruikt. De sofrito, paellea kruiden en pimento zijn heerlijk en geven de typische Spaanse smaak. Echt een aanrader als je (zoals ik) net begint je eigen paella te maken.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Prima pannen voor een normale prijs.

Goed verpakt snel geleverd

Snelle levering en persoonlijk kaartje om te bedanken voor de bestelling. Top. Geweldig.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Super. Toch een beetje Spanje in huis.

Snelle en correcte levering

Fijn om mijn favoriete tortas de aceite nu ook thuisbezorgd te kunnen krijgen!

Verrassend

Verrassend echt Spaans ingrediënten voor onze paella

product optijd bezorgt

levering zoals afgesproken

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten echte fanta uit spanje

top

super

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten goed

De Spaanse zon terug in huis, love it

Eindelijk de zon in huis met jullie producten. Een totaalpakket van mijn jeugd terug thuis.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Al lang op zoek en eindelijk krijgen we Andalusië terug in huis

Wat een heerlijk producten. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier iets bestel. Zelfs mijn zus besmet met deze webwinkel ☺️

Perfecto

Netjes, snel en op tijd. M'n jeugd in vier potten Cola Cao binnen gekregen. Super tevreden hoe het verpakt was en ook super snel thuis bezorgt.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Super

geweldige service

Ik had een brander besteld die te groot was voor de pan. Ik werd gebeld en kreeg advies een kleine brander te nemen. Die overigens goedkoper was. Ik kon kiezen: geld terug gestort krijgen of ingrediënten. We kwamen uit op een deksel voor de pan. SUPER!!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten snel geleverd. Goed spul.

Correcte levering en op tijd!

Correcte levering en op tijd!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Perfect

Bezorging ok

Niet alle producten was ik blij mee!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Bouillon niet lekker heeft mij paella geen goed gedaan en gebruiksaanwijzing en andere taal ( was gewend de juiste dosis van alles te bestellen bij groothandel die er is mee opgehouden.

Goede prijs, snelle levering

Goede producten ,goed verpakt!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Prima

Top ervaring

Levering binnen 24uur!

Zeer snelle levering en heel goede producten!

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering en juist wat ik zocht.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Juist wat ik zocht.

Fantastische winkel

Snelle levering voor milde prijzen en ondertussen wel topkwaliteit. Bovendien een site met heerlijke recepten. Breed scala aan producten en zo Spaans als het maar kan

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Top kwaliteit!

Perfect en snel geleverd

Bestellen gaat erg gemakkelijk via de website, alles staat duidelijk omschreven. Makkelijk bestelproces en goede communicatie rondom de verzending. De producten werden de volgende dag netjes afgeleverd met een persoonlijk kaartje. Altijd leuk!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Lekker!

De suikervrije chocolade en de nougat die ik bestelden zijn super lekker. Als diabeet ben ik genoodzaakt suikervrije producten te gebruiken. Meestal zijn ze in de supermarkten niet voor 100% suikervrij, maar hier wel. ik heb er geen enkele nadeel van ondervonden in mijn suikerspiegel en het is lekker zoet zonder vervelende nasmaak. Alles werd netjes verpakt en op tijd geleverd. graag zou ik nog meer suikervrije producten willen proeven indien ze beschikbaar zijn.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Almendro Turron chocolate suikervrij, is heel lekker zoet zonder nevenwerkingen op de suikerspiegel. Smaakt ook écht naar gewone melkchocolade met nootjes

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela